icon

Trojmesačné dieťa a neprítomnosť matky

monika151
17. máj 2014

Ahoj, chcela by som sa poradit.
Mam prve dieta, ma tri mesiace. Pomahaju mi s nim rodicia, pretoze som sa rozviedla a som na dieta sama.
Ide o to, ze cez den byva aj s rodicmi a ja si idem lahnut, alebo je pri nich a ja mam cas na seba, ale vacsinnou to vyuzijem na spanok.
Denne tak 4 az sest hodin. Zvysok sme spolu. Uz hned nespi po nakrmeni, taku polhodinku sa hrame, rozpravame a tak. Ked si idem lahnut
tak rodicia ho nakrmia a pohraju sa s nim a zasa ide spat. Myslite, ze je to v poriadku? Myslim po tej stranke citova vazba a tieto veci...

Dakujem za nazor, rady, prispevky.

Strana
z3
amouramour
17. máj 2014

a este pridavam, ze my sme si vo veku tvojho dieta vysli aj s manzelom na veceru a len my dvaja no podla nazorov ako citam rodicia na odstrel🙂

monika151
autor
17. máj 2014

@sirinka dakujem ti velmi pekne. mne sa uz nechce, asi mi zamknu temu, skoda. nezmysly, ako koho oslovujem, foter, roter, moter, za moment
, ze preco mam v nicku dve jednotky, k tomu malymi pismenami, padne otazka tipujem

sirinka
17. máj 2014

@monika151 neries. Je to prirodzene, ze ked zijete v jednom dome a mate dobre vztahy, budu sa vnucatu venovat. Navyse pokial si sama, to je ako keby mi povedali, ze som zla matka, ked deti prenecham ich otcovi a ja spim, alebo si riesim svoje veci. Proste je to prirodzene.

monika151
autor
17. máj 2014

no, musim ist po svojom, za malym tigricatom, inak dnes som nespala, ale asi teraz ako nakrmim a povenujem sa jej, si schrupnem dobre sa bude spat, prsi, aj mala potiahla fest dlho, tak zatim.

horana
17. máj 2014

Asi by som sa predovsetkym bala ci je so mnou vsetko zdravotne OK, keby ze dlhodobejsie mam potrebu denneho spanku 4-6hod. 😕
Inak vplyv na vztah s dietatom to mat nemusi, ak zbytok casu venujes naozaj uprimne jemu, tzn. s takou ucastou ze naozaj, nielen popri inom, ze tam je citit ten zaujem. Stale zostava vacsina casu na to byt s nim, aj v noci a to vsetko dieta vnima, blizkost telicka atd. Nakolko ved niekedy v takom veku sa uz "odklada" aj do jasli a pod. ide o cas ktory zostava nakolko je tam ta pozornost, kvalita predci kvantitu.To uz kazda mama musi vycitit ci dava dietau dost, alebo su tam rezervy.

marcelka932
17. máj 2014

@monika151 ano nazor mam a ten som ti povedala uz asi v troch spravaach. Ci si to prehliadla??

tslobik
17. máj 2014

Tak ja by som to s pomocou v začiatkoch tiež nezvládla....a nemyslím si, že som zlá matka. V noci som nemohla zaspať aj keď malý už zaspal....a keď som už už zaspávala.....bol hore na ďalšie krmenie. Čiže v noci som spala možno 2 hod. Také prvé 4 mesiace som bola ako mrtvolka...A keby som si cez deň neoddýchla.....tak sa asi zrútim. A to ako by malému pomohlo? Na tom, že jej rodičia pomôžu - ak im to nevadí a sú ochotní - nevidím nič zlé. Dieťa strádať nebude, keď je inak všetko v poriadku.

koniarova
17. máj 2014

@monika151 Čítam si tvoj problém aj všetky odpovede a akosi som to nepochopila. Ja mám z tvojho príspevku pocit, že sa bojíš, že rodičia si robia na tvoje dieťa "nárok". Že sa bojíš, že ho budú vychovávať oni. Nie preto, aby Ti pomáhali ale preto, že sa moc vžili do role "rodičov". A ty si na druhej koľaji. 😒

ushuaia
17. máj 2014

@monika151 a bodka vyriesene...prijemne popoludnie... 😀

sweetangel20
17. máj 2014

@monika151 kašli na to 😀 neboj, malá ta bude ľúbiť a dobrá mama si 😀 tu je strašne veľa super, úžasných atď mamičiek, ktoré potrebujú kopať. Zaujímavé, že vždy, v každej téme sú to tie isté. Zaujímalo by ma, kedy sa ony venujú svojim rodinám, keď podľa častosti ich komentovania to vyzerá, že sú tu celý deň 😀😀 😀 normálne s*r na to 😀

ushuaia
17. máj 2014

@sweetangel20 dufam ze si to precitaju...vystizne... 😀 😀 😀

monika151
autor
18. máj 2014

kokos sak ta hviezda je tu napchata stale, som si to tu presurfovala, este sa neorientujem, ale sak denne tri styri zdelenia pisne, este aj o tom, ze ide na wc... nemam pravdu? mam... este je aj drza, neodpovedala mi, bez zakladov slusnosti moze byt s detmi 25h denne, dobre to nedopadne, hhh

marcelka este aj z mobilu sem leze, virtualna materska hehh, caute.

monika151
autor
18. máj 2014

a ta gramatika, neznalost slusnosti, pol dna na nete... sa dovzdelavajte, v etike aj gramatike, vase deti vas v tom budu potrebovat, ste prikladom, mile slecny heheh, cuus

Strana
z3