Tri deti - jedno za druhým
Dievčatá ja už neviem... stále som chcela žiť pre deti...snívala som o nich už od 15tky, a mám krásne dve deti. Dievčatko , má 2 roky a 4 mesiace a 4mesačného chlapčeka a teraz mám obavy, či nie som zas v tom . UF...krásna predstava mať bábo, ale ako to zvládnem? Viem asi mi poviete, že som nezodpovedná, alebo že som si mala dávať pozor...ale ja budem šťastná, ak sa to potvrdí... Malého kojím a viem, že ten cyklus je taký všelijaký počas kojenia...Mala som už raz menzes a teraz mi mešká už 4tý deň, a to sa mi ešte nestalo "len tak". Chcem len nájsť niekoho, kto má podobný vekový rozdiel medzi deťmi aby mi napísal ako sa to všetko dá zvládnuť. Budem potrebovať asi nový kočík pre dve deti..napadá ma toľko myšlienok, že mi z toho začína hrabať.. Ak sa to potvrdí tak budem mať deti 2008,2010,2011...
@montinka to chodenie do skolky hlavne v zime je o nicom...mne nastastie ked som mala 3tie cerstve mimino a dievcata mali 4 a 2 roky...rano vozil starsiu do skolky muz...a poobede som chodila ja alebo mi ju doniesla kamaratka ktora mala v skolke v tej istej triede syna, ...bolo take, ze som v mesiaci bola len raz v skolke 😉 lebo ta prostredna si vybrala na spanie zasadne cas, ked sa trebalo obliekat do skolky. 😒
@montinka no ved aj ona chodila do prace... po praci vyzdvihla obe deti svoje i moje, a kedze sme byvali v tom istom bloku len o par bran dalej...doniesla mi malu, niekedy ju vzala aj ku nim domov hrat sa, mala ju velmi rada a aj jej syn sa s mojou dcerou mali velmi radi, boli najlepsi kamarati 😅
hmmm ved mozno poprosim aj ja ju,ked nebudeme stihat.
ahojte caka tu z vas niektora 4 dietatko?
hmmm ja mam 40 a cakam druhe vnucatko
no ja som za 4roky porodila tri deturence teraz su uz vacsie kym boli malicky bola to cista drina teraz som rada ze su vacsí a je to super hlavne ked sa pekne spolu zahraju 😉
@ivmila ako si to napokon zvládla? ja to mám veľmi podobne..mám 2-ročnú dcérku, mladšia má 3 mesiace a mám podozrenie na ďalšie tehu 😒 mám ducha na teste 😔 ešte uvidím ako mi ukáže test z ranného moču zajtra, ale ak sa to potvrdí...ja neviem 😔 veľmi som chcela a aj chcem tretie dieťa, ale chcela som ho neskôr, min s takým rozdielom aký je medzi týmito dvomi krpcami 🙂 ideálne viac...už som si aj poplakala, aj sa teším, mám veľmi zmiešané pocity, ale i tak dúfam, že sa mi to zajtra nepotvrdí a len zblbol test 😔 hlavne neviem ako by zareagoval môj muž....ledva som ho presvedčila na druhé a je zásadne proti tretiemu dieťatku...i keď možno práve preto by to osud zariadil takto lebo akonáhle by sme začali používať akúkoľvek antikoncepciu už by som ho na tretie nikdy nepresvedčila 😒
@mimkao
@kitulka79 baby, ja Vás obdivujem....ja by som 5 detí nezvládla 😝 milujem deti a vždy som ich chcela veľa, ale to už by som si asi pre seba nenašla ani 5 minút 😅 ako to zvládate? 😕
@barbyes osud 😉 alebo vyssia moc
@katecameron ty máš tiež detičky nejako tesne za sebou?
@barbyes ano ale uz vacsie ak som písala za 4roky som porodila 3deturence 😉
Jeeeeeej, kocky, mozem sa pridat?????
Ja mam deti: december 2009, jul 2011 a teraz bude oktober-november 2012 😉
@barbyes aj ja som mala tusaka, na teste hned 2 silne ciarky a taky plac som pustila ze som sama seba nechapala......chceli sme tretie, ale tiez nie tak skoro....no asi to tak malo byt 😉 presne viem, ako sa citis....no mm sa velmi tesil od zaciatku pokym som sa ja z toho spamatavala....vies co mne mm povedal???? ved mame 7-miestne auto, tak este 3 sa zmestia 😀 😀 😀 😀 ako ja som nevedela, ci mu capnem alebo nie.... 🙄
ale baby poviem vam ten najmladsí je poriadny certisko pochytal vsetko od starsích detí
@katecameron no, tusim si nasi manzelovia mozu ruky podat 😀 😀 😀
Ahojte 🙂 Aj ja som chcela vzdy tri deti. A ked som zacala pri druhom tehotenstve grcat a odpadavat, tak som si hovorila, ze hadam by stacili aj dve 😕 Tiez to bol asi osud, alebo vyssia moc, ze prisli dvojicky 😀
@katren no moj vravel ze on zato nemoze ze to bola vyssia moc 😀
@katecameron a ako si to zvládala? kojila si ďalej? chcela som Veroniku kojiť min do trištvrte roka, ale teraz neviem ak by som naozaj bola tehotná...a rodila by som približne v čase kedy by malá začínala chodiť...ja si to neviem predstaviť ako by som sa k nej skláňala, teraz som bola úplne nepoužiteľná ku koncu tehu 😝 jasné, keď musíš tak musíš, ale neviem si to predstaviť, už teraz to pre mňa bolo dosť náročné a neviem si to tehu pri takom malom dieťatku vôbec predstaviť 😕
@katren zlatý 😵 😵 môj bude nasratý a ...nebude to dobre znášať, ja stále dúfam, že sa to nepotvrdí, ale mám taký pocit, že som...veď aj preto som si kúpila test inak by mi to ani nenapadlo keďže menzes ešte nemám a nemalo by ma čo upozorniť asi až brucho 😅 😀
@katecameron a môžem sa Ťa opýtať ako dopadla tvoja postava po 3 deťoch tak krátko po sebe? môj muž si na postavu dosť potrpí a bojím sa aby som sa aj dokopy potom dala 😒 telo sa ešte nestihlo poriadne spamätať po druhom pôrode a už by som mala na krku tretí 😝
@katecameron prekrásna reakcia 😵 😵
@vieruna no ja som sa bala tiez,ked som isla na prvy utz, ze ci tam nebudu 2.....to by som dlhsie rozdychavala....ale tak nenarobila by som nic..... 😉
@katecameron no urcite....aj u nas presne to iste......ja som povedala, ze stvrte tehu az za 3 roky....mozno.....dovtedy mu spravim uzol na pipika, bo ja nic brat nebudem 😀 😀 😀 😀 😀
@barbyes no ja ta asi nepotesim, ja mam 20kilo navyse.... 🙄 🙄 🙄
ja som zacala so zmenou stravy a cvicenim od noveho roku /po pol roku od porodu/ a o mesiac som bola tehu 😅
najskor som ze to je schudnutim, bola som aj chora a ze ved zo srandy spravim test, ked mi meskala 3 dni....a bum, prekvapko 😕 😀 😀 😀
@barbyes no ja som uz nekojila prostedny syn mal presne 2roky ked som otehotnela s tretím bolo to narocne obdobie nakolko mm chodí na tyzdnovky som viacmenej sama na deti bez pomoci rodiny no neviem ako som to zvladla jednoducho musela a co sa tyka postavy tak to je pruser nad prusery pribrala ale tak ja som kedysi bola veeeelmi chudulinka pri vyske 181cm som mala 59kg teraz mam o 20kg viac mm to dufam nevadí nikdy mi to aspon nepovedal ked som lamentovala ze som tucna v skutocnosti to nieje az take zle len ta pneumatika 😀 🤐 stale ma utesoval ze jemu to nevadí
@katren ja tiež nechcem brať HA, ale zasa ani muž nechce aby som ju brala, je to bordel 😝 chcela som aby si dal podviazať semenníky, dá sa to kedykoľvek zvrátiť i keď by ho asi na to bol problém už potom presvedčiť keďže tretie nechce, ale tak ani druhé nechcel a už máme doma malú Veroniku 😵 😵 kondómy neľúbi, ale sa mu ani nečudujem 😎 a bez hormónov je už potom asi len ten krém Pharmatex či ako sa to volá...brala som ho po Vikinke kým sme sa nezačali snažiť o druhé...ale je to nepohodlné a ešte neviem ako dlho po to zo mňa vytekalo 😖 hádam som nikoho nepobúrila týmto opisom 😕 ale tak predtým než sme sa začali reálne snažiť o Vikinku, naplno do mňa 😀 , sme spolu pár mesiacom už spávali spôsobom "vyťahovania" a nič a pred Veronkou to isté a až keď sme išli fakt na plno som otehotnela tak som tomu nejako nedávala vôbec šancu a ešte tak krátko po pôrode 😕 😔
@barbyes no mne moj gyndos povedal ze po druhom dietatku zena este lahsie otehotnie a po tretom sa to stupnuje cize ziadna sranda

@ivmila super aj ja som tatiana