Trojmesačné bábätko je v noci zúrivé

14. jún 2021

Je to normalne, ze 3 mesacne babatko je v noci zurive? Cez den je to zlaticko, ktore sa stale usmieva, smeje. No vzdy v noci nad ranom zurivo rozhadzuje nohy, ruky, hlavu, a vydava pri tom nervozne zvuky. Prihovaram sa mu, hojdam ho, nakrmim ho (toto jedine pomoze na chvilu), no ako keby bolo este v spanku, nereaguje, len zurivo rozhadzuje rukami, nohami... Zacala som mu kvoli tomu davat cumlik, no je to este horsie. Lebo v tom hadzani sebou, babatku vzdy vypadne cumlik, a este viac zuri. No dnes zo spanku, ako zuril som sa k nemu tulila, a ako rozhadzoval rukami mi 2 krat tresol do oka.

autor
14. jún 2021

A teda dost ma to bolelo. Tak som zapalila svetlo, aby som ho prebrala. A teda otvoril oci, a zazeral na mna. Ziaden usmev, ako cez den nic. Este ma poskriabal po ruke, az ma to zabolelo. Dala som mu teda mlieko z flase, to vypil, a zaspal. Teraz spinka. Ale ja sa zacinam bat. Ved take male babatko, a v spanku mi 2 krat tresne pastou do oka, poskriabe ma. Ved ked mu takato zurivost nocna zo spanku ostane, a tak ma tresne vacsi, ked ho budem ukludnovat, to bude hrozne...A nie je tato tema naozaj vymyslena bohuzial. Babatko lubim, ale neviem, preco nad ranom je v nom tolko hnevu. To keby dakto videl, ako hadze rukami, nohami, hlavou, a vydava zurive zvuku by neveril. A neviem ho uklidnit pri tom..

zafir
15. jún 2021

Nemám rovnakú skúsenosť, ale moja dcérka bola veľmi nepokojná keď 1, bola hladná 2, mala bolesti bruška 3, málo sa odgrgla. Určite by som hľadala príčinu jej správania. Niečo sa ti snaží naznačiť.

junovedievca
15. jún 2021

Je nespokojne,hladaj kde moze byt chyba.vacsinou to moze byt brusko.bud prdiky alebo presne ze neodgrglo poriadne a to ho trapi

maminkadeticiek
15. jún 2021

Toto maval aj moj syn.Najprv som sa zhacila ze co je to za blby nazov temy,ako moze byt dieta zurive,ale v noci som si niekedy nespoznavala syna.Inak pokojne a totalne pohodove dieta bolo v noci na nepoznanie.Robil to so zavretymi ocami,v spanku,ale nespal,ani nebdel,bol neukludnitelny,doslova amok,nereagoval na mna ani na slovo,ani na pritulenie.Musela som ho nechat v tom stave v postielke az kym som nevidela ze uz hlada mamu.Trvalo to vzdy len par dni pocas nejakeho obdobia,vobec nie ze stale.Obcas sa to stalo aj v 2 rokoch.Nikdy som nezistila co su toto za divne,takmer namesacne stavy,nedokazala som ho uklidnit,nikdy nijako ale ako prislo tak odislo doslova z noci na noc a je to fakt pohodove uplne normalne zdrave dieta.

vikybotka
15. jún 2021

Môže to mat niečo spoločne so spankovou regresiou 🙂 prečítaj si niečo o tom aj moja mala to má raz za čas už má 2r a ver mi časom ta bude “bit” ešte viac 😂 moja 2r sa na mna toľko krát hodí že mám pocit že som prišla o zuby