Manžel mi stále hovorí, že som tučná

lenka2589
10. mar 2017

Ahojte dievčatá. už som naozaj zúfalá, som 5 mesiacov po pôrode a manžel mi stále vyčíta že som strašne tučná. V deň pôrodu som mala rovných 100 kg,teraz mam 72 kg. Snažím sa zdravo stravovať, cvičím, robím všetko pre to aby som sa dostala na pôvodnú váhu ,ale ide to pomaly. už neviem čo mám robiť. Vždy ma strašne raní keď mi povie že či sa nevidím v zrkadle aká som tučná.

ave17
10. mar 2017

normálne som sa vytočila za teba, je to debil... len toľko...

ave17
10. mar 2017

a kolko kg si mala ked si otehotnela?? ci je to naozaj az taký markantný rozdiel, alebo si chlapec len potrebuje posilňovať svoje ego?

melesmeles
10. mar 2017

ty sa ho opytaj, ze ci nevidi ake krasne dieta si vynosila a porodila...mozno si to potom uvedomi...

ukulela
10. mar 2017

@lenka2589 daj mu dieta na dve hodiny na starost s tym, ze ty si ides zabehat. kazdy druhy den. alebo mu povedz, kolko stoji liposukcia a ci ti ju zaplati - a potom nech si to da preplatimt potom jeho dietatu, ked nude zarabat.
neznasam takychto chlapov ... neboj, vaha dole zide, ale tomu tvojmu by mal niekto povedat svoje .... ja by som mu odvrkla sposobom aky pozicaj, taky vrat. otazne je, co to spravi s vasim vztahom :(
a teda tiez - 72 kg nemusi vobec vyzerat zle, len ziadne elastaky a obtiahnute rifle. kym schudnes, kup si nejake dva tri pekne kusky na okruhlejsiu postavu. ja mam este stale 5 kg poporodnych na sebe - ale nevesiam sa.

sardinka336
10. mar 2017

@lenka2589 a on nevidí v zrkadle, ze nie je Brad Pitt?
Ja ked čitam taketo problémy až sa mi nožík vo vačku otvara...predpokladam, ze tvoj muz je minimálne klon Brada Pitta ked si dovoluje tebe vyčítat nejake kilo navyše. Krasne si schudla, ok, možno to nie je ešte na Ginu Lolobrigidu, ale je to velky uspech...tie ,,posledne,, kila idu pomalšie. Nepíšeš aku mas výšku ale tak predpokladam ze ešte nejakých cca 10 kil a si v pohode, to nie je vela len ako vravim tie idu pomalšie.
Mne moj muz len raz by povedal, ze som ,,tučibomba,, tak mu poviem nech sa pozrie na seba a hned ma na tanieri x svojich telesných nedostatkov, ktore tiez moze vidiet v zrkadle. Na tvojom muzovi by sa iste nejake tie ,,chybičky krasy,, tiez našli, možno ma pivny pupek, plešinu, krive zuby, chybajuce zuby, odstavajuce uši, mozno v okuliaroch vyzerá ako Mucha Puk.

nelinka2009
10. mar 2017

No... Tak.mu povedz, ze nech nerecni a nech riesi... Nech postrazi drobca ked cvicis... Nech si ide zabehat s tebou a nech drobcovi zariafi opatrovanie... Nech ti da prachy na esteticke zakroky... Nech sa stara o domacnost po praci, aby si ty mala cas venovat sa viac sebe... Ked mu to tak cadi a aj ty citis, ze este chces dat par kil dole... Tak nech pomoze CHUJ JEDEN...

tiper24
10. mar 2017

co ja by som dal za to keby som ja mal 72 kg 🙂

kikikat
10. mar 2017

Nečítala som všetko,ale aj mne muž takéto scény robil,ze som samí tuk,ked som schudla,zacal robiť žiarlivosťne scény,chlapom nieje nikdy dobré ,ak sa cítiš dobré ty,tak koly muzovy sa nemen!

mimla
10. mar 2017

Deväť mesiacov sa telo radikálne menilo stláčalo orgány, naberalo tuk aj vodu, uvoľňovalo kĺby a celkovo vykonávalo priam kúzelné veci a MINIMÁLNE 9 mesiacov telo potrebuje, aby sa dostalo ako tak do normálu. Niekdy sa telo do pôvodného stavu nedostane nikdy. Ak máš smolu a postretne ťa taká lahôdka ako je napríklad diastáza. Dá sa to trošku upraviť cvičením,ale zázrak to nikdy nebude. Aspoň nie bez operácie. Povedz chlapovi, nech pozerá menej do "internetov" a všíma si ako vyzerajú normálne ženy. Pokiaľ to nie je sám Adonis, radšej nech je ticho.

tiper24
10. mar 2017

niektorí muzi si fakt nevedia zeny vazit 🙂

floren
10. mar 2017

Nech sa pozrie na seba

obsadenemeno
10. mar 2017

@lenka2589 noze nahod fotku toho adonisa....... nech sa kukneme na fesaka..... mne by raz toto povedal a hladal by si zuby po obyvacke..... a to vobec nie som agresivna osoba...... aj ja som uz bola vacsia, aj som schudla, ale ten moj by mi nikdy takymto sposobom nadvahu nevycital.

Nabuduce, az bude mat pripomienky, tak mu povedz, ze ty schudnut mozes, ale on somarom zostane.....alebo si najdi nieco, na co je citlivy a zacni mu to pripominat. A ver, ze kazdy mame nieco, na co sme citlivi.

tiper24
10. mar 2017

povedz manzelovi ze si dostala kompliment ze si sexi ze ako zareaguje ci nebude ziarlit 🙂

dulazh
10. mar 2017

ahoj,nic si z toho nerob,nemysli na to stale a mozno pojdu kila skor dole.Vela robi aj psychika a ked ti to krasavec povie zas,spytaj sa ho,ci si mysli,ze jeho ukradli na vystave krasy😉K tvojmu muzovi sa vyjadrovat nejdem,asi by som nemala pekny slovnik.Hlavu hore,usmev a pojde to,drzim palce

nelinka2009
10. mar 2017

Ak zmenis vahu... Potom to chce aj dalsie zmeny... Zacne manzelom

jeennyv
11. mar 2017

@lenka2589 manzel je brad pitt ci alan delon... on je tak 100percentny? Za mna to je vase dieta co sa na tebe podpisalo..obaja ste pri tom boli...treba s tym ratat...ak sa s tym nevie zmierit asi este nedospel..

1bambulka1
11. mar 2017

Takéto spravanie teda absolutne nechápem!Ako chlap svojej manželke niečo takéto povedať!Mô j manžel vždy vraví že ma ľúbi bez ohľadu na to či mám 100 kg alebo 70.

jana_eyre
11. mar 2017

😠 Asi by som mu stale hovorila, ze je debil.. To co uz je?!

tinkamt
11. mar 2017

Raz by mi to povedal,to co mas za hlupaka foma,s tymto by som nechcela zostarnut......

victory7897
11. mar 2017

Tak to si schudla paradne..a manžel je dobry idiot prepáč..Viem že keby mojmu vadili nejake kila navyše,tak aspoň by to nejak zaobalil do nejakej slušnej vety,..a aj tak by som sa urazila 😁 skus opísať pri akej situacii to bolo povedane..lebo ženy su ženy..miláčik som tucna? Nie niesi..ale som pozri sa aku mam rit..nemáš..ale mam aha...po pol hodine ..áno si tučná...ja som podľa teba tučná??! 🙂

mooonika1975
11. mar 2017

Ako sa hovorí najlepšia obrana je útok, neverím že pán manžel je stopercentný a chyby nemá..... By som mu to vrátila tiež....
Bohužiaľ sú chlapi, čo neriešia nič iné, len váhu ženy, poznám takých, žena pomaly kosť a koža a chlap tam deko navyse vidí.... To nie je tvoja chyba, a mohla si mať aj 20 kíl pred pôrodom, žena musí pribrať keď čaká dieťatko, potom sa dobre stravovať, keď koji, stres okolo dieťatka aK nespí, nekaka, nepapa, to všetko vplýva na váhu, krásne si schudla klobúk dole,, tiež potrebujem, ale mne to chlap nevyčíta, sama kvôli sebe chcem.....

bluka2
11. mar 2017

Ja by som mu len vaznym tonom povedala, ze uz toto ani podobne tupu komentare nechcem pocut.
Inak u mna to islo po porode samo, tak celkom vo forme som sa citila az 1,5 roka po... Telo sa samo nejako menilo, uzasne co zenske telo dokaze 🙂 👍

jeannna
11. mar 2017

@lenka2589 Chce to klud ... ved ty si zhodila ak dobre citam za posledných 5 mesiacov dobrych 30 kg! Nezen to to extremu kvôli debilovi, aby si si neprivodila nejake zdravotne problemy. Je to tvoje zdravie, tvoje telo a nedaj sa dat dole kvôli ziadnemu chlapovi. Jeho ubohost je na zamyslenie sa, nie tvoja vaha. Nestresuj sa viac, ako je potrebne, ved mas doma male dietatko, ktore potrebuje vyrovnanu mamu. Toto je momentalne tvoja priorita cislo jedna, nie nejaky HNUP. Odo mna by dostal taky kopanec do riti, ze by mi museli nohu odtial vytahovat.

katarinamarkova
11. mar 2017

@lenka2589 hoď sem foto manžela 🙂 hneď ti poviem čo mu môžeš dookola vyčítať na oplátku ty 🙂 🙂 🙂

bianca
11. mar 2017

@lenka2589 tak mu odpoved zakazdym ze je debil. Lebo je. Ja mam podstatne viac ako ty a ked sme sa zoznamili s muzom mala som 50 kg a v zivote . V zivote mi moji vahu nevytkol.

charllotte
11. mar 2017

takychto uboziakov zboznujem, povedz mu, nech sa pozrie do treniek, tak ako sa mu zcvrkava mozog, zcvrkava sa mu aj maly jojo, ze si mala vacsich a krajsich 😀 😀

marlenka222
11. mar 2017

A pan manžel je prvotriedny model na obálkach časopisov? Pokiaľ áno, sa ho spýtaj, či trpel slepotou, keď si ťa bral, keď mu tvoja váha, tvoje telo nevadilo a ci neratal ze sa telo meni. A keď máte bábätko, zrejme asi ho priťahuješ, lebo veď deti sa nerodia zo vzduchu, alebo že sa muž na ženu pozrie. 5 mesiacov po pôrode nie je dlho. Normálne zbaľ bábätko, seba, napakuj do cestoviek, zober všetko potrebné a choď k rodičom ak sa dá. Oddýchneš si od manžela, lebo doma je to ponorka...manželovi povedz, ze ideš na odtučňovaciu, nechaj mu doma snubný aj zásnubný a vráť sa kedy chceš. Neber to negativne, iba vypadni na 2-3 dni, kolko potrebujes. Ak bude chciet prist vas pozriet, namaluj sa. Oblec nieco pekne, pripadne zmen strih, farbu vlasov. No u nas by som vyžrala just naschval celu chladnicku, poslala ho do teplych krajin, s tym, ze dieta je krasne a niekde sa najde isto ocko, čo nas bude lubit obe a ja mu budem pripadat najkrajsia, lebo uz babatko mam.

malabiba
11. mar 2017

Tak si tucna a co? Ak sa tak citis dobre, kasli na jeho reci. Ak nie si tucna, tak mu strucne vysvetli, ze je slepy. Za mna, co som bola x krat tehotna, s prepacenim vyzrat sa v tehotenstve na 100 kil je masochizmus.

obsadenemeno
11. mar 2017

@malabiba no, ja by som 72kg nepovazovala za "tucnu".
100, ok, to uz je vela. Ale snazi sa. Zhodila 30!!!! kil, tak nech si ten debil vypichne oci, ked ho pohlad na nu tak velmi uraza.

malabiba
11. mar 2017

@obsadenemeno to je relativne, nevieme ci ma 1,5 alebo 1,8 m