icon

Vraj mám tučné dieťa

3petka
19. jún 2023

Ahojte, som tak vytočená. Vraj mám tučné dieťa. Mám 3 mesačného chlapca narodil sa predčasne a mal 1,6 kg. Teraz má 5,1. Som ja ta sprostá ale čo. Teraz je taký krásny akurát.
Však ak by sa narodil na termín mal by cca 3-3,5 kg a následne ako 1,5 mesačný by predsa mal tiež nejak tak vahu či…. Neviem

Strana
z3
dilino
19. jún 2023

@3petka je nádherný a nie vôbec tučný.Myslí si doktorka že požrala všetku múdrosť sveta.Nestresuj sa pre somariny nech trepe blbosti druhemu čo jej to zožerie aj s údicou.

sticker
kamatopo
19. jún 2023

Moja pediatrická mala stále dáke pripomienky čo sa týkalo syna az mi raz rupli nervy a vypýtala som si kartu. Zmena nie je niekedy na škodu. Milujem tieto tabuľkové doktorky.

mamusa123456789
20. jún 2023

@nevenka ja som mala prvých 2 takých 'normalnych' ani tučných ani chudý h, ale krpata vtedy zjedla koňa, vola a chuducka ako prútik... Spaľovanie po tatinkovi a keď som povedala co všetko ona dokáže zjesť za deň tak, to by sa aj dospelák z toho najedol

mamusa123456789
20. jún 2023

@ildiko36 každé dieťa je úplne iné, každé dieťa si ide svojim tempom, hlavne je aby rástli a napredovali...deti netreba vôbec porovnavat

mikadooo
20. jún 2023

@3petka no a? Aj ja som mala tučné dieťa. A čo? Teraz má 8r. a je štíhlučká. Čo som jej mala prsník vziať, aby hodinu revala, kým bude mať "nárok" podľa nejakých divných kritérií ostatných? Dr povedala, že je to ok, ostatní si mohli vyprávať. Hlavne po prvej dcérae, ktorá mala žltačku a prvé dva mesiace som ju musela doslova tlačiť mliekom. Už som mala na to inú optiku. Radšej nech je bábo "tučné" (pokiaľ nie je prekrmované um), ako ešte raz zažiť to, čo s prvou. Mimochodom - tá prvá je teraz pribratejšia ako tá druhá 😁. Ale od kategórie "tučná" majú obe veeeeeeľmi ďaleko.

mamusa123456789
20. jún 2023

@3petka ako sladucko si spinka anjelik maličký... Vôbec nie je tučný, je nádherný ❤️❤️❤️ zmeň pediatricku

beata_k
20. jún 2023

@3petka Kriste. Na toto babatko ti povedala, ze tucne??? Sa mi nozik vo vrecku otvoril. Zmenila by som ju a hned. Mas uplne normalne babatienko 😍

konik123_
20. jún 2023

@3petka ani sa nad tým nepozastavuj😃
Mojej dcérke jedna doktorka tiež povedala, že je tlsta. Keď sme k nej išli o mesiac dala jej 2 lízatka😂🤷🏼‍♀️

3petka
autor
20. jún 2023

@mamusa123456789
@beata_k už som to nejak rozdychala. A ako napotvoru si začal pýtať viac 🤣 Už si zisťujem novú doktorku a od tejto odchádzam.
Možno len potreboval dobehnúť čo zameškal v brušku, a následne už mimo neho. Teraz napr. Za 6 dni pribral len cca 120g.

beata_k
20. jún 2023

@3petka Keby ta tvoja lekarka videla moje dieta tak ju mrtvica rani. Mam dieta mimo, ale mimo tabuliek. Vyska aj vaha. Vies co povedala moja lekarka? Ci ho hadam chcem drzat na diete?? Ze ked zacne chodit, tak schudne. Ze je krasny a ona ako lekarka sa nicoho neobava.

Urcite ju zmen, toto nech si k tvoju babatku nedovoluje. 😉

Strana
z3