icon

Zmena denných spánkov

5. apr 2022

Dcérke sme prednedávnom zmenili denne spanky a to zo 4 na 3. Odvtedy zle spinka v noci, stále sa prehadzuje na bok ako keby chce ísť na brusko a v noci mrnci,tak musime douspavat. Nestretli ste sa s tým, že či to je kvôli zmene spankov, tak treba len vydržať alebo to môže byt niečo iné?

Strana
z2
murka2222
6. apr 2022

@54tinka54 ja mám tiež pri sebe malého, pri tak častom vstávani by som nespala vôbec. Ja už fakt neviem či ďasienka alebo stále bruško ho trápi. Môj sa napije pusti prsník kope nožkami,stoná,prevaľuje z boka na bok. Zase sa pricucne a tak dookola. Niekedy zaspí po pol hodine alebo aj dlhšie.

54tinka54
6. apr 2022

@murka2222 a máš dosť mliečka, napapa sa dostatočne? Či sa napr nebudí tak často kvôli hladu.. možno by stálo za to popísať to laktacnej poradkyni, možno že to nejak súvisí s dojčením

andreatytler
7. apr 2022

@domireb Presne aj ja som tak uspavala v tom veku ze som maleho musela znehybnit... podrzat ruky aj nohy... chvilu zaprotestoval, ale vacsinou bol taky unaveny ze hned zaspal ako poleno.

andreatytler
7. apr 2022

Autorka, u nas sa spanok zlepsil az ked uz syn vedel par mesiacov sam chodit.... cize od 7 do 11 mesiaca to bolo hrozne. Hlavne vecerne zaspavanie trvalo aj 2 hodiny. Potom do 2 rokov sa dost casto budil... aj 5-6x za noc, ale od 2 rokov prespi celu noc skoro kazdu druhu noc.
Takze ten spanok, zial, prve 2 roky je dost zaberacka.

murka2222
7. apr 2022

@54tinka54 myslím že ho veľa nieje ale umelé mi odmieta. Cez deň spapá prikrm a večer som chcela dať umelé, vyskúšala som dve značky ale nič.

autor
7. apr 2022

@andreatytler aha, takze to je ešte nadlho🙂 stále niečo bude, s tým počítam

Strana
z2