icon

5 mesačný synček vstáva aj 15 x za noc

lucia006
28. mar 2013

Poradte prosim co by som mohla este vysksat som totalne vycerpana nervozna nonstop.nespim jednu celu hodinku vnoci vkuse.moj syncek sa budi aj dva trikrat do jednej hodiny.mozu to byt zubky?ine vysvetlenie ma nenapada 😒

Strana
z3
dari226
4. apr 2013

@lucia006 niekedy moze byt nieco co take deti tiez spracuvavaju,aky si mala porod a tehotenstvo?alebo zazil nieco nepekne?moj velmi dlho spracovaval porod a ze sme boli oddeleny lebo bol v nemocnici 50 km odomna ☹
predtym som o tom nepocula ,ale chodila som do poradne aj s nim kde sa venovali aj takymto pripadom kde ponukali emocionalnu prvu pomoc pre pripady ako bolo moje babätko on z nicoho nic zacal vrestat nic okolo seba nevnimal a trvalo to okolo pol hodiny hodiny kym prestal velmi to bolo tazke niekedy to tak bolo aj 3 x denne a noci tiez nespaval,ked clovek najde pricinu tak sa mu da lepsie pochopit a aj napriek unave ked chapeme preoc je to tak co sa deje je to o kusocek lahsie a potom vies ze musis byt pri tvojom dietati ,ze ta prave potrebuje,ze prave nieco musi spracovat co ho trapy a jediny kto vie pomoc je mama alebo otec 😔

lucia006
autor
5. apr 2013

@dari226 no porod som mala planovany cisarsky myslim ,ze nic vazne sa priom nestalo,bol somnou n izbe v porodnici som ho ani nepocula plakat,doma mal uz potom take zachvaty placu ako vas ,ale mojmu urcili koliky.ktore sa potom vytratila okolo 3 mesiaca .nikdy nespaval extra dobre,ale tie posledne dva mes.sa to uz neda.no teraz posledne par dni som pisala,ze sa to zlepsilo ,a teraz sme prvu noc po ockovani noc bola hrozna vkuse mal 37.7teplotu celu noc mi nespal iba ked take 10minutovky dufam,ze nebude aj dalsia noc takato lebo ledva zijem 😒

dari226
5. apr 2013

no cisarksy rez to je uz dost pre babätko niektore maju z toho traumu poriadnu.moj mal tiez koliky do 11 mesiaca.
neviem ci poznas osteopatiu nam to trocha pomohlo maly bol kludnejsi

https://www.youtube.com/watch?v=ZVdxw4QedUU

https://www.youtube.com/watch?v=NbAGjqcR6aE

pozri si to neviem ci vies po nemecky a neviem ci je taketo nieco aj na sk v rakusku to stoji okolo 35 -70 euro za jedno sedenie

Strana
z3