20 mesačné dieťa spí dvakrát za deň
@certikpetko presne ako sa píše hore...ak prespí celú noc,asi to zatial potrebuje,ale ak nie,spávať v takom veku stačí raz cez obed a večer o 19:00 už do rána
@certikpetko kym to vam obom vyhovuje, preco nie.
No a kolko hodin spi? Lebo moja dcerka bola strasne spava a poobede bola schopna aj 5 hodin prespat a bol to priznak nefungujucej stitnej zlazy
@certikpetko neuvadzas kolko hodin spi cez den, kolkov noci.. to je dost podstatne
Presne, každé dieťa spí koľko potrebuje,teda ak nemá zdravotné problémy. Môj má 17 mesiacov a tiež donedávna spával 2x 😉 ale po druhom zobudení bol veľmi protivny a rozladený, tak ho dávam 1x na obed a to pospi minimálne hodinku a pol..ale zas riešime iné problémy -neznasa postieľku a ešte mu chcem zrušiť nočné kojenie a vôbec neviem ako na to 😞
Môj ma 15 mesiacov, vez deň spí raz 2-3 hodiny okolo obeda Zaspava okolo 19:00, a vstáva o 6:00 .V noci sa budí na smäd okolo 3:00.
@certikpetko Myslim ze je to v poriadku. Potreba spanku je vysoko individualna, to mi vzdy hovorila lekarka.
Napisem iny extrem- susedov chlapec je druhacik a kazdy den po skole chodi na 2 hodiny spat.
@romina1912 vnoci spava celkom dobre budi sa cca 2 krat ale spava od polnoci v nasej posteli
@dominika6 lebo vstava rano o 6 a uz okolo 11 je unaveny a pospi cca hodinu a potom zas okolo 4-5 je uz unaveny len potom zas chodi spavat neskoro lenze do 7 by mi nevydrzal
@bibistec to nie max 2 hod a mala aj ine priznaky ?
@zuzka38 cca 2
@certikpetko podľa mňa úplne ok
Moj ma 20 mes. a spi 2 x denne. V noci spi od 20.00-06.00. Cez den ho davam o deviatej a okolo tretej. To spi tak hodku a pol.
@certikpetko k tej stitke v podstate nie, unavena bola.a vela vela spala.
Dakujem za odpovede
Ahojte. Moj ma.20 mes. Spi 1x za den asi od 17 .mes. Od cca 13- 15.tej. Vecer ide spat o cca20.30. a spi do cca7.30.h. V noci sa zobudi 2x na konenie. Od dvoch rokov odstavim😉
@certikpetko moj to má podobne

Podla mna je. Ak spinka aj v noci bed problemov preco nie. Kamaratke nespi od 1 roka mala poobede, nechce. Kazde dietatko je ine. Moj nazor, neriesila by som to. Alebo davajte spat 1x cez den a vecer skor napriklad . Sama viete najlepsie ako by to mohlo fungovat pre spokojnost oboch 😉