10 mesačný preplače každú noc
Ahojte,je mozne ze moj 10 mes,syn prevresti kazdu bozu noc uz asi mesiac a pol?predtym sa tiez budil min.10krat ale nie s placom je na um a papa uz len raz ,uz som tu pisala o jeho spanku ,lenze stale je to horsie a horsie ,a uz nevladzem prinom absolutne on je aj cez den potom nervozny velmi 😒 dr mi len stale povie ,ze mi stym nepomoze ze su to pravdepodobne zuby...
čo mu dávaš na večeru? nemôže byť hladný?homeopatiká neuznávam,nedávala som deťom nikdy...skúsila si nejaké analgetikum/liek/ v sirupe napr. Panadol? ak by to bola bolesť zo zúbkov,tak liek zaberie a dieťa sa utíši
@mishka11 minule nam predpisala dr fenistil kvapky davala som 10dni prva noc bola kusok lepsia ostatne uz zasa stejne,skusali sme aj homeop.chamomilie,viburcol cipky,nervohel,sedatif pc,nurofen na vecer ,nic nepomohlo,ine mi uz dat nemoze povedala 😒 na veceru mu davam mliecko skasou teda aby ste ma pochopili ,210ml vody 5odmerky mlieka 2 odmerky kase
@moka066 moj si neodgruguje vobec ani ked obedik sa naje ...malokedy ho pocujem .s bruskom problem nema to bolo prve co sme zacali riesit podozrenie ci nema nieco sbruskom ,ci neni alrgicky na bkk a pod,boli sme na gastro n kontroli tam stale chodime crievka zaludok pecen zlcnik vsetko ma vporiadku aj vetry preventivne berie 5kvapiek biogai,stolicu ma kazdy den pravidelnu brusko makke,takze uz neviem co ten maly moj ma za problem vnoci ,najskor zuby ,ine ma nenapada,vysli mu dalsie 2 hore rezaky prave .
Skus mu dat na veceru normalne krupicovu kasu, my sme sa tiez budievali s placom v noci kazde 2 hodiny a on asi byval hladny od kedy davame na veceru kasu budime sa uz len 2 krat na mliecko niekedy s placom,niekedy len mrncanim ale dam mliecko a spi dalej. Zarabam ju v umelom mlieku.
moja malá od narodenia tiež veľmi zle spávala, celé noci sme boli hore a cez deň to nebolo iné.... V plači bola veľmi vytrvalá, takže ak som nechcela budiť celú bytovku noc čo noc, musela som stávať s ňou.... bolo to veľmi náročné, ale zvykla som si...(ak by som to nezažila na vlastnej koži, neverila by som, že jedno malé dieťa môže tak málo spať)... :(
Dnes má 3,5 roka a ešte stále v noci vstávame ale už iba 2-3 krát... a ak si niekto povie ako si si naučila tak máš, tak k tomu iba jedno... náš starší syn, ktorého sme viac "piplali", lebo bol prvý, sa naučil spinkať od cca mesiaca celú noc, a cez deň spával tiež veľa... a je to doteraz tak...(nehovoriac o tom, že pri synovi môžu aj tanky padať a spí ďalej, a malú zobudí čo i len malé šuchnutie)on spáva veľa, má 8 rokov zaspí v aute, kľudne aj o 8 večer zaľahne a spí do rána niekedy aj 12 hodín, možno aj viac a dcéra?....úplný opak...takže je to o deťoch a nie o tom, ako ich naučíme... takže milé maminy ak v tom nie je zdravotný problém, treba to zvládnuť, postupne ako deti rastú sa to zlepší... malá rada, nám pomohlo, ked sme malú dali spávať k bráchovi do izby, začala spávať trochu lepšie a ked bola u babiny tiež spala lepšie... 🙂
@fifibela ja uz fakt si mysli,ze vtomto dome kde byvame u svokrovcov je nieco ,preco nevie spat,lebo mi to nepripada normalnemze nevie spat ni hodku vkuse 😒 dufam,ze to je zubami a ked mu povychadzaju snad bude pokoj,ako vravite ten kto nezazil nevie si predstavit ako je to vycerpavajuce ,a na nervy!!! 😒 ja uz neviem ako spanok vyzera ani zdaleka ,takisto ho prebudi aj to ked sa obratim a zakryjem paplonom aj ked sa snazim to robit co najtichsie.snad to coskoro prejde ,lebo jeto o drzku!
Ahoj ja suhlasim s moka66 +by som skusila zvysit davku mliecka a inak podla mna tiez nie je uplne normalne ked dietatko celu noc preplace- mozno place od unavy lebo tak malo spinka a nevie sa sam upokojit takze rob vsetko co sa da hoci by si ho mala aj na rukach cely den nosit len mu zbytocne nedavaj tabletky lebo to podla mna vobec nie je dobre riesenie... a ozaj podla prispevku ako si ho napisala si zrejme dost vystresovana a to tiez malemu nepomaha 😉... drzim palce aby sa ti podarilo najst riesenie a prajem vela materinskej trpezlivosti 🙂
@lucia006. My tiez sme boli slaby spachtosi,vyskusala om odvar z cinskej kapusty v tom som ho asi 2 tyzdne kupala,troska sa to zlepsilo a potom som mu do podusticky na ktorej spinkava dala susenu levandulu a od vtedy pekne spinkava..ak veris na taketo veci vyskusaj aj toto.a skusala si mu dat pred spanim nieco od bolesti? Keby to mohlo byt z tych zubkov.alebo aj sme dasienka masirovali s mastickami... Treba byt trpezlivy 🙂 moj zacal lepšie spinkavat ked mal ale 14mesiacov.drzim palce
je tazke poradit.nezazila som.ale viem si predstavit tvoje zufalstvo.ja kojim v noci kazdu hodinu a to ma tiez dost vycerpava.... na tvojom mieste by som skusala vysadit asi vsetky tie lieky a hlavne by som mu nedavala tie homeopatika.ono sa to velmi ospevuje,ale nie je to az take super a ciste ako to vyzera.radsej skus bylinky.tie zaberaju ale az po case.keby to bolo len o zuboch asi by bol dost uplakany aj cez den.a to asi nie je.takze to nebude asi len o tom.niekedy vela jedla pred spanim sposobuje nocne mory.to mam odskusane na synovi aj na sebe. mozno iny typ mlieka vyskusat.kamaratkina mala tiez sa vzdy budila v noci ked sa len pohli na posteli.dali ju ako 10mesacnu do inej izby a bol klud.a ako spi v inom dome?skusali ste ist niekde inde prespat.?
ahoj my mame ten isty problem :(maly bude mat 7 mesiacov a od naordenia zle spi ale este sa to dalo no posledne dni zacal sa budit presne o 22 a zacne revat jak sialeny a neviem ho niak utisit:(mame hojdaciu postielku lebo bez nej bynespal vobec:(tak mi potom zaspi ked ho hojdam cleu noc max co pospi je 5 hodin za cely den aj noc co je dost malo :(skusala som viburcol,nurofen sirup,oanadol paralen cipky,rozne geliky na dasna aj palenku ci mu to nestrpne a nic:(stichne len ked mu dam prsnik nakolko sme kojeni ale aj to sa neda stale.predtym pri nas zaspal teraz nic len sa vrti tak ho dam do postielky tam sice zaspi ale len na chvilku davam mu aj medovvkovy cajik na dobru noc a nic:(aj moj manzel bol vraj taky ale mna uz ide porazit lebo ani cez den nepospi viac ako 1 hodku dokopy a je s otho mierne nervny:(vysly mu spodne dva zubky celkom v pohode a odvtedy je to hroza este viac....a presne ako pises ze sa ani len zakryt apohnut na posteli nic nemozs:(no strasne uz nech to prejde len kedy..a este som chcela to sedatif pc davas malemu?lebo ja som ho kedysi brala ale newem o tom ze by sa to aj drobcom davalo?
@daanuska ano som dost vystresovana uz stejto situacie mojej nervozna nevyspata a tak sa citim priblizne vo veku 70rokov a nie 24 , 😒 neviemsa ale akosi uz upokojit kedze stale vnoci place akurat posledne 2 noci este usli lebo sa budil bez placu az nadranom plakal,uvidime co bude moja sestra bola taka do roka a pol mozno len zdedil ponej geny 😒
@andrejka1978 este sme neskusali vinom dome len vinej izbe a bolo to rovnake teraz ma uz 6tu znacku mlieka od narodenia a jedine to co tera pije mu pomohlo vzapcham ktorymi trpel cize mliecko menit nemozem , 😒 nedavam mu extra vela pred spanim vypije svoju davku a pekne zaspinka aj vnoci este raz ale popritom velmi casto sa budi krici mrvi atd,uz sme boli aj tak ze uplne bez homeo a tychto veci a tak isto to bolo takze uz neviem aj cajik smedovky mu davam na vecer kazdy vecer ho kupem ,
@nikuska1202 ako citam mate to iste doma , 😒 len ten vie kto zazil alebo oreziva to co ja!!!je to riadne na nervy vycerpavajuce ,uz neviem poriadne aky je den ako sa volam , presne ako pisete ,ze bez zjavneho dvovodu len krici a place vyskusane mame tiez kadeco a nic!!!vy ho aspon prsnikom upokojite ja nemam cim,akurat mu cumlik strcim domedu obcas abysa upokojil ,tiez ani medzi nami uz nespi dobrelen sa mrvi hadze stvornozkuje poposteli a musim davat pozor aby nespadol tak ho dm opat dopostielky zadpi ,ale len na chvilku!NECH TO SKONCI 😒

@emily_666 doktorka ma ubezpecovala ze homeop,nemozu mat ziadne,nez,ucinky ani zly vpllyv na dieta,no ale ste ma zneistili kedze maly sa mi zacal spravat este aj cez den dost nervozne,nie len vnoci,vam sa kolkokrat budil syncek ked mu sli zubky?a na vecer nam este dr predpisala sedativnpc vela mamicky si pochvaluju,