Vyletela mi ruka na syna
:// strasne som na seba nahnevana, vyzdvihla som syna zo skolky, vsetko relat. v pohode, cesta domov fajn, len na mna cosi lezie (testy mam negativne) nejaka viroza, bacil, proste nie som uplne vo svojej kozi dnes, navyse som spala v noci len do 2:00, potom nie a nie zaspat takze som dnes taka kadejaka… a syn chcel strasne cosi kupit, vysvetlila som ze nie, a dobiedzal, hucal, a ja dookola ze nie, ideme, davala som pozor nech ho auto nezrazi, na co chytil az amok, a mne vystrelila ruka :///// nikdy som mu facku nedala doteraz, nikdy, ma 5r…. strasne som na seba nahnevana, do toho vycerpana, unavena….nechapem ze sa to stalo, nikdy som si nemyslela ze to urobim 😢😢😢😢
@mable123 ale vobec, normalne decko som bola, aj z disco som prisla neskoro, ale to uz bolo v puberte, ked sa podla mna duplom neriesia konflikty nasilim. Skor mi mama teraz povedal, ze ani ona nebola bita, proste ten vzor neprebrala
A na margo teatralnosti, nikto tu z toho nerobi nic viac, ako je. Nikto nechce dostat facku, ci uz dospely alebo dieta
Stalo sa, este takych nervovo vypatych situacii bude vela... mne to tiez ide maximalne na nervy ked poviem razne NIE a syn (6r) si ide svoje a vydupáva si, vyjednáva, dakedy az hysterčí. potom vybuchnem, nahucím, stalo sa ze aj po riti dostane.... ked sa situacia ukludní, mu poviem ze takto sa spravat nesmieme - obaja, vysvetlíme si to. A ide sa dalej. Nevycitaj si to. Poucte sa z toho, pripomen synovi, ze ked ta vidí unavenú a chorú, nech skúsi pri tebe len tichúčko ísť a nic nepýtat, ze ked ti bude lepsie, isto sa mu za to odvdacís nejakou drobnostou...
@ivangeline 🤷🏼♀️ och, praskli mi nervy, velakrat, len som za tych 5r do toho ani raz nebola zaroven ja chora. Toto sa proste vcera tak hlupo stretlo. Ale co bolo bolo.
@jaond19 ano, tak sme to vcera kludne potom uz aj uzavreli
@rebeka7501 ale toto bola ina situacia, tu som zlyhala ja (v tom obchode v sit. ktoru popisujes robili chaos deti)
mne syn v obchode tiez obcas vystraja, ale vynimocne - lebo sa jednak snazim s nim neist do obchodu, resp. kupit len zopar drobnosti rychlo a ked bol mensi, vozila som ho vzdy v nakup. kosiku, aby to bolo rychlo.
ale toto bola ina situacia, kde rupli nervy mne, lebo nepocuval, lebo som sa zlakla ze mi vyskoci na tu cestu, on amok, ja nie uplne zdravotne fit,… no stalo sa, uz je to za nami, vsetko ok, mam poucenie aj ja, dnes bude cesta domov urcite lepsia 🙂
@ajuga ano, presne tak, mam poucenie aj ja, dakujem za pochopenie

Nuž... 🤷 Nikdy nehovor nikdy... Je fajn, že si uvedomuješ, že si spravila chybu. Snáď ti to nabudúce nejak pomôže a budeš vedieť to predýchať alebo čo. Prajem skoré uzdravenie a neboj, každý máme také dni. Sme len ľudia, nie stroje.