icon

6 mesačná dcérka nevie piť z fľaše

lauriema
5. aug 2020

Dobre ráno, som bezradna v tejto veci dievčatá tak hádam mi poradíte. Moja dcérka má pol roka je kojena plus prikrm cez deň. Ide o to ze v októbri sa vraciam do prace. Ale Laurinka nevie piť z fľaštičky. Od mala nevie ako z nej sať. Stále jej ju ponúkam ale ona nevie nechce, ako jej pomôcť? Mate pre mňa nejakú radu? Ďakujem Vám maminky ❤️❤️❤️

daniela1911
•
5. aug 2020

@lauriema akú máš fľašu ?

smejko25
•
5. aug 2020

@lauriema ahoj tak napisem ti moju skusenost ako som naucila na flasu (sice s vodou ale to je jedno) 😁
Takze najprv som zacala podavat vodu cez tu striekacku co je k sirupom. Postupne sa mala naucila ze ked ide striekacka uz otvarala pusu 😁 jedneho dna som jej striekacku vymenila za poharik s sosacikom a krasne mi zneho pila az som potom vymenila poharik za flasu a teraz mi krasne sa napije z hocijakej flase 🙂 vyskusaj uvidis

mogaa
•
5. aug 2020

@lauriema toto je častý problém čisto kojených detí, volakedy sa aj kojilo aj dávala voda z flašky a detičky vedeli aj piť z flaše a boli kojené, aj deti ktoré od mala sú kojené a dokrmované UM s tým nemajú problém , treba len skúšať - dôležitý je aj cumel na flaši

erikad82
•
5. aug 2020

Ahoj! Tak ja mám deti 4. Prvé 3 nemali problém piť z flašky aj keď boli kojené,jednoducho pili z hocičoho.... Toto moje posledné dieťa je celkom iné -od začiatku tehotenstva 🙂 Tiež mám problém ju naučiť piť z flašky. Mám doma rôzne aj cumle aj flašky a nenapije sa ani za nič.... Ale z pohárka po troške alebo z flašky čo je kubík -odšrobujem vrchnák z toho pije 🙂 🙂 Tak snaď sa to tie naše detičky nejako naučia,treba len skúšať 🙂

lauriema
autor
•
5. aug 2020

@daniela1911 Ahoj, akú mám fľašu no detskú obyčajnú... Osfotim?

martinoocka
•
5. aug 2020

Nemusi pit z flase, polrocne sa uz napije aj z poharika obycajneho alebo poharik s naustkom. Moje kojene obidve pili hned z poharika ....

olivia1425
•
5. aug 2020

@lauriema ja mam velmi dobru skusenost s avent flasou ma perfektne tvarovany cumel

lauriema
autor
•
5. aug 2020

@erikad82 Ahoj ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď

lauriema
autor
•
5. aug 2020

@olivia1425 Ďakujem za radu idem hľadať na internete

martina1201
•
5. aug 2020

@lauriema ahoj, existujú fľaše čo kopírujú akoby tvár prsníka. Taká je aj Avent. Obyčajne fľašky sú iné, dieťa nemusí vedieť z nich piť..... Skús tu Avent fľašku prípadne môžeš skúsiť inu fľašku podobnú aventu.

lauriema
autor
•
5. aug 2020

@martina1201 Ahoj, ďakujem. Skúsim 😉

lauriema
autor
•
5. aug 2020

@martina1201 Ešte otázka akurát pozerám. tu avent fľašu a je ich tam veľa. Ako vyberiem tu správnu do vyhľadávača som dala avent fľaša pre kojene deti je to takto dobre?

nini1010
•
5. aug 2020

Treba najst len spravnu flasu na ktoru sa chyti.Riesila som u dcery presne ten istu problem.Nakoniec vyhovovala flasa z ktorej si nemusela pustat vzduch od MAM,s takym odnimatelnym dnom.Mozno vam sadne nieco lepsie.Ale urcite sa nauci pit z flase len jej treba taku ktora jej bude vyhovovat.

zhuzhu
•
5. aug 2020

@lauriema ja som do roka dcerke davala piť cez striekačku, až po roku sa naučila z flašky.

olivia1425
•
5. aug 2020

@lauriema ak chces poslem ti nasu bola malo.pouzivana len si vystrerilizujes/umyjes 🙂 my uz pouzivame vacsie takze nam ju netreba. Vyskusas ci bude mat uspech a dokupis.za postovne

selu11
•
5. aug 2020

Ahoj, ja som konkrétne tento problém neriešila, tak nedávam radu z prvej ruky, ale kamarátka si nevedela vynachváliť fľašu Medela. Ich malinká vedela piť len z nej.

lauriema
autor
•
5. aug 2020

@olivia1425
@olivia1425 joj do kelu som sa hrala s malou a manžel zatiaľ obiednal tu avent z mall. Sk

daniela1911
•
5. aug 2020

@lauriema skús avent natural - cumlík je široký, musí otvoriť naširoko ústa ako pri kojeni. Mne ju dieťa hneď zobralo. A inú tiež nechce.

olivia1425
•
5. aug 2020

@lauriema nevadi budes spokojna uvidis a budes len popripade cumle menit 🙂

martina1201
•
5. aug 2020

@lauriema skús Avent anti colic. My máme tu a osvedčila sa mi. Ja som ju používala pri malej. Je predčasne narodená, do 8 mesiacov plne kojenia, v roku som otehotnela a musela som začať odstavovat. Nechcela to, furt sa chcela kojit. V 1,4 roku som kúpila fľašku Avent čo som písala a do 1,6 roku sa kompletne oducila od prsníka a kŕmila sa z fľašky. Pritom predtým sa kojila v noci každé 2 hodiny....

nikiki29
•
5. aug 2020

Ja mám dobré skúsenosti s Tommee Tippee, široký cumlík, dobrý tvar...

lauriema
autor
•
5. aug 2020

@nikiki29 Ďakujem manzelko pred chvíľkou obiednal avent tak počkám nech príde vyskúšam a keď Laurinke nesadne tak skúsim tu co si napísala. Vďaka za reakciu

lauriema
autor
•
5. aug 2020

@martina1201 Ďakujem za reakciu manžel dnes obiednal avent tak skúsim možno jej sadne

lauriema
autor
•
5. aug 2020

@olivia1425 Dúfam, v októbri idem späť do zamestnania tak mam z toho nerv 😀Dúfam ze jej sadne začala som včera dávať tento čajík nemáš skúsenosť? Laure zatiaľ veľmi chuti tak dúfam ze sa nič nezmení.

vilma7
•
5. aug 2020

Nám ani Avent nepomohol, pokiaľ som ponúkala ja, tá čo kojila. Na fľašku nech ju učí biekto druhý, otec, babka. Akonáhle som bola doma ja, chcel cicik, ináč v pohode vypil keď mu dali v mojej neprítomnosti.
Ja by som radila ísť touto cestou. A to vypil len moje mlieko. UM ani náhodou.

spadnutaslivka
•
5. aug 2020

moja dcéra bola celkom bez fľaše. odmietala mi ju, tak som jej dávala lyžičkou a veľmi rýchlo sa naučila z pohára. pridržiavala som jej ho, ale fakt pila z pohára asi od 7 mesiacov + bola kojená, takže som sa nebála, že by bola smädná