Tri deti - jedno za druhým
Dievčatá ja už neviem... stále som chcela žiť pre deti...snívala som o nich už od 15tky, a mám krásne dve deti. Dievčatko , má 2 roky a 4 mesiace a 4mesačného chlapčeka a teraz mám obavy, či nie som zas v tom . UF...krásna predstava mať bábo, ale ako to zvládnem? Viem asi mi poviete, že som nezodpovedná, alebo že som si mala dávať pozor...ale ja budem šťastná, ak sa to potvrdí... Malého kojím a viem, že ten cyklus je taký všelijaký počas kojenia...Mala som už raz menzes a teraz mi mešká už 4tý deň, a to sa mi ešte nestalo "len tak". Chcem len nájsť niekoho, kto má podobný vekový rozdiel medzi deťmi aby mi napísal ako sa to všetko dá zvládnuť. Budem potrebovať asi nový kočík pre dve deti..napadá ma toľko myšlienok, že mi z toho začína hrabať.. Ak sa to potvrdí tak budem mať deti 2008,2010,2011...
@barbyes ani moj mm neche, aby som to brala....mala som mesiac Evru naplaste, ale to som tak vrcala a bola nervozna jak pes, tak povedal, ze koniec..... 😀 😀 😀 😀
moj tiez nie je na kondomy a prerusovany.....no, to je take....si to neuzijes, stale myslis na to, ci to stihne alebo nie.... 😅
@katecameron nam sa nedarilo 3 roky a teraz stihame vlastne tretie do tretich narodenin Dominiky.....
tiez som bola dnes na proadni a dr. na mna....vidis, si tolko stresovala, ze sa nedari a teraz ako ste sa rozbehli 😀 😀 😀 😀
@katecameron 😒 tak potom by to bolo fakt reálne...sa mi dnes akurát kamoška smiala...som si minule robila srandu, že čo keby som otehotnela, že nepoužívame žiadnu antikoncepciu, ale som to fakt len tak trepla, že to je viac nemožné ako možné a bum....dobre ma vysmiala 😅
@barbyes vuaaa, moja čo to čitam, žeby dalšie mimi. Chapem, že to musi byť šok. My ked sme sa chranili, tak vždy len prerušovanym stykom a nikdy to nezlyhalo.
No chcem ti napisať len jednu vec, byť tebou Veronku určite neodstavujem. Je to mrnusik, tvoje mliečko potrebuje. A neboj miminku nič nehrozi, ja dojčim maleho ešte stale a už som v 21tt
No ale jedna vec, ktorou ťa možno moc nepotešim, že Veronka je taka malička, že je dosť možne, že ked jej nepôjde dosť mliečka odstaví sa sama a budeš musieť dokrmovať. Staršie dieťatko sa neodstavi, pretože prsník už nieje len jeho zdrojom vyživi. Dojčenie ma ukotvene a využiva všetky jeho funkcie, nie len vyživovaciu. Take male babuliatko, ešte potrebuje mliečko ako zakladny zdroj vyživy, takže ked ti začne mliečko odchadzať, možo budeš musieť veronku aj prikrmovať, ale nemusi to tak byť.
KAždopadne, ak sa ti tehotenstvo potvrdí porad sa o pokračovaní dojčenia na tomto fore www.forum.dojcenie.eu JE tam priamo aj sekcia dojčenie počas tehotenstva... Držim palce aby ste to ustali
@barbyes tak ja som rada ze mojemu to nevadí je to aj genetika no ale snad mi nechces tvrdit ze uz by ta nemal rad pre par kíl navyse ☹ a on co aj on je taky dokonaly postavou?
@katren mne to našťastie nerobilo nič, aspoň som to nevidela navonok, v tele to určite robilo zle 🙄 ale začali sme sa stravovať zdravšie a HA v tomto svete nemá miesto ani žiadne iné tabletky, je to strašná chemikália...
tak to je super...človek už po takej dobe prestane veriť, že by to mohlo ísť aj prirodzene a nakoniec máte tri 😵 😵
jaj som si zbadaka tvrdku, tak sa ospravedlnujem
@barbyes no s HA som zhrozena ked pocuvam ze matky robia natlaky na 15rocne dcery aby to brali hruza a des co tak vychovat tak aby to v 15 este nemuseli brat 😝
ani ja neberiem HA a keby sa pritrafilo tak bude aj 4te ale radsej nie bo uz vsetky vecicky som rozdala 😀 nemal by som do coho ani obliekat
@vejula uvidíme ešte čo povie ranný test...ma dnes livi dobre vysmiala 😅
nie je dobré kojiť keď si tehotná lebo ani jedno dieťa nedostane toho dosť keďže sa to delí a teba to devastuje 😒 ale určite by som ju neodstavila, kvôli protilátkam a imunite, môžem a chcem jej dať čo najviac 🙂 okolo trištvrte roku protilátky kulminujú a potom druhýkrát okolo 1,5 roka...ale to už by sa ťahať nedalo lebo mliečko by sa i tak prispôsobila tomu menšiemu, teda myslím...musím si toto pozisťovať, aj preto by som chcela až neskôr, aby som dala obidvom to najlepšie a dala im všetkého čo najviac 😵 sú to predsa moje pokladíky a chcem pre nich to najlepšie a bojím sa, že tu by som niekoho vždy ukrátila 😔
@katecameron nie že by ma už nemal rád...ale on si na to dosť potrpí a keby som bola tučnejšia ako žena by som ho už nepriťahovala...viem to, aj mi to povedal ☹ on je taký, je to dobrý muž len v tomto je dosť povrchný a tak to cíti bohužiaľ 😒 on je športovec telom i dušou čiže áno, on má perfektnú postavu aj napriek tomu, že má už 37 rokov 😎
@katren
@katecameron zasa ja by som sa ani necítila dobre s nadváhou, max 50 kíl si dokážem pripustiť, ideál tých 48....a ja by som to schudla len či by som ešte dokázala to brucho nejako....predsa tri pôrody sú tri pôrody 😝
@katecameron to áno...radšej im rozdať kondómy a nech ich povinne nosia v peňaženke 😀 😀 k abstinencii ich asi nedonútiš a ak im to zakážeš just si urobia po svojom 😒 viem aká som bola v 15-tich, panenstvo som stratila v 16-tich 😝 treba sa s nimi veľa rozprávať a vysvetľovať im a dúfať, že si z toho niečo zoberú a ak nie aspoň nech tam majú ten kondóm 😅
ja by som zobrala aj štvrté, ale naozaj až neskôr, to už by som vážne nerozdýchala 😲 a ani by sme to štvrté nemali kde dať 😒 už teraz by nás tu bolo viac než dosť 😅
@barbyes no tak ani ja sa necitim dobre chcelo by to sportovat jednoducho 10kg navyse a zas mm ma od idealnej postavy daleko tiez ma kila navyse a inak mne to nevadi lebo ja ho lubim takeho aky je
@barbyes ja mam toto prebrate už s laktačnymi poradkynami, a mam na to svoj nazor. Ja sa citim ok, maly si viacmenej už len cicka, takmer nepije, kedže mliečko sa vplyvom tehu hormonov takmer uplne stratilo. Čiže neverim, že by nejako vyrazne ochudobnoval mimi v brušku alebo mna. Ale to je fakt o presvedčení... Ved si zober aku mame stravu teraz, naše mamy stare mamy, jedli len zemiaky s mliekom cele dni a vynosili zdrave detičky 😉
@katren určite sú tie deti hlavné 😵 nech sú zdravé a všetko ostatné je druhoradé...radšej zdravé dieťa a 10 kíl navyše, ale ak toho budem schopná a nájdem si pri troch čas tak sa určite pokúsim čo najviac cvičiť a dostať sa na svoju váhu inak bude doma problém....
už i tak sme mali problémy so sexom, ale to sem nepatrí, a keby som bola tučnejšia tak neviem...
@barbyes no tak zakazovat samozrejme nema zmysel ved take deti robia naschval rodicom ale takj viest od malicka k nejakym hodnotam a tak myslím no ja som az tak neponahlala 😀 ale o nic som neprisla som rada z to bolo tak ako to bolo
@katecameron ja to od neho tiež nyvyžadujem a veľa krát som aj jemu povedala, že mne by to bolo jedno, že by som ho ľúbila rovnako aj s bruškom...stále by to bol on len v trošičku inom tele 🙂 ale on si na to potrpí a cvičí ako blázon až mi s tým niekedy lezie na nervy lebo kopu času tým zabije a radšej by sa mohol venovať mne alebo deťom, resp. mi s niečím doma pomôcť... 🙄
............najvacsie su zisky ktore zivot dava do kolísky................. ma teraz napadlo
idem uz babule moje ta het lebo rano nevstanééééééééééééém a musím vypravit deti do skoly jaj ach boze jediny zosli nam prazdniny
@katecameron za chvilu budu 😉
@katecameron dobrú noc, ja už tiež idem...zúbky umyté, už len do postieľky vhupnúť 🙂 a uvidíme čo mi prinesie zajtrajší deň 😕
Ahojte maminy,tak to som rada,že som Vás našla 🙂 Nebudeme mať síce tri bábätká po sebe, po prvom dlhááá pauza 🙂 ale teraz trošku kratšia 🙂 tak som tiež rozmyšľala aké to bude , ked mám doma takého veľkého vymyselníka,ktorý za 1 minutu ´´zbombarduje´´ jednu izbu, popapá hlinený džbánik,špongiu či magnetky na chladničke ☹ nestiham pred ním nič schovať tak sa trošku obávam ako budem mať čas na bábätko. Tiež som rozmyšľala nad surodeneckým kočíkom,kupovali ste? Máte tip na nejaký dobrý,lepší je za sebou či vedľa seba ?
@sejbry no ja mám veru tiež ako ty deti...najprv staršia dcéra ,medzi ňou a ďaľším synom je 10 ročný vekový rozdiel a potom po roku a pol ..ja som nemala súrodenecký kočík..všade na aute ...a pri bytovky mladší peši ,alebo ke´d sme šli viacerý tak buginu pre staršieho a mladší v trojkombinácii kočíku...teraz sa moji chlapci veliký ako stále mi hovoria ,super sa spolu zahrajú,pobijú,dajú na seba pozor...no som veľmi rada .Dcéra už oslávila 15 rokov už má iné záujmy ,tak sú chlapci spolu .
Veru budeš mať čas na bábätko ,prišli niekedy chvílky ,že som nestíhala ..manžel v práci ..dcéra v škole ...ale sa to všetko dalo v pohode zvládnuť .
@adulikka ale tak tebe snad dcera pomoze alebo ju to nebaví? moja ma 10 a je posadnuta malymi detmi hned by brala babatko najlepsie sestricku 🙂
@katecameron
@vejula
@katren tak z dnešného dňa je negatívny 😝 😕 tak ja neviem....skúsim si ešte pre istotu spraviť v Piatok a uvidí sa 😎 už som sa s tým od včera večera začala zmierovať...

@katecameron
@katren problém je, že môjmu by to vadilo 😒 ja som tiež chudunká, pred prvým tehu som mala 50 kíl pri výške 163cm a po pôrode som schudla až na 47, ale cítila som sa tak super a cvičila som čiže to nebolo len také vychudnuté telo, ale pekne vyrysované 🙂 teraz tiež už cez mesiac cvičím, začala som nejako 3 týždne po pôrode, ale nejako mi to začalo stagnovať na 53 a nie a nie dole...a dnes som si všimla také nafúknuté bruško ako keď som bola tehu a ešte pár vecí...tak som si pre istotu kúpila test, že aspoň budem mať kľud a.....na jednej strane by som sa tomu tehu veľmi potešila, ale keď nad tým premýšľam a riadim sa viac rozumom tak byť určite ešte nechcem, je to moc skoro 😒