Zmena denných spánkov
Dcérke sme prednedávnom zmenili denne spanky a to zo 4 na 3. Odvtedy zle spinka v noci, stále sa prehadzuje na bok ako keby chce ísť na brusko a v noci mrnci,tak musime douspavat. Nestretli ste sa s tým, že či to je kvôli zmene spankov, tak treba len vydržať alebo to môže byt niečo iné?
@domireb Presne aj ja som tak uspavala v tom veku ze som maleho musela znehybnit... podrzat ruky aj nohy... chvilu zaprotestoval, ale vacsinou bol taky unaveny ze hned zaspal ako poleno.
Autorka, u nas sa spanok zlepsil az ked uz syn vedel par mesiacov sam chodit.... cize od 7 do 11 mesiaca to bolo hrozne. Hlavne vecerne zaspavanie trvalo aj 2 hodiny. Potom do 2 rokov sa dost casto budil... aj 5-6x za noc, ale od 2 rokov prespi celu noc skoro kazdu druhu noc.
Takze ten spanok, zial, prve 2 roky je dost zaberacka.
@andreatytler aha, takze to je ešte nadlho🙂 stále niečo bude, s tým počítam

@54tinka54 ja mám tiež pri sebe malého, pri tak častom vstávani by som nespala vôbec. Ja už fakt neviem či ďasienka alebo stále bruško ho trápi. Môj sa napije pusti prsník kope nožkami,stoná,prevaľuje z boka na bok. Zase sa pricucne a tak dookola. Niekedy zaspí po pol hodine alebo aj dlhšie.