Zlý spánok dcérky

klaudi77
22. okt 2022

už som vyčerpaná ,či ju dám poobede spinkat ,či nie ,či ide neskoro spať či skôr neprespi mi celú noc .

2,7 ročná dcérka neplače ale mrnci .. pediatrická jej vypísala dithiaden ale to jej dávať nechcem poraďte mi žienky .. je to každodenné ..

patka06
22. okt 2022

"Skvelá " pediatrička. Tiež by som nedala lieky.
Nepíšeš aký má cez deň režim,strava, večerný rituál pred spaním. Ako zaspáva, ako dlho má problém so spánkom atď.
Určite by som hľadala príčinu ... je jej ťažko na žalúdok / pije pred spaním mlieko?/, je jej teplo / zima, nepohodlie v posteli, je veľa možností.

zuzkaa1991
22. okt 2022

@klaudi77 moja ma.4.5r a obcas sa zobudi aj teraz na mlieko...neviem co vystraja ci spi s vami alebo sama a ako pise vysse pani chyba rezim dna ;) mozno by sa dalo poradit.....ale dithiaden by som nedavala tiez...dithiaden davam od 4r ale to ked hroozne kasle....inac nedavam nic na spanok a to ma párkrát noci take ze som mrtva ;)

hipuska
22. okt 2022

U nás toto presne. Trvalo to asi 3 mesiace a zrazu zo dňa na deň to seklo. Syn popri tom trpel aj silnou separacnou úzkosťou. Takže si myslím, že to bola separacna a spánkova regresia. Ďalej som si všimla, že to ešte robí, keď sa mu chce cikat. Nevie sa vycikat do plienky tak sa aj hodinu mrnci, krúti...takže mne tiež pomohlo dať ho vycikať

klaudi77
autor
23. okt 2022

@patka06 bolesti si nemyslím že má lebo toto trvá už asi rok .. cez deň žiadne mrcanie..poviem príklad včerajšieho dňa vstala o 8:00 behá hra sa celý deň ani spat nešla cez deň..(podotýkam je to tak aj keď si hodinku poobede pospi) zaspala o 20:00 vstala o 1:30 a do 4 bola hore a nie nie spať ..a takto je každodenný ritual