icon

Zaspávanie a spánok takmer 5 mesačného bábätka

gabuss
2. jún 2014

ahojte. skusim sa s vami podelit o nase "trapenie", mozno ste niektora mali podobne skusenosti a ukludnite ma, ze je to normalne.
Ide o to, ze zhruba po dovrseni 4 mesiaca bol nas syncek prechladeny, jeden tyzden sme vobec nechodili von (co aj dodnes lutujem, kedze nemal teplotu, pravdepodobne to nebolo nutne). akonahle sa vyliecil, skusili sme nabehnut na nas rezim (rano asi hodinovy spanok doma a potom dva spanky vonku v kociku, cca 1,5 - 2 hod., niekedy aj dlhsie). avsak udialo sa nam to, ze zacal mat neskutocny problem zo zaspavanim. skusam rozne techniky (lezim pri nom, hladkam ho, spievam, alebo ho nosim, hopkam s nim, hojdam - proste vsetko co dovtedy zaberalo). a taktiez aj zaspanie vonku v kociku, akonahle vyjdeme von, zacne hned plakat, chvilu sa ho snazim utisit a uspat. ale malokedy sa to podari, musim ho vybrat von, uspat a dat naspat do kocika. potom je tam uz spokojny. cize to by bola jedna cast. a druha je ta, ze nasledne ma ten spanok velmi lahky, akykolvek maly tukes ho zobudi, preberie. niekedy sa zobudi po pol, tristvrte hodine a je uz akoze vyspaty.
co ma zaraza, ze nocne zaspavanie je tak ako predtym, s tym nie je problem a na oblatku sa zase v noci zacal castejsie budit. zhruba o kolo polnoci, potom o tretej a odvtedy kazdu hodinu (ja ho zakazdym viem uspat len tak, ze ho dam na prsnik, bojim sa, ze si nato zvykne). zvykne takto pospat az do 6:30

je toto normalne? zacinam sa bat, ci nema nejaku spankovu poruchu, ci som nieco nezanedbala. skusala som uz aj trosku den zmenit. davat ho na spanok skor aj neskor, ale nic nezabera.

poradte alebo aspon povzbudte. za vsetky rady a tipy budem vdacna

Strana
z2
gabuss
autor
4. jún 2014

@sense
@mima86
este raz dakujem. budem teda bojovat 😠

mima86 - k tym usiam, aj on si kedysi ako keby brnkal, ked bol unaveny, ale to uz prestal robit

Strana
z2