icon

V ktorom mesiaci ste dávali dieťatku náušnice?

mendynka
7. máj 2021

Ahoj baby,v ktorom mesiaci ste dávali dcéram náušnice? Dávali ste až po druhom očkovaní? Kedysi sa to robilo hneď už v pôrodnici a teraz niektoré doktorky až po druhom očkovaní odporúčaní. Neviete prečo až
po druhom? 🙈

Strana
z2
mendynka
autor
7. máj 2021

@sense 🤦🤦🤦 trápne

justify
7. máj 2021

Ked mala 12dni. Chcela som v pôrodnici ale v deň odchodu bol frmol a nemal jej to kto urobit. Prepichovala jej ich pediatricka

ivula0807
7. máj 2021

My sme dali na odorucanie pedatricky po prvom ockovani, v porodnici kde som rodila uska neprepichuju. Po prvom ockovani som dala nastrelit priamo u nasej pediatricky 🙂

nevenka
7. máj 2021

@mendynka my sme davali tusim v 9 tyzdnoch na beznej kontrole u doktorky. Klasicke prepichnutie. Este si to nevie tak babrat, cim mensie, tym lepsie. Ale uz nech su trosku podrastene uska, lepsie sa triafa 🙂...Kebyze mam dalsiu dcerku, tak dam asi nastrelit a tiez necakam dlho.
Sesternica nedava a svagrina tiez nie.
Moja mala sa chce paradit "ako maminka". Neviem si predstavit, ze by som jej to mala dat robit teraz, ihly, panicky strach.
To, preco po ockovani, nechapem. Hexou sa ockuje aj proti tetanu a hepatitide, tak mozno preto, ze po druhom, je uz booster a teda akoze vytvorena ista imunitna odpoved na tieto choroby. Ale nechapem, vsak to nejdu spinavou ihlou robit predsa...,🙃🙈

teleskop
7. máj 2021

@mendynka v tyzdni

Strana
z2