icon

Týždňové bábo spí aj 5 hodín

vasjar
12. jún 2021

Je normálne keď 1 týždňové babo spi aj 5 hodín?

Strana
z2
lucia147852
12. jún 2021

@vasjar moja dcéra mala silnú zltacku, pod lampou 2,5 dna. Tiež nám kázali. Nikdy som to nerobila. Po svojich 4-5 hodinách sa zobudila sama. Akurát by bola nervózna a vrestala a nie pila.

simca06022011
12. jún 2021

@vasjar so zltackou ma to dieta pravidelne jest, cize ano budit. ja sa divim, ze ste doma, my sme boli 2t v nemocnici a kedstatocne nepila mala, lebo proste nechcela "tahat", dostala flasu
Nezobudla sa, tak ako som ju nakrmila, este ani nedojedla a uz spala. Spave je to dieta prave kvoli tej zltacke, tak nam na to aj prisli, lebo moja nebola ani zlta, len proste spala a nebudila sa, nejedla riadne.

iwesska
12. jún 2021

Ked ma zltacku,rozhodne treba budit tak,ako ti povedali. Deti so zltackou su spave,slabo jedia,neprispievaju. Zltacku odstranis jedine zvysenym prijmom tekutin. Riad sa lekarmi. Mne dokonca Dr. kazal budit kazde 2 hod. a ani mi nenapadlo to robit podla nejakych inych mamiciek.

lulka321
12. jún 2021

@vasjar moja malá vedela v pôrodnici prespať aj 6-7 hodín a tiež mi sestričky furt prízvukovali, že treba budiť každé 3-4 hodiny na kŕmenie. Ako extrémne vystresovaná prvorodička som teda malú každé 4 hodiny budila ale po mesiaci som sa na to jednoducho vykašľala a nechala som ju spať celú noc. Teraz má 18 mesiacov a pekne mi to nočné zobúdzanie pekne vracia, keď sa budí aj 4-5krat 🙈

simca06022011
12. jún 2021

@lulka321 iné je budiť dieťa v prvých dňoch, so zltackou a iné zase väčšie, ktoré si na to ajbzvykne, proste ten prísun tekutín je nutny.. Mne mala napriek budeniu tie prve týždne, už po pár mesiacoch v noci vôbec nevstavala, čiže nemyslím, že to má vplyv na to 😁

Plus pre dojčiace mamy asi teiz nie je dobre prikladať dieťa 3-4krat za deň. Možno aj preto to odporúčaju? (neviem, nebol to môj problém... Iné maminy hádam vedia 😁)

lady15
14. jún 2021

@vasjar moj na 3 den v porodnixi pospal cez 7 hodin a to som tam zazila kaze aka som neschopna a nenormalna matka ze si neviem zobudit dieta a ze mi umrie ked nebude papat kazde 3 hodiny..... (samozrejme pekne papala a priberala)...a moja pediatricka mi vravela ze dieta budit netreba...ked bude hladna zobudi sa sama.. cim viac spinka tým viac priberá .. od 2 tyzdnov mi prespi od večera od 7 do rana do 6 bez prebudenia...a cez den kludne tie 4 az 5 hodin pospinka v kuse

vasjar
autor
15. jún 2021

@lady15 och, mne zase pediatricka povedala, že musí papať každé 3 hodiny. Ja sa v tých doktoroch nevyznam

Strana
z2