icon

V akom veku boli vaše deti prvýkrát v kine?

kikina84
3. júl 2013

dakujem 🙂

katia7
3. júl 2013

asi zalezi od dietata 😉 so synom som si trufla az ked mal cca 5 s dcerkou by sa dalo aj skor

ornela_tn
3. júl 2013

náš mal niečo po treťom roku keď išiel do kina, stále vykrikoval, ale vydržal do konca, iba raz chcel zastaviť film, aby sa išiel vycikať... myslel, že to sa dá ako doma na DVD...

wendy95
3. júl 2013

My sme boli prvý krát keď mala naša slečna 4 a všetko bolo v pohode,ale súhlasím s katia7 záleži od dieťaťa 😉

angua27
3. júl 2013

boli sme prvýkrát keď mal okolo 4 rokov. keď som videla, že doma je schopný dlhú rozprávku (1,5 hodina) pozrieť celú, nebolo o čom. odvtedy chodíme pravidelne. máme to obaja veľmi radi. spolu vyberieme rozprávku, tešíme sa pár dní na ňu a v kine si kúpime pukance. 😉

inffinity
3. júl 2013

naša mala 3,5roka a bylo to v pohode 🙂

sympa1
3. júl 2013

Obidve od 5 rokov skor nie lebo si deti poznám a v skoršom veku nedokázali pozerať rozprávku ktorá ma 1 a pól hodiny . V tých 5 rokoch to uz šlo

lenka_b
3. júl 2013

Mala 3 roky a niekolko tyzdnov. A bola super. Boli sme na Madagaskar 3 a vydrzala cely film bez problemov. Len treba na to aj popcorn, zmrzku, nejake tie sladkosti a uz 🙂

mawka
3. júl 2013

tiez tak s malym v 3 rokoch, mala este nebola. maly vtedy dokonca na harry potterovi, chcel vidiet, tak sme sli, takmer do konca vydrzal, potom uz sa osival. ale bol to dlhy film, tak v pohode. mala chce ist na 3D, len u nas nemaju male 3D okuliare, tie velke padaju 😒

oskvarka
3. júl 2013

mi sme zobrali s mm jeho sesternicu na dobu ladovu ked mala 4 ... tesila sa velmi ale teda nejako tam az tak estra obsediet nevedela este ze mohla spekulovat s tymi 3D okuliarmi... ale inak sa jej pacilo velmi.. len skratka nesedela ako zarezana.. furt sa ma nieco opytovala... hlavne na hovorove vyrazy ked nechapala pointu.. ale teda aj tak ju nepochopila ju bavi pozerat sa na tie kreslene postavicky a smiat sa ked sa smeju ostatny :D....
napr otazka "co je to sabla" (zvieratko povedalo ze hodi sablu :D)
ale inak ak sa chystas odporucam prist o 10 minut neskorej mozno aj 15 tie reklami boli pre nu este horsie ako pre nas

gyarmati
4. júl 2013

Malá mala asi 2,5 keď sme ju brali.Už sa presne nepamätám na čo sme išli ale v pohode to vydržala a veľmi sa jej to páčilo 😉

barny
4. júl 2013

maly mal necele 3 roky, nevedel obsediet, no hroza, bol aj synovec o rok starsi ten sedel ako dubak celu rozpravku a skusila som ist aj o rok neskor to tiez vydrzlal 20 minut a uz chcel ist prec, takze to zalezi od dietata, niektore vydrzi aj ked ma 3 a niektore nevydrzi cele predstavenie aj ked ma napr 6 rokov