V akom veku začalo vaše dieťa chodiť?
V akom veku zacalo vase dieta chodit? Ale tak pekne uz, ze boli mozne prechadzky.
Najmladsia koncom 9.mes, ale na slušné prechadzky to bolo až v 11.mes. Staršie deti až v 12.-13.mes. A vsetkym cca 2mesiace trvalo kým sa chodza úplne zastabilizovala.
Záleží, čo si predstavuješ pod pojmom prechádzka :D chodiť sám začal v 13 mesiacoch, vonku (tráva, hrboľatý chodník) zvládol chodiť asi po mesiaci. Takže to už sme sa prechádzali tempom že za hodinu sme prešli tak 200 m, keďže stále zastavoval, sadal si, všetko obzeral 🙂 keď mal 16 m sa už dalo prejsť viac a plynulejšie. A v roku a pol už pohoda, že by sme aj bez kočíka už “prežili” 😉
Mne maly zacal chodit tak ze aj vedla kocika sam a realne aj presiel asi ked mal rok a pol ak nie az dva. Ale je to individualne neviem co myslis pod pojmom prechadzka.
@danka808 prechadzka v jasliach. Podmienka je, aby dieta chodilo. Takze chcem mat prehlad, kedy je to realne.
No môj bol doteraz kocikove dieťa. Ma takmer dva roky a len teraz začína chodiť na prechádzky, že sme hodinu dve vonku, chodí a môžeme ísť pešo všade.
A chodiť začal keď mal 14m.
Ja u mojich som ratala chodenie prave vtedy ked uz dokazali aj nieco von prejst. A teda prve dve deti mali rok a mesiac. Treti mal rok a dva mesiace. Ale kedze bola zima a smyklavo von sa aj bal chodit-iba na tych lepsich miestach.
Začiatok 9mesiaca ona proste preskočila aj štvornožkovanie
Prvý syn od prvého kroku cca týždeň bol schopný ísť na prechádzku -11 mesiacov. Druhý syn úplne od prvého kroku zvládol prechádzky -13 mesiacov. samozrejme prechádzky sme mali také, že sme prešli dokopy asi 50 metrov a trvalo to hodinu a pol 🤣, a pomaly sa trasy predlžovali, no vždy ich niečo v okolí zaujalo, tak sme pri tom stáli a rozprávali sa o tom.
Chodit zacala v 10 mesiacoch..v podstate hned chodila velmi dobre,nepadala alebo tak..aj mala výdrž ale na prechádzky sme nechodili skor kvôli tomu že nechcela chodit za ruku ale len sama lenže to bolo nebezpecne lebo sa rozbehla hocikam😀teraz má skoro dva a až v poslednej dobe je to trochu možné niekam ísť lebo už sa jej trochu dá vysvetlit že nemoze ist sama..samozrejme na niektorých miestach moze ist sama ale napr vedla cesty nie..zalezi aj od dieťaťa lebo su deti ktore pekne cupkajú za mamou..ta moja by sa vybrala po svojom😀
Prechadzky :😂😂😂😂 moje dieta ma uz cez 2 roky a neda sa povedat prechadzka ale ono bezi a ja za nim, za ruku ani omylom, len pod vyhrazkou ze ked nedas ruku ideme domov inak mi vleti rovno na hlavnu cestu- to mi neochotne tu ruku da
Prechadzka je vtedy ked je dieta zaputane pasmi v kociari v ruke tycinky a nepisti, vtedy idem JA na prechadzku 😂😂
Záleží, čo považuješ za prechádzku :D ... Nás začal chodí v 14. Mesiacoch. Ale teda nieoc ako "prechádzka" bola možná až v cca 2,5 roku. Akože vedel chodiť normálne už dávno, ale kazdych 10 metrov bolo nieoc zaujímavé, kamienky, trávy, zvieratká, stĺp ... No proste keď sme prešli 500 metrov, tak to bol mega úspech. Dnes zvládne cca 2 km, ale trvá to hodinu s 20 pauzami 🙈 :D
Začala chodiť ako 9mesačná, zároveň odmietať kočík tak sme sa pekne prechádzala, ona štvornožkovala už ako 7mesačná
Chodiť začal v 14 mesiacoch a prechádzať sa že sám ozaj prejsť nejaký úsek na ihrisko či do obchodu až keď mal 18 mesiacov inak vždy všade kočík
@taktotedanie ako keby som čítala o svojom synovi. Tiež som si predstavovala, že ako budeme chodiť na prechádzky. Ale som sa pre počítala, má 2 roky a tak isto len letí predomnou, za ruku ide tak 3 minúty a koniec. Čiže keď chce lietať, kočíkom do parku a môže behať a na prechádzku bez koca len okolo domu na par metrov 🫣
Začal chodiť samostatne v 16tich mesiacoch a odvtedy sme chodili aj na pešie prechádzky.Vzdy som ich prisposobila veku dieťaťa a postupne ich predlžovala.Vdaka tomu sa naučil aj na dlhšie vzdialenosti.Kocik sme už potom používali veľmi málo.Naposledy sedel v kočíku keď mal cca 1r a 8 mesiacov
Neviem ako inde, ale u nás som videla že majú v jasliach kočík. Berú deti od roka.

Chodili v 12 mesiacoch, o prechádzkach sa dalo hovoriť v 1.5 roku 😅🤣🤣