icon

Zvláštne správanie dvojročnej dcérky

siska1313
2. apr 2018

Dobrý večer, maminky. Chcem vás pekne poprosiť o radu, ak s tým mal niekto problém. Mám dve detičky, 4r a 2r. Obe dievčatá. A práve s tou menšou 2rocnou máme asi týždeň problém. Pred týždňom išla večer normálne spinkat. Okolo polnoci sa zobudila a normálne povedala: maminka, je tu mucha, zabi ju. Prehľadala som všetko, nič som nenašla. Postupne začala vrieskat, že sú všade chrobaciky, aby som ich dala preč. Stále akoby sa pred niečím uhybala. Toto robila asi dve hodiny, už som bola na nervy a išla som zobudiť muža (spal v detskej,lebo bol chorý). Tiež si s ňou nevedel dať rady. Aj v iných izbách videla vsade chrobaciky. Chcela telku, hrať sa, len nie spať. Zaspala total vyčerpaná v obývačke na gauči o pol šiestej ráno. Odvtedy stále hovorí o chrobacikoch, boji sa ísť spať. Cez deň je v pohode, v inej izbe nemá problém, len do spalne odmieta vstúpiť sama. V noci ju musím držať za ruky. Stále si pozerá ručičky, či tam nemá chrobaciky. Vidím, že sa niečoho strašne bojí. Viete poradiť, čo s tým? Ďakujem za každú odpoveď.Stále si potam nie sú chrobacikyciky. Vidím, že sa niečoho strašne b

Strana
z3
stanulienkat
1. máj 2018

@veroni_21 vam tu asi hrabe,sorry

puskaruka
1. máj 2018

Neprislo jej v spánku zle? Či ju nebolela hlávka?

siska1313
autor
1. máj 2018

@ankare môžeš niečo bližšie do ip? Ďakujem💛

veroni_21
1. máj 2018

@stanulienkat Neviem prečo by zrovna mne malo hrabať vážena pani!

Ja žiadny problém nemám. Len spostredkúvavam informácie. Takže si vaše “urážky” nechajte pre niekoho iného. Anonymita na modrom koníkovi znesie veľa, však?

Pekný zvyšok dňa Vám prajem.

Strana
z3