6 mesačné dieťa stále plače
Mamičky mala ma 6 mes v kuse len plače kéd ju kojím kope nožičkami bruško nebolí pekne kaka ja už nevládzem nemám len ju musím sa aj druhým deťom venovať pomôžte mi
@timetotime no zuby jej idú mame už 6 ale stále v kuse len plače stále len zuby by jej šli nie neskúšala už keď ju aj pestujem plače 😢😢
Nas ma 5 mesiacov a ked kope nohami a place, tak to znamena, ze ma dost, alebo si potrebuje odgrgnut a pokracovat v papani alebo ho boli brusko, ze mu nejde puknut. On aj prdka, aj kaka, ale brusko ho boli tiez. Nemas ako vediet, ci ju neboli, len tipujes. A dalsia vec - ZUBY. Nas uz ma 2 a odkedy mu idu zuby, aj to papanie je kadejake.
Ja ked uz neviem, co, tak chytim rektalnu rurku a dost pomoze takto vypustit vetry. Moze to byt kombinacia vsetkeho. U nas je aj take, ked takto sa poriadne na 1x nenapapa, tak potom papa po troskach kazdu chvilku a z toho ho zase boli brusko a tak dokola.
Zazili sme ale s dcerkou este horsie, do roka a pol ju bolievalo brusko, behali po vysetreniach a na nic sa neprislo, len ze jej "kolika" trvala rok a dalsi pol rok sa to zlepsovalo 😣...no ale vyrastla z toho...
Takze skus to castejsie odgrgnutie aj popri kojeni a znova prilozit, rurku alebo rascovy cajik, aspon par lyziciek (nas to velmi nechce 🙂), gel na zubky a nosit v nosici. A nam zabera odputat pozornost aj spievanim, napriklad.
@simona123nina 6 zubov v 6 mesiacoch? To fakt? Nasa mala prve 2 v 4 mesiacoch, to je pravda, dalsie dva do 6 mesiacov a potom chvilku klud. Akoze fakt vela naraz, chuda.
@simona123nina skus geliky na zubky, mozno ju to naozaj boli, niektore deti su viac citlive na bolest
@nevenka áno dozadu 2 dni mala aj horúčky aj hnacky

mozno len potrebuje len tvoju pritomnost, mozno jej idu prve zuby. nosic alebo satku si neskusala?