icon

Vhodný tvar nechtov pre novorodenca

11. apr 2025

Aj dĺžka. Ja osobne dom zvyknutá aj na dlhšie nechty ale chcela by som takéto decentne, len ten tvar neviem.

Vhodný tvar nechtov pre novorodenca
oceanahory
11. apr 2025

Nemyslim si, ze existuje odporucanie, aky tvar a dlzka nechtov sa ma dodrzivat pri manipulacii s novorodencom 😅🫣. Maj ich take, ake chces mat, hlavne aby to bolo pre teba pohodlne.

livih
11. apr 2025

@oceanahory súhlasím, ak sú dobre zabrúsené/ zapílnikované nemal by to byť problém 😀

taktotedanie
11. apr 2025

Dolezita je hygiena darmo nechty pekne ked mas pod nechtami doslova “kentus” a “zabacinu”
Ja by som tie kraje opilnikovala uplne nie do hrany

evcagabi
11. apr 2025

Ja som mala podobbe a hned po prichode z porodnice sli dole 😅 bala som sa, ze malu doskrabem alebo jej vypichnem oko 😅

lucia13022023
11. apr 2025

Ak sú dobré spravené a čisté, není problém. Sama zistíš, čo ti vyhovuje.

sono2
11. apr 2025

Uvidíš. Ja som čistila dcéry po veľkej vždy v umývadle, čiže dlhé nechty by sa nedali. Prestala som nosiť hodinky . Dole je dať najmenej

autor
11. apr 2025

Tak sa asi vykašlem na to, aj tak mám opuchlé prsty 😂😂😂😂😆🤣. Dam si aspoň nôžky 🙈

pinkgirl
11. apr 2025

K malinkym bábätkám občas treba jemnejšiu motoriku a cit pri narábaní s nimi. A s dlhšími nechtami to môže byť problém urobiť.

mandzula
11. apr 2025

Mala som podstatne dlhsie a nebol ziadny problem.

nynia
11. apr 2025

Najdolezitejsia je hygiena a ako vies s nimi pracovat aky mas s nimi cit aby si neublizila babatku.

janai1
11. apr 2025

Ak si zvyknutá na dĺžku tak to pre teba nebude žiaden problém

veronikah96
11. apr 2025

Nemyslím si,že budeš musieť meniť tvar/dĺžku 🙂 ak si zvyknutá bežne fungovať s dlhými nechtami, nemusíš sa báť. Ja som sa po pôrode vrátila ku gélovým a trošku dlhším ako na foto a malú som ani raz nepoškriabala, horšie sa mi manipulovalo paradoxne s krátkymi nakoľko som zvyknutá na gélové dlhšie🙂

liusa82
11. apr 2025

obdivujem všetky,ktoré to vedia nosiť.Ja som mala len párkrát v živote umeláky ale viac ako niekolko týždňov som s tým veru nevydržala.A to ani neboli nejako extra dlhé.Normálne som bola doškriabaná kde tu😀 mne iba tak po bruško alebo mierne za bruško a hlavne svoje vtedy som ok

barju
11. apr 2025

Ja som roky zvyknutá nosiť dlhé nechty, taký centimeter vyrastene ale vlastné, nie umelé mandľového tvaru. Gynekologicka sa ma pred pôrodom pýtala či ich ostriham keď sa malý narodí. Neostrihala som a sme tu bez ujmy obaja. Ja si ich ale pestujeme z dôvodu že keď mám krátke, tak sa mi pod me hocičo zapichne, pod dlhé to ide ťažšie.

really8
12. apr 2025

Ked chces 16x denne vysparavat sudocream spod nechtu. Gelove nechty inak nej su problem. Vsak vybaju tupsie ako prirodne.

really8
12. apr 2025

Ked chces 16x denne vysparavat sudocream spod nechtu. Gelove nechty inak nej su problem. Vsak vybaju tupsie ako prirodne.

barju
12. apr 2025

@really8 keď vieš ako tie dlhé nechty používať, potom nič netreba vyskrabavat, lebo to by potom aj krémy na pleť, masky, peeling všetko trebalo vyskrabavat spod nechtov a nikdy som to nemusela robiť. Alebo sa dá vymeniť aj sudokrem za tubovy, potom sa krému nemusí človek ani chytiť.

really8
12. apr 2025

@barju na to by som sa fakt pozrela ako vies z velkeho sudocreamu zo spodu nabrat bez toho aby ti zaslo za necht

autor
12. apr 2025

@really8 no ak nie si úplne mimo, tak nejdeš priamo s nechtami do toho , ale naberieš si to, ako keby na ten necht. 🙈 žiadne orácie 😀. Ty asi umelé nechty vôbec či ako

really8
12. apr 2025

Mam praveze. Ked uz len potrebujes vytriet nadobku nechtom to neurobis. Ale ak je sudocream v tube tak to je super

barju
12. apr 2025

@really8 no viem nabrať nie je problém, lebo nenaberam na prst a netaham k sebe ale na vrch nechtu a od seba a dokonca s nechtoch ešte lepšie vytriem rohy ako prstom, menej zostava v nádobe