Vydrží 11 mesačné dieťa týždeň bez mami?
Ahojte, prosim o radu.
Mam na koniec aprila naplanovanu operaciu, mam velku cystu na vajecniku a maju mi ju vybrat. Budem v nemocnici cca 5-6 dni.
Bojim sa ale ci to mala zvladne, bude mat vtedy skoro 11 mesiacov. Bojim sa ci to nejak nenarusi nas vztah alebo jej vyvin, predsa len dieta je na matke prve roky dost zavisle a tak dlhe odlucenie moze posobit negativne na psychiku.
Rozmyslam, ci nemam operaciu odlozit ak to nebude akutne.
Mare niekto skusenost s niecim podobnym?
Dakujem za rady.
Chápem tvoje pocity, no isto to malinká zvládne neboj. Máš isto okolo seba ľudí, ktorí sa o ňu skvelo postarajú a ver, že na jej psychický vývin to nebude mať žiadny vplyv. Hlavne aby si sa dala ty čo najskôr dokopy, aby si od nej teda už nemusela takto odchádzať
@evka1590 Ja som takto nechala na 2 tyzdne 10-mesacneho mame a manzelovi, so starsim som bola v nemocnici, zozaciatku som to zle znasala, ale potom starostlivost o starsieho ma odputali, bola som si vedoma, ze je dobre postarane, malemu nic nechybalo. Po tyzdni ma prisli vsetci navstivit a nepoznal ma. Moja mama sa normalne rozplakala ked to videla, nechcel ku mne na ruky, tahal sa k mojej mame, az po prichode domov sme sa znovu zblizili.
@evka1590 vies co,aspon som si trosku oddychla od neustaleho mamickovskeho boja 😆 Ale boli sme cez messanger neustale v kontakte ..a aj som sa hrnula domov ,,cha,boze,ked som v sobotu rano volala otcovi ci premna prijde (opka toho prsnika v ba),ze ma po vizite pustili nebol nadseny (mali ist na oslavu vtedy),, prosim pekne preletel autom cestu tam aj spat, preletel aj odbocku k nam domov, a ked konecne dorazil pred barak div ma odtial zajazdy nevyhodil,,ani vnucatam nestihol zakricat cau 🤣🤣🤣🤣 je "radost" nielen byt rodic ale aj mat rodicov..som muzovi povedala ze nabuduce pojdem vlakom/busom radsej
@gaja78 áno toto sa aj pri mne stalo ako ročná som bola týždeň v nemocnici, vtedy nebolo veľa možností aby tam niekto so mnou bol. Na rodičov som zabudla ale ze na sestru som uz od dverí kricala menom 🙂

@zonjushe podla mna by mohli robit vynimku co sa tyka navstev aspon ked ide o matku s malym dietatom, ale pochybujem. Operuju ma na NOU, a tam podla mna nepustia nikoho kedze onko pacienti.