icon

Zle nastrelené náušnice u bábätka: Riešenie problému?

ela1111
29. jan 2025

Ahojte. Dnes som malej po dvoch mesiacoch vymenila nastrelené náušnice za nové a zistila som, že sú zle nastrelené. Fotky pridám do komentára. Na prvej fotke je to podla mna okej, na druhej je príliš nízko. Na pravom ani pekne neukáže naušnička. Príliš visí a srdiečko na nausnicke ani nie je dobre vidieť. Pani, čo jej náušnice prepichovala si mysli, že na ľavom je príliš vysoko. Hovorím o stranách z mojho uhla pohladu. Momentálne sa mám rozhodnúť, ktorú necháme zarásť a nastrelime znovu, no ja sa neviem rozhodnúť. O tom, že mám z toho nervy, ani nehovorím

Strana
z2
mariska1989
29. jan 2025

Ja ten rozdiel vidím ale nikto sa nepozera presne na oby dve uši a nikto nebude pozorovať že či náhodou je jedno o niečo nižšie. Tvoja možnosť je jedi e to nechať ako to už je alebo vytiahnuť náušničky a počkať kým to znova zarastie a urobiť tak ako to ma byť

januska12323
29. jan 2025

A toto je jeden z dôvodov prečo nechápem náušnice u mini detí. Ešte má malé ušká tak sa ťažko triafa presne. Máš dve možnosti, nechať to tak alebo vybrať náušnice nech sa dierky zrastu, čo sa aj nemusia.

mameha7
29. jan 2025

@ela1111 haha, mala by si vidieť moje uši. 😃 Tie sú hrozne nastrelené. Toto je v pohode.

natalka13
29. jan 2025

@januska12323 a inak usi vyzetaju potom v 20 a uplne inak v 40 ci 50tke

1ryba
Odpoveď bola odstránená
nin12345
29. jan 2025

@biba_18 bude to vidno mne to tak nechali a mam ich zle dodnes

nin12345
29. jan 2025

@ela1111 ale teda ako kukam na foto mne ine nepridu ja to mam naozaj viditelne ze nausnicu jednu mam akoby nakrivo

mandarinka555
29. jan 2025

@ela1111 Na tej druhej fotke je zlý uhol nastrelenia a je nižšie...Prvá je dobre.

biba_18
29. jan 2025

@nin12345 nikto to nerieši ... buď si to nikto nevšimne alebo je to každému jedno ... a keď na oboch ušiach bude mať inú náušnicu tak to neuvidí nikto ...

lusilla
30. jan 2025

Podla mna je ta na prvej fotke velmi vysoko, neprirodzene, ta druha je dobre v strede lalocika. Zle jej ukazuje len tento druh nausnic ked by mala vacsie uska tak bude ta druha pekna a prva bude vysoko. Dcere sme tiez davali prerobit dierku, ale na to bol iny dovod, ked jej to prepichovali nastrelili jej zilu alebo tepnu a krvacala tak ze to neslo zastavit, skoncili sme na pohotovosti. Nasledne jej nastrelili uz dobre. Teraz ma uz aj druhu dierku v jednom uchu a tu ma pod podla mna zlym uhlom ale z predu vyzera normalne takze tiez sme to neprerabali. Ja by som jej to dala zarast a nanovo spravit.

Strana
z2