"Vzorná" matka
zeny pomozte mi...mhhh...ako sa hovori matke ktora "odlozi" svoje dieta k starym rodicom s tym ze ide k zubarke a namiesto toho aby odtial sla za dcerkou zavola kamoske a ide na dlhe hodiny na "kavu"?????
Ma napada jedna vec...ze ty si chcela ist s nou a ta "svina" ta nevzala lebo si sa "zabudla" opytat? ;) za seba by som povedala, ze vezmi najblizsi suter co mas po ruke a hod...ked si bez viny. Lebo v stredoveku sa to tak robilo. Nevyzeras najmladsia, na tvoj vek si tiez mohla polozit otazku hodnejsiu 15 rocnej pubertiacky. A mozno by ti tiez neuskodilo vyjst medzi ludi. Bezne sa do ludi nenavazam, ale vystihla si urcitu spomienku z mojho mladi...hold...na blbu otazku blba odpoved...
Tu ma niekto niekoho evidentne v zuboch. 😉 Ak to starym rodicom nevadilo, je to uplne v poriadku, aj matka je len clovek a nie mamastroj fungujuci 24/7...ak to starym rodicom vadilo, mali to dotycnej povedat a miesto kavicky (neviem, preco je to v uvodzovkach?) s kamoskou by sla od zubara rovno domov. Toť vsio, naco tato tema?
Tiez si myslim ze to malo este ine pozadie tato otazka nikto nepopiera ze matka ma pravo na oddych od dietata ale na druhej strane ak sa s niekym dohodne ze mi ho postrazia tolko a tolko a dieta ju caka ma to dodrzat a tiez poznam maminy co si s radostou odkladaju deti k starym rodicom viac ako je to mile a unosne alebo ked konecne pride k starym rdicom vnuca co tam pride raz mesacne tak pohotovo tam supnu aj tie scoje ktore su tam denne vselijake pripady su veru skoda ze ten povodny prispevok viacej nerozvinula a samozrejme je tu moznost ze ide aj o nejaku divnu osobu co robi z komara somara
Tak to by som napríklad strašne rada bola ja. Teda sa aspoň mentálne pripájam v "vzorným" matkám, Potrebujem ísť k zubárovi, aj na kávu by som išla. Ale na zubára momentále nevyšlo a na kávu nemám veľmi s kým.
A v com ti mame akoze pomoct ? Mozno jej dali skysnute mlieko ku labe a Este sa neodlepila z toalety. Ktohovie.
* ku kave, samozrejme 😛
Toto je slaby odvar ja poznam matky kt.sa hraju na vzornu milujucu uzasnu matku tu na MK+skvelu manzelku a pritom posielaju zenatym muzom,pridavaju na insta fotky s vibratormi napr :D
Hmmm,neviem...Nepise nahodou o sebe???Co dostavili sa vycitky ci ako?
Hlasim sa ku krkavcim materiam aj ja! Ked len trochu mozem hned prcham od svojich ratolesti- parkrat do roka mi pride na vikend mama, a ja ked nahodou nemam v plane navstevu pohotovosti, lekarne, obchodu, tak budem radsej na muriku pred barakom sediet a supat nohami len aby som nemusela zas do toho blazinca... 😀
Jaaaj, uz aby to zasa bolo!
Inak minule som od zubara sla este do potravin a chytali ma vycitky svedomia- hlavne ked som si zratala tu sumu za operku... Ale co, paradne som si oddychla 😁
@mimla Poznam, tiez s akutnymi zubami 6 dni na ibaci bo nemal kto deti strazit... A tiez uz nemam s kym ist na kavu, kamosky bezdetne chodia spolu a mna s tymi mojimi kriklunmi nikto nevola... A sama nemam ako bo zas ich nemam komu nechat 🙄
@puklica13 Jej, skoro ako ja- ja mam momentalne dvoch chalanov u jednej babky a dalsi tyzden budu u druhej 😉 Len este mi zostala na krku malinka, joj, ked dokojim supnem ich tam vsetkych a dva dni budem bary vymetat (alebo skor cukrarne) 😂
Tak nazdravie! 🍾
Este mi napadlo- ved po amalgamovej plombe sa 1 ci 2 hodiny nemoze jest, tak musela pockat a az potom si dat kavicku so zakuskom, nie? 🙃
Autorka zrusila ucet na koniku. Asi necakala taky napor vzornych matiek😆
Jaaaj, no zaujimavou chcela byt , poriadne si obtriet jazyk o nejaku "vzornu" matku a zjavne jej to nevyslo😀 ....a mozno zrusila ucet , spamatala sa a utekala na kavu aj ona 😝
@maminecka2 hihi ved zober deti so sebou k dr. Ja to tak robim. Uplna "pohodicka" 😂
@yanni ked sa mi narodil 2. sla som 2x aj s nim (akutne zuby mam vzdy zasadne v tehu a riesit sa daju az po porode), vrestal jak tur a neboli moc nadseni...
Inak napr. k endokrinologicke (ale to je kamoska) malu beriem, aj inde po znamosti, hlavne zenam to nevadi. A po navrate domov som zrela na frtana 😜, este aj cesta MHD...
@maminecka2 hihi a dala si si?😀
Tak ja ich hned po tleefone pripravim, ze mam privesok hihi
Naposledy bola so mnou mala na gynde😲 Mala rok a cerstvych 5 mesiacov.
To bola sranda. Ja na koze a ona im dam vsetko pekne krasne "pouklaala". A Dr. este, ze ake kludne a poslusne dieta. ze take tam este nemali😂👶😀😲
Fuha...tak uz je "arsy" fuč - aj s fotkou, aj s "problemami". 😉 Toto ani nebola tema, len vykrik do tmy...ma v zuboch pocitam svagrinu alebo zeby vlastnu sestru?! Asi nemohla vystat, ze jej stari rodicia povarovali dieta a dovolila si aj na kavu zajst. Tam to vidim na nejake rodinne problemy, asi si tuna chcela zanadavat, ale nevyslo jej to. :D
@sardinka32 👍 🔝

@sardinka32 čakala uznanie a chvály aká je starostlivá a zrazu bum prask preplesk o akom sa jej ani nesnívalo osobne som rada že sa v tejto téme našlo toľko rozumných názorov neni to s tým mk až tak zleee
necitala som vsetky prispevky len prvy, nazvala by som ju matka, kt. neprestala byt aj zenou, kamaratkou a normalnou osobou.... to ze sa zena stane matkou neznamena ze cely zivot a svet sa skoncil a je uz len dieta....
boze jake hovadiny sa tu riesia. uz chapem, preco na mna vacsinou divne pozeraju, ked deti idu na cely vikend k ex a ja si poviem juchuchuuuuu cez den si upracem, potom sa dam dokopy a vecer vyrazam. alebo pol dna prekecame s kamoskou. a aj ked su deti doma, ze nie su u ex a nieco sa vyskytne, poprosim nasich, povaruju a ja si idem von. no a co? sak keb som nesla medzi ludi, tak ma klepne pepka. potrebujem sa aj ja ventilovat, zvlast ak som s detmi uplne sama. vzdy si hovorim, ze ak nechcem skoncit na psychiatrii, potrebujem aj ventil v podobe dospelych ludi. vypnut hlavu, vyrehotat sa, mat blbe reci, vypustit aj nadavku z ust a nebyt konecne mama, co ma vsetko pod kontrolou a nemusiet riesit a odpovedat na miliontristotisic otazok mojich deti. sak byt matkou je vycerpavajuce panebozeeeee. a ja nechcem byt prepnuta matka, ale normalna.
zakladatelka si zrusila ucet na modrom konikovi 😅 chudatko, ju muselo roztrhnut od zlosti, ked sa jej namiesto pochopenia dostalo hlavne nazorov a lajkov ako to je uplne na porádku odlozit dieta k starym rodicom a uzivat si s kamoskou na kave 😅
Po autorke tu už ani smrad neostal 😝
Mna len zarazilo ako sa odlozi dieta k starym rodicom. Mne teda nikto domov neodlozil bez mojho vedomia a suhlasu ani pohar zavaraniny, nieto cudzie dieta 😀
@yanni No nedala, bo furt uz 6,5 roka som bud tehotna abo kojim, aj teraz (doslova) 😅 Ale obcas si trosku cucnem od muza nech ma netrafi slak. A hlavne cokoladkaaaaa to isti, ach joj... 😵 No co mi zostava ked pit a fajcit nemozem, kym sa dastaneme k sexu spi muz alebo ja alebo sa zobudi niektore z deti...😝 Uz len to zradlo mi zostalo k uteche 😎
Ale vidim svetlo na konci tunela- presne na 20.4.2018 si objednam wellness pobyt v pivnych kupeloch 😀 Kto ide so mnou? 🍾🍾🍾 Ruka hore, noha v torte... 🍺🍸🍹🍷🎂
Uplne normalna. Ja som mala klapky na ociach, vsetko sa tocilo len okolo deti. Teraz na stare kolena sedim nad knihami a robim VŠ.

@rebellefleur vzdy lepsie, akoby prisla, zacala to citat, pritom mala ine pozadie na tu otazku (ktore predpokladala, ze nejak zahadne vyplynie z nej samo - casta chyba), postupne sa s kazdym komentarom viac nastvala a nakoniec tu budu z toho jatky nadavok a urazok na oboch stranach.
Nedavno to tu predviedla modelka od susedoveho auta v mnichove. A ako sa ukazalo, ta sa nakoniec vo vulgarite uplne vyzivala.
Ak vy to malo byt takto, tak Diky, to nech radsej ani nechodi. A tema moze v klude zapadnut prachom.