Tretie dieťa - vaše osobné skúsenosti
Ahojte vsetly maminy- chcela by som sa opytat nakolko vo mne rastie tuzba po tretom dietatku a malý mi stále vraví, ze kedy príde sestricka 😉 kedy ste mali tretie dieta? Ake vyhody a nevyhody to malo - myslim vo vekovom rozdiel. medzi detmi. Moji synovia su 2 roky od seba a prve dva roky boli velmi, velmi nárocne az tak, ze mam ocividný respekt pre tretím bábom a bojujem medzi strachom a túzbou nakolko viem, ze by to bolo nase posledné dieta chcem sa casovo dobre rozhodnut. Chcem tym povedat, ze nechcem, aby bolo medzi mojimi detmi prilis velky rozdiel a tiez nechcem druhý krat prezit ten malý rozdiel medzi detmi co si myslim , ze mame za sebou nakolko malý bude mat v okt.3 roky a velky teraz v aug. 5 a prave teraz mam obdobie kedy to s detmi je krasne vela sa hraju same. Jasne, ze sa sem tam aj hasteria, ale je to krasne mat viac deti sme taký team. Aj ked je to dv akrat taká fuska, ale vela krat si zas poviem, ze ked sa tolko hraju nemusim ja robit program a behat okolo deti... Hovorím si , ze ked bud traja bude este veselsie medzi nimi. Velmi tuzim po dcerke aj ked to nie je jediny dôvod - na to sa vôbec nespolieham .Urcite by sme sa nechali prekvapit pohlavým. Aké máte vy skúsenosti je to velký rozdiel dve a tri deti? Poznam maminy , ktoré vravia, ze ked ich nemali hned po sebe bolo to menej narocne ako dve deti rovno po sebe. S manzelo mame prerus. styk a pomerne dost casty a este sa nam z tohoto typu nepodarilo urobit dieta niekedy by som sa aj tesila.(hlavne teraz posledny mesiac je medzi nami nieco take zvlastne podobne ako ked som chcela prve dieta)Manzelovi by stacili aj nase dve aj ked vraví, ze by sa tesil ak by to aj bolo.... U mna s otehotnením problém nebol ked sme robili naplno islo to hned. Pri tejto súlozi ma kazdy odhovára, ale zatial to takto robíme niekolko rokov a nic sa nesmyklo🙂 Minule sme sa rozpravali, ze asi zacneme riskovat ziadne sprchovanie po prvom krate a ak to ani tak nevíde pôjdeme naplno. Ale nechcem mať pochybnosti viem, ze si musíme byť istý ci to zvladneme po vsetkych strankach a ked moc myslim tak to je ze urcite nie lebo clovek vie cim si prejde.... Ale ak zapojim srdce tak je tu znacná prevaha🙂 Mna len zaujma aké ma kdo skusenosti s troma detmi a ake vekové rozdl. máte... Viem, ze idalny cas a vek neexistuje, ale hovorim si, ze ked bude 4 roky rozdiel medzi tým druhym a tretím tak to este ide, aby sa aj spolu ako tak hravali....
Pa a dakujem vsetkym skusenym mamickam
Ahoj,ak môžem poviem ti svoju skúsenosť.Mam3detiPatrik7Sofia4Marcelka1 je to ťaške náročné jak finančne tak fyzicke aj psychicky.Nikdy by som však nemenila pekné sa hrajú,dopĺňajú. Sú tým.Keby som mala lepšie finančne zázemie tak mám aj štvrté.Deti sú dar iné by zato dali čokoľvek aby mali aspoň jedno.Ja som vsetky tri chcela áno nemám čas natseba padák z boch od únavy ide mi hlava prasknuté
od kriku ale neľutujrm.
@sarahh28 ja zas veľký vekový rozdiel môžem odporučiť... Je to super. 🙂

- pekny pesnicka pekny klip ked som ho nevidela a len pocula pesnicku videla som pri nej moje bábo take zvlastne lebo v tom klipe je malé bábo a jeho rast🙂 text som neprekladala ale maminam by sa to mohlo pacit caute