5 mesačné bábo si vyžaduje veľa pozornosti
Mám takmer 5 mesačné babo, je to úžasné chlapčiatko a milujem ho najviac na svete, ale vyžaduje si veeeela pozornosti, stále musím byť s nim ak si odbehnem tak pače aj ked ho dám spinkát na terasku v kociariku tak ho musim vozit, nie vždy ale takmer (v postielke mi cez den nepospi)... a práve pri tom spánku si uchmatnem trochu času aby som popratala a navarila... manžel chodi domov vecer a ked mu hovorim ze som niečo nestihla tak mi nechce veriť a že "ako to asi robia né ženy"..... tak sa pýtam ako to robíte baby? 🙂
@mirkava tak si vyloz nohy a venuj sa malemu, bordel neutecie 😉 ja mam "stastie" na bordelara chlapa takze u nas to riesim tiez len ja.. ale pri druhej dcere som definitivne pochopila, ze byt supermatkou sa neda. neda sa mat aj pokojnu mysel, aj spokojne dieta, aj navarene, aj upratane, aj byt oddychnuta v pohode aj cojaviem co. a uz vobec nie ak ti nema kto pomoct. 🙂
ja ked idem umývať riady alebo hocičo robiť, tak ho dám do vajíčka a všade ho ťahám so sebou, aby ma sledoval a ked tam dlho nevydrží, tak ho mám na rukách a jednou rukou upratujem :D.. večer ked spí, tak ožehlím. A variť? chodím si na gymnázium pre obedy, kde robí moja svokra a najem sa aj ja aj priateľ a ešte aj ušetrím..vyjde ma to 43 eur mesačne a máme polievku, hlavné jedlo a ešte nejaký jogurt, koláče alebo aj ovocie, no neoplatí sa? 🙂
Ahojte moje babo ma 5 mesiacova uz neviem ako ju zabavit podla mami som taka aktivna nebola robi mi problemi drzat s nou krok a venovat sa jej nonstop som uz unavena ako ju mam zabavit
@adriana222 bud jej vysad tie gebuziny,ktorymi ju napchavas alebo si ich daj aj ty,ale aspon v 3nasobnom mnozstve,aby si s nou udrzala krok. Lebo tie pudinceky a rozne -aciky obsahuju kopec cukru a aj ecok vyvolavajucich hyperaktivitu. Preco asi s aodporuca buducim.maminkam,ak maju pocit,ze sa babo nehybe,dat si daco sladke a az ked to nepomoze,sup na pohotovost?

🙂 ja mam momentalne uz dve deti, mladsie ma teraz skoro 5 mesiacov a dnes som sa prave manzela spytala, ze kedy budem moct ist na cely den prec, lebo do mna niecim rypol (bola to len taka somarina), tak mi povedal, ze potom ked si zozeniem aupair na cely den :DDD ze on by to s nimi dvoma sam nedal :DD