10 mesačný preplače každú noc
Ahojte,je mozne ze moj 10 mes,syn prevresti kazdu bozu noc uz asi mesiac a pol?predtym sa tiez budil min.10krat ale nie s placom je na um a papa uz len raz ,uz som tu pisala o jeho spanku ,lenze stale je to horsie a horsie ,a uz nevladzem prinom absolutne on je aj cez den potom nervozny velmi 😒 dr mi len stale povie ,ze mi stym nepomoze ze su to pravdepodobne zuby...
@nikuska1202 a inak to sedativ pc nam predpisala maleho dr takze asi mozu,a musim povedat ze tak po troch dnoch to trochu zabera ,budi sa menej tak cca 10krat a tolko neplace,
@lucia006 veru je ja som dnes uz nevydrzala maly sa na mna stale lepil ale plakal ajna rukach vsade ale s muzom nechcel byt lensomnou lenze som chora a uz som nevladala tak som ho supla na chvilu do postielky nech sa vyplace :(potom som ho vzala a chvilu bol tisko ale uz dnes nemam na to nervy som vybuchla v noci teploty a to jeho palkanie mi k uzdraveniu nepomahalen uz mam prsniky ajk handry bolia ale apson tak je tisko sice tes tak velmi nepospim ale apson je ticho..presne ako pisete len v strehu aby nespadol a vsetko aj ja si hovorim nech to skonci muz sa vraj zmenil po orku ze akoby utalo no on aspon cez den spal moj nic tie 2 hodky neberem ako spanok ..uplne vas chapem tiez skusam vsetko mozne ale nic nepomaha ci mu to dam ci nie ani ine miesta nic..a ja mam tes nazor ze kravske je lepsie ako umele nam sa vdaka tomu zlepsilo kakanie a nemam snim prblemy lebo to nas trapilo od zaciatku..to fat??uz som rozmyslal ze by som si to dala ja a cez mlieko by to dostal aj on ale ak sa to moze aj detom asi skusim dat aj jemu nech pospi lebo aj jeho to vyrusuje ze sa nevie vyhajat
A nemoze byt smadny? UM vraj nie je proti smadu, davas mu nieco pit? Skusila si v noci vodu, cajik?
no ked to mate v rodine,tak potom mozno budete fakt musiet len vydrzat a pockat az to odozneje.a dovtedy nejako prezit.tak sa aspon striedajte pri nom.nech sa aspon kazdu druhu noc vyspi jeden alebo aspon vikendy si striedajte aby si si aspon trochu oddychla.kamoska ma autistu co si vyzaduje 100%pozornost a oni to tiez riesia striedanim.ako na smeny.tak minimalizovali tu strasnu unavu.ale skus ist do ineho domu,ineho prostredia.mozno tam nieco mu fakt vadi.deti su citlive.par noci by ste to mohli otestovat.neviem ci si veriaca ale mozno vysvetit byt.clovek sa v takejto situacii asi aj slamky chyta.este ma napadlo ze v blave je spankove centrum, mudr kubovcakova tam tusim robi.skus zavolat a spytat sa,ci by vedeli vysetrit aj yaketo dieta.tam meraju v spanku aktivitu mozgu.moja mam to absolvovala.je to neskodne vysetrenie a mozno na nie o pridu.viem,ze to je tazke ale skus to aj v sebe prijat a zmierit sa s tym.drobec proste taky je a treba to asi prijat.brat to ako obetu pre neho z lasky a nie ako nieco zle.tom sa ti aspon psychicky ulavi.ja som tiez prijala to moje nocne hodinove kojenie a je mi lepsie.aj ked fyzicky som znicena.....uprimne s tebou citim.drz sa.este ma napadlo,pripomina mi to formu namesacnosti.kdesi som raz o tom citala.ale to by sa malo dat normalne vysetrit a liecit.skus pozriet na vebe.
@lucia006 Ja ta chapem i ked ja som chvala Bohu taky problem nemala ale stale si povedz ze to raz urcite prejde- ved aj sestru to preslo 😀 ...a ja som si v takychto situaciach kedy som bola v strese vzdy pomyslela na tie kocky-snazilky ktore by dali vsetko za to len aby mohli kazdu hodinu k niekomu vstavat a boli by stastne-prestastne keby ich mal rano o pol piatej budit plac babatka 😉 a ozaj este mala rada : spi vzdy ked bude spat maly- kasli na domacnost a tak proste spi spolocne s nim alebo posli kocikovat svokricku alebo sestru alebo kohokolvek ineho 😉
A inak nema ziadny problem? Myslim, ci kaka v pohode a tak...my sme mali neznasanlivost laktozy, tiez sme v noci nespali, lebo to sposobuje silne koliky...
Ale bolo to spojene aj s naduvanim a problemami so stolicou, na googli sa da najst vsetko. Pomohlo vynechat vsetko s obsahom kravskeho mlieka, okrem tvrdych syrov a kyslomliecnych vyrobkov. Teda asi vo vasom pripade aj UM obsahuje susene kravske mlieko...
Ak ste neskusili, mozno to stoji za pokus...
@nikuska1202 ako keby ste pisali omne momentalne som tiez chora na antibiotikach vcera cely den sa nechcel pohrat ani 5minut sam ani na wc bez neho vkuse sanamna driape a jaci a ked ho vezmem na seba drie sa dole,tak ja uz neviem potom sa hadam aj spriatelom bo mi vyhadzuje na oci ,ze to je moja chyba ,ze place a potom ze nespi,takze mi nepridava na dobre nalade,kedze ani rodinu nemam na sk je to dost fuska byt snim 24hodin denne ,ale nic ine mi neostava je to moje dieta ja som hp chcela !MOJE KMOSKY tu na okoli nemaju vobec problem stakymi vecami nespavost.
@andrejka1978 dakujem za podporu pri tej namesacnosti,ja som bola do 10rokoch,alr ako aj spanok dr povedala ,ze vraj sa take veci nededia tak ja uz neviem, 😒 posvieteny dom mame ,je j pokrsteny maly,nosi cerveny naramok,aj jantarovy ,robim mu z oci a uz fakt neviem ,asi tak to musim brat ako pisete a hotovo a cakat na zazrak kym sa spanok zlepsi, 😒

@ariesi ja mu robim len sem tam ,a podla mna um je vacsi humus ako kravske 😒 ja som pila od 2 mes,kfabicove a spala som jak dudek 12hodin vnoci 😀