icon

Výrastok na tváričke

simminka7
5. sep 2017

Ahojte zienky,
Stretli ste sa uz s niecim takymto? ( Vid foto)
Mala to ma na tvaricke uz viac ako dva mesiace a nemyzne to.
Dakujem

Výrastok na tváričke
xstelinka
5. sep 2017

@simminka7 to ke podkozny tuk myslim....zmyzne same,ale trva to dlhsie...

anjelicek26
5. sep 2017

Ved to zoskrabni, vytlac (ak je co) a vydezinfikuj a mas po probleme... jasne, moze to spravit aj kozny, ale nenechaj to do aleluja rast.

xstelinka
5. sep 2017

@simminka7 my to mame tiez, mali sme 2, uz mame len 1 😉 neviem ci to bude na foto vidiet

xstelinka
5. sep 2017

@anjelicek26 s tym sa nerobi nic, ona ma babatko a nie dieta v puberte

anjelicek26
5. sep 2017

@xstelinka tak my sme boli u koznej a povedala nam toto, tak len posuvam informaciu, oni totiz v ambulancii spravia presne to iste, len je to pre dieta viac stresujuce.

xstelinka
5. sep 2017

@anjelicek26 my sme u koznej neboli,len u pediatra a ten vravel,ze nic s tym robit nemame,ze to zmyzne a tak aj bolo 😉

zuzana76
5. sep 2017

@simminka7 je to milia, zmizne to same, babatka to mavaju, je to podkozny tuk, vacsinou netreba robit nic a strati sa to, ale nam sa tiez podarilo par krat do nejakého zaskrabnut a tak sme sa toho potom zbavili, nasi mali toho viac ks na tvaricke

simminka7
autor
5. sep 2017

Dakujem vam krasne za odpovede;)
myslela som , ze je to ten podkozny tuk ale bolo mi cudne, ze to ma na tvaricke uz dlhsi cas a vobec to nemizne...

3petka
5. sep 2017

@simminka7 len podkožný tuk. Môj maly to mal pod očkom asi 6 mesiacov od narodenia a potom to zmizlo

xstelinka
5. sep 2017

2x som napisala zmiznut s "y", taka hanba 😖

mirkamirko0809
5. sep 2017

@xstelinka no veru este ,ze si nato prisla sama zato mas pochvalu 😂😉

krissmac
5. sep 2017

Moj maly si poskriabal nos, neskor tam mal jazvu, ktoru je este trosku vidiet a to je uz dobry polrok, no a na nej sa asi 3 mesiace dozadu vytvorilo niekolko bodiek podkozneho tuku, uz ma len jednu 🙂 urcite tam mala skrabancek, alebo ani nemusela, ale nas to mal v dosledku toho 🙂 vstrebe sa to same

pelian
6. sep 2017

To zmizne aj samé neboj sa 🙂 Moje obe neterky to majú a aj trošku viac ale pýtala sa na to segra aj doktorky a povedala, že je to ok, s tým sa nedá nič robiť a zmizne to po čase samé 🙂

martul
6. sep 2017

Nevytláčať! To nie je pubertacka vyrazka ale podkožný tuk ktorý zmizne sám.

vondolina
6. sep 2017

to má podľa mňa každé druhé bábätko, je to tuk a vstrebe sa to pekne samé, netreba nič vytláčať a podobne 🙂