5 mesačné dieťa sa zobudí úplne potichúčku
ahojte, asi je to blbost ale nikdy neviem kedy sa moje dieta zobudi, nakolko ked vstane tak iba lezi a caka kedy pridem, je uplne ticho😀 je to normalne?
Prečo hľadáš problémy kde nie sú 🤔
Bud rada, to sa môže veľmi rýchlo zmeniť....
Moja je každé ráno tak... Ešte ju nechám aj pol hod ležať kým je ticho... Cez deň tiež veľa x.. Spi, potom pozriem do postieľky a čumi namna🤣
je to uplne normalne 😀,uezivaj 😘...moja prvorodena bola takato,ked uz vedela rozpravat,tak zakricala mamiii,uz somsa vybubala 😅a to vedela po roku fakt kecat---chcem taketo dieta aj teraz,ten nas posledny,kubik,vresti akokeby ho z koze drali,ked sa zobudi a to ho vezmem a sa nahlas rorehli 😂
@jarca1111 moja druha dcera bola taka, nikdy neplakala, spokojne cakala. Poviem ti, po prvej dcere, ktora vrieskala ledva otvorila oci, ci som bola pri nej alebo nie, co v kociku, v postielke ci v aute, som si to riadne uzivala. Uzivaj si to aj ty, ved to je zlate dieta 😍
Hej aj nas to tak robil. Zobudil sa a kukal a ked uz vedel sediet ci vstat tak stal a sem tam si zahmmkal ci ho niekto pocuje. Kolkokrat som sa zobudila v noci a zlakla som sa lebo stal a kukal na mna z postielky😂alebo natahoval male ruky cez mreze a snazil sa vtiahnu do postielky co bolo na dosah. Teraz uz je vacsi a uz sa aj boji v noci tak sa rozplace ked sa zobudi.
Bud rada, každý by chcel také kľudne dieťa
No, nieje to az taka blbost. Motoricky je to problem ale nie nejaky vazny. Dieta sa ma vediet nudit. Cize ak sa zacne nudit,ma to dat najavo. My chodime pravidelne na psychomotoriku a cca v pol roku zaznela aj otazka ci sa vie nudit.
Ahoj, obe moje dcérky boli také. Buď rada, je to super. Naopak syn akonáhle otvorí oči, tak vrieska akoby ho z kože drali.
@horalka1986 no motoricky je slabsi, to je pravda..
Neboj, prejde to 😂 aj moja v cca pol roku taka bola, ale uz zdaleka nie je :D
Bud rada, ani nas neplakal ked sa zobudil, celkovo ako babo malo plakal. Oooch vratila by som tie casy, teraz reve za vsetko a to ma uz 3r 😂
@jarca1111 aj môj syn bol takýto poklad, a keď bol už starší, nikdy neprišiel k nám do spálne, kým sme nevstali, aj keď sa zobudil skôr, hral sa tichucko v izbe, naozaj bol ukážkové dieťa. Kým neprišla puberta😂

@jarca1111 moja ma sice uz 9 mesiacov ale tiez ked sa zobudi neplace. Zozaciatku ma zobudil len suchot jej paplonika, teraz sa uz zobudim na to ako klaci v postielke, pozera na mna a caka kedy otvorim oci. Ani rano ani ked spi pocas dna neplace pri zobudeni. Kvoli tomu sme si kupili videopestunku lebo cez den som ju stale chodila kontrolovat