icon

Partner vyžaduje príliš veľa pozornosti. Čo robiť?

Dnes o 14:56

Ahojte, asi som uz stara alebo divna ale vadi mi ked partner odo mna furt vyzaduje pozornost ked sme doma ci ked sme boli na dovolenke furt sa chce obimat,bozkavat,chyta ma to je v podstate oki patri to k vztahu viem ale ked to robi 20x na den tak mi to lezie na nervy...hoci ked len ide si lahnut len tak hned ma vola pod ku mne ,akoby som ani sama so sebou nemohla byt, mne to pride take detske

minenkaa
Dnes o 15:00

Tebe to príde detské a jemu tvoje správanie sebecké

koniarova
Dnes o 15:02

Áno. Si divná.

anonym_27e470
Dnes o 15:14

Niekto je mojkaci typ, niekto nie.
Ja ta uplne chapem, tiez nemam rada, ked sa na mna niekto v kuse lepi a vyzaduje moju pritomnost aj vtedy, ked chcem byt sama. Najhorsie, je ak sa urazi ked poviem Teraz nie, mozno neskor. Druheho potreby vraj treba akceptovat, moje su asi vedlajsie.

anonym_883dbc
Dnes o 15:19

@anonym_autor a vsetko len za ucelom blbeho sexu ze? Jak ja to neznasam. Navzdy budem zavidiet zenam ktore tu zakladaju temy kde ich muzi nechcu sex/chcu minimalne

anonym_179fc2
Dnes o 15:22

Ja ťa úplne chápem. Ja by som to nedala 😅 by ma to vyčerpavalo. my sa s mužom ľúbime, ale našťastie to máme rovnako (sme introverti) takže spolu trávime čas, ale máme aj čas pre seba. Ešte aj teraz na dovolenke sme spolu, ale poobede si ja idem ľahnúť a on si ide na kávičku a prejsť sa. Doma keď sme dlho spolu, tak muž si ide zahrať hru a ja si čítam a potom ideme spolu niekde.

anonym_96605f
Dnes o 15:24

@anonym_autor Chapem, ja tiez potrebujem priestor, ale muz je presne ten typ,co akoby nevydrží sam so sebou. Kolkokrat len idem.na ec a ze kde som....

anonym_9269a0
Dnes o 15:36
@anonym_883dbc

@anonym_autor a vsetko len za ucelom blbeho sexu ze? Jak ja to neznasam. Navzdy budem zavidiet zenam ktore tu zakladaju temy kde ich muzi nechcu sex/chcu minimalne

@anonym_883dbc no presne

petulda333
Dnes o 15:42
@anonym_883dbc

@anonym_883dbc 🫣🫣

minenkaa
Dnes o 15:45
@anonym_883dbc

@anonym_883dbc to prečo si teda s chlapom s ktorým nechceš byt

anonym_edce93
Dnes o 15:45

@anonym_autor máte iné potreby skratka, aj mne by to vadilo. Mám rada nehu, ale neprehánam.

ivik4
Dnes o 15:51

Tak si treba najst partnera ktory Ti bude vyhovovat

anonym_9f5de9
Dnes o 16:01

Koľko máte rokov, ako dlho trvá vzťah? Aký máte obidvaja "jazyk lásky"? Komunikovali ste o tom? Prečo to vyžaduje? Mne by to tiež vadilo v takomto rozsahu...

anonym_dbdcb3
Dnes o 16:11

@anonym_autor nie ste kompatibilní. Čo by iná za takého kontaktného dala...

citronove_koliesko
Dnes o 18:06

@anonym_autor niekto je nadmerne kontaktny, niekto menej, niekto vobec. Vy ste v tomto nekompatibilni. Nevidim to do buducna ruzovo, casom na to budes alergicka.

autor
Dnes o 18:14
@citronove_koliesko

@anonym_autor niekto je nadmerne kontaktny, niekto menej, niekto vobec. Vy ste v tomto nekompatibilni. Nevidim to do buducna ruzovo, casom na to budes alergicka.

@citronove_koliesko ja to skor vidim,ze to robi aj kvolu tomu,ze vie ze to nejako nefunguje tak sa boji ze nebudeme spolu...dalsia vec je ze jeho spravanie neni bohvie co, ideme niekam na dovolenku pride nieco alebo ideme autom uz je nervozny ze nevie napr cestu alebo tak a uz zjape po mne,a jasne ze ja som furt na vine...aj v obchode ked sme a je vela ludi ta rychlo uteka a uz vidim ze chyta nervy a hundre

anonym_af8c7c
Dnes o 18:15

Keby sa takto postažoval muž na ženu, tak by bol za necitliveho debila. Buď rada, možno je v počiatočnej fáze zamilovanosti. Nebude to trvať vecne. Užívaj si to. Ja mám rada prejavy nežnosti. Utužuje to vzťah.

citronove_koliesko
Dnes o 18:17
@anonym_autor

@citronove_koliesko ja to skor vidim,ze to robi aj kvolu tomu,ze vie ze to nejako nefunguje tak sa boji ze nebudeme spolu...dalsia vec je ze jeho spravanie neni bohvie co, ideme niekam na dovolenku pride nieco alebo ideme autom uz je nervozny ze nevie napr cestu alebo tak a uz zjape po mne,a jasne ze ja som furt na vine...aj v obchode ked sme a je vela ludi ta rychlo uteka a uz vidim ze chyta nervy a hundre

@anonym_autor juuuj tak od takeho co chce problemy vo vztahu ktore sa vybolava zakryvat lepenim sa na teba cim skor prec.

anonym_a076ea
Dnes o 19:34
@minenkaa

Tebe to príde detské a jemu tvoje správanie sebecké

@minenkaa nemôže ísť ani na wcko,to je podľa teba sebecké? Toto je psycho,čo on robí.

anonym_a076ea
Dnes o 19:35
@anonym_autor

@anonym_autor dievča,utekaj....

minenkaa
Dnes o 19:45
@anonym_a076ea

@minenkaa nemôže ísť ani na wcko,to je podľa teba sebecké? Toto je psycho,čo on robí.

@anonym_a076ea to kde píše?

anonym_a076ea
Dnes o 20:01
@minenkaa

@anonym_a076ea to kde píše?

@minenkaa jááj,to bolo v inom komente.Ale verím tomu,že aj u nich to je tak.

minenkaa
Dnes o 20:15
@anonym_a076ea

@minenkaa jááj,to bolo v inom komente.Ale verím tomu,že aj u nich to je tak.

@anonym_a076ea prosím tá nedomýšlaj a už je to zas o inom téma ,keď dala ďalšie info

anonym_883dbc
Dnes o 21:47
@minenkaa

@anonym_883dbc to prečo si teda s chlapom s ktorým nechceš byt

@minenkaa nie som. Ale spoznavam len takych

anonym_524af4
Dnes o 22:18

Tiez si myslim,ze ste opacne tipy,dokedy to vydrzi je naozaj otazka casu,jeho prestane bavit sa sustavne vtierat,tebe to nakoniec zacne aj chybat a vrtat hlavou.Nakoniec sa mu vtierat budes ty,ale on ta uz bude odmietat.Cele zle.