icon

2 ročná dcéra odmieta vankúš

xenicka13
2. máj 2012

dcera bude mat dva roky a nevie alebo nechce si zvyknut na vankus do roka som jej nedavala ako odporucaju a potom nie a nie zaspat na vankusi tak spi v postielke bez vankusa

evka4
•
2. máj 2012

@xenicka13 ked ho nechce, tak jej ho nedavaj. tym, ze bude spat na rovnom matraci, jej urcite neublizis.

mummy01
•
2. máj 2012

@xenicka13 ved podla mna nemusi spat na vankusi ak nechce.Moja dcera tak moc nechcela vankus,az okolo 4 narodiek zacala na nom aj spavat a to ma taky-no ako placku 😀 no a syn ten je vankusovy,on musi mat vankusik 😉

nice202
•
2. máj 2012

nemusi mat vankus, moja ho vyslovene chcela. je zdravsie spat bez vankusa, kvoli chrbtici

mojkamirka
•
2. máj 2012

@xenicka13 ved zdravsie je spat bez vankusa, neriesila by som to

lencita
•
2. máj 2012

@xenicka13 preco jej ho chces davat?? ja nespavam na vankusi, a nemam v plane davat vankus ani malemu, nevidim dovod..je to cele o zvyku, mna napr boli hlava ked chvilku lezim na vankusi. najlepsie pre chrbticu je aj tak lezanie na rovnom

xenicka13
autor
•
2. máj 2012

dik za odpovede mate pravdu ja som ju porovnavala so starsimi detmi tie spia na vankusoch a este k tomu musim kazdy vecer spod nich tahat auticka a plysaky 😀 co si napchaju pod vankus takze s najmladsou tento problem nebude ked buva na holom matraci 😀

dominika1988
•
Autor odpoveď zmazal
•
hajanka
•
2. máj 2012

@xenicka13 ale ved na tom nie je nic zle 😉
to je akoby mala nechcela jest vyprazany rezen ked ho vobec jest ani nemusi 😉

tea333
•
2. máj 2012

@xenicka13 spanie bez vankusa je pre deti zdrave 🙂

kohutovci
•
2. máj 2012

@xenicka13 ahoj.. ja spim cely zivot bez vankusa 🙂 je to supis na krcnu chrbticu 😉

bibistec
•
1. nov 2012

ja som na vankusi nespala asi do 18tich to neries, nech na nom nespi