Tehotenstvo v 43. rokoch
su tu maminy ktore mali dietatko v neskorsom veku?nieje to riskantne?
@hanus22 u mna bolo vsetko v poriadku az na konci poslednych 6 tyzdnov som uz bola taka obrovska ze som musela prestat pracovat, takze som nastupila na matersku skor. Porod v pohode az hned po porode som mala par komplikacii, ale nic spolocne s vekom. No a mala je tak mile a kludne dieta, ze takychto by som brala aj 10, syn bol jej pravy opak, to som bola ovela mladsia a takmer som si z neho trhala vlasy 😀 Nikto mi ho nechcel ani na polhodinku postrazit, vraj 100 certov. Manzel ma 53 a tiez je z malej nadseny, je to nase slniecko. Nam v nicom neprekaza, normalne pracujeme, chodime von, cestujeme, no a mame vyhodu, velky brat je ako treti rodic hocikedy nas zastupi ci postrazi, aj vyberie zo solky ak meskam z prace....
manzelova sesternica mala v 40ke prve dietatko a v 42ke druhe.chlapceka a dievcatko.obaja zdravi.porody aj tehotenstva bez problemov...vsetko zalezi od vas, ci sa na to citite a od vasho zdravotneho stavu.
Ahojte, ja budem mat v juli 42 a tiez sa snazime mat este jedno babo 🙂 Neviem vsak ci sa podari.
Noo zienky vidim ze nas tu tych co tuzime po miminku pribuda a tesia ma tie pozitivne spravy ako sa to da aj napriek veku drzim nam palce aby sme sa tu co najskor tesili z 🤰 🙂 🙂
drzim vam vsetkym palce 😉 z nasej sa uz vytesujeme...prichadzaju zubky..uz ma siedmy aaa uz mame za sebou aj prve kroky a ani sme sa nenazdali a uz cupita po celom byte bez pomoci...aj ked sem tam su nejake tie pady... 😉 ako ten cas rychlo bezi.... prajem vam pekny den🌞😘💃
Ja mám 43 a tiež sa snažíme 🙂 Tak nám všetkým tu čo si želáme mať bábätko prajem, aby sme si čo najskôr našli dve čiarky 🙂
fúúúha ...ja v tomto veku chcem mať vnúčatá a nie vlastné deti
@modraopica no vidim ze nas stale pribuda viac a viac tak nech sa nam to podari☺☺
@hanus22 Určite sa nám to podarí, veď si želáme to najkrajšie, čo si môžeme priať ❤
@hanus22
@ivankalaco Aj ja veríííííííííííím, že sa nám to podarí 🙂 🙂 🙂
@ivankalaco ano presne tak kamoska v mojom veku ma termin buduci tyzden a nevie sa maleho dockat ❤
@modraopica jasne ze ano len musime verit a dockame sa❤❤
@hanus22
@ivankalaco drzim vam palce nech sa to podari a blahozelam... my sme sa tiez nevedeli dockat a strasne sme sa tesili...a aj napriek mensim problemom sa nam to podarilo a sme straaaasne stastniii 😉💃
Ja mam 41 a snazit sa zacneme az ked budeme mat vlastne byvanie...takze tych 43 az 44 rokov...
@zvolsiinylogin drzim vam palce nech vam vsetko dobre dopadne.. 😉👍💃
@zltyslonik aj tisíc palcov by som dala hore!
@zvolsiinylogin zda sa ti to normalne??? Prepac, ale treba trochu uvazovat aj hlavou, nielen emociami.
@zvolsiinylogin len pozor po 40 tke je ovela mensia pravdepodobnost otehotnenia 5-10% .Uz to treba brat ako maly zazrak😀vcera bol v telerane gynekolog co sa zaobera umelym oplodnenim a povedal, ze ideal podla lekarov je zial 20-30 max 35 r on vie preco.Strasil,ze okolo 40 tky zacinaju problemy s tlakom cukrovka, preemklapsia aj, ked jasne trend u nas aj v zahranici je,ze sa rodi do coraz vyssieho veku
@zvolsiinylogin jemine to sa snazte uz teraz nie potom.ved uz teraz mate vysoky vek na prve babo.nepojde to sup sup.aby ste este nemuselu platit unele a to je drahe...take rizmyslanie.vazne co ste robilu doteraz?
Nesla by som do toho..
Ahojte, moja tretia dcerka sa narodila v mojej 41 a
aj ked rodina sa najprv mracila ze v takom veku, !!!??
teraz ma dcerka 1,5 roka a ja sa citim na 30 🙂 , aj ked viem ze mam viac... ale psychicky aj fyzicky mi to iba prospieva 🙂
nemenila by som ani za nic.
bolo to najlepsie rozhodnutie 🙂 aj manzel a starsie deti znezneli 🙂

@henikav urcite sa nedam odhovorit snazime sa dalej a co ma bit bude☺☺a znasala si tehotenstvo dobre?ja mam kamosku ma termin buduci tyzden je v mojom veku a znasala to super akurat teraz jej vybehol tlak a puhnu jej nohy