Zaspávanie 6 mesačného chlapca s obrovským plačom
Ahojte mam 6 mesacneho chlapceka ktory mi nevie zaspat bez placu. Okupkame sa, ak nam vyjde papat napapame pomojkame ale akonahle chcem od neho spanok ze ho ulozim do postielky alebo si s nim lahnem na manzelalu postel ze ho uspim spusti plac. Resp. Dostane totalny zachvat placu akoby som ho rezala zaziva a nie a nie spat. Vacsinou zaspi od vycerpania. Vzdy potreboval pomoct so zaspavanim ale za posledne 3 tyzdne je to neskutocny boj a k tomu ma totalne nepokojny spanok v noci. V kuse sa mrvy mrnci budi, skoro vobec nespim a len ho tisim aby sa uplne neprebral. Uz som totalne vycerpana a podrazdena. Tak velmi potrebujem spat co sa pri malom vobec neda. Prosim poradte ako to zmenit zlepsit. Uz neviem co skusis. Som zufala ☹
Ahojte maminky moje spriaznene duse deticiek co velmi nespia. Trochu som sa odmlcala a pardom tym kt. som este neodpisala. No bojovali sme s tym spankom nasim a bohuzial sme mali zasa vratene koliky takze maly fical ☹ . Od utorka je nam trosku lepsie ale co je hlavne ze som skusala vase rady a cez den mi uz maly obcas zaspinka sam ked ho dam do postielky. Sice niekedy place ale niekedy len tak mrnka a zaspi. Doobeda spi tak pol hodku no obedny spanok dnes trhol na hodku a pol - odpadla som 🙂 . Dufam ze pomalicky sa dostaneme tam kam chcem a bude lepsie hajat aj v noci aj ked uz aj to je o maaalinko lepsie. No a chcem sa s vami podelit o najvacsiu radost dnesneho dna - mame prvy ZUB ☺. Sice ho este nevidiet no citit ho je ☺.
@bubatt super, prvy zub 🙂 este 19 a je to 😀 😀
este taky tip pre teba, aj ked mne sa to tiez nedari dodrziavat - pises, ze "Dufam ze pomalicky sa dostaneme tam kam chcem" - toto nie je celkom dobry postoj, lebo nas akurat tak nervuje, ked to nevychadza 😉 lepsie je zmierit sa s tym, ako to je a co najviac sa tomu prisposobit, potom sa ukludnis a vsetko ide akosi lahsie 😉 ale viem, ze je to "o hubu", tiez mam furt nejaku predstavu, plany a ked to maly sabotuje, tak som akurat tak nervozna a cakam, co bude dalej (napr. ked nechce jest vtedy, ked si myslim ja, ze by uz mohol). Trochu dufam, ze ked uz bude rozpravat, bude to lahsie, povie mi co a kedy chce (spat, jest, ist von, aku hracku potrebuje) 😀 potom zase pride uloha, ako mu vysvetlit, ze co nemoze 😀

@bubatt..aj my sme mavali problem so zaspinkanim..zaobstarala som si fit loptu a maleho natrasala v naruci, pritom som mu spievala uspavanky, alebo pesnicky co ma napadli. Ked zaspal, polozila som ho do postielky..fungovalo to a prespi mi celu noc, aj ked to ma jeden hacik...uspavam ho tak doteraz a to ma 1,5 roka 🙂 MM sa smeje, ze ho tak budem uspavat az do puberty 😎 No a co, hlavne ze spi 😅