icon

6 ročné dieťa nechce chodiť von

4. feb 2022

Máte niekto tip co so 6r synom, ktorý absolútne nechce ísť von? Myslím prechádzka, obchod, bežne činnosti. Keď s ním idem na prechádzku, tak počúvam celú cestu ako chce ísť domov a aká som strašne zla maminka a on ma už nebude mať rád. 😁 Neviem ako ho motivovať. Ďakujem za radu.

bucko555
•
4. feb 2022

Moja tiež len dnu chcela byt ani na dvor zohnali sme psíka a teraz má problém byť dnu

luccija
•
4. feb 2022

Kolobežku či si stopnite čas za koľko ste to prešli a ďalší deň či to spravíte rýchlejšie

pribinak
•
4. feb 2022

Zoberte nejakého kamosa.
Daj mu tablet a nech vyberie on destináciu ak pôjdete na výlet

luccija
•
4. feb 2022

@bucko555 to je super motivácia pre celú rodinu🙂

dskjhfdlkdjhl
•
4. feb 2022

A to tak zrazu? Lebo ja som s detmi chodila pravidelne od narodenia 2-3-krat denne von a ked zacali chodit do skolky, tak po skolke sme vzdy este isli na ihrisko, alebo v zime niekde na sanky/boby. Ale to sme zvycajne isli naraz s dalsimi detmi zo skolky, takze cela velka banda a nikdy nepovedala, ze chce ist radsej domov. Zrejme treba vymysliet nieco, co ho bude tahat viac ako to, co ho taha domov.

monca1977
•
4. feb 2022

Ja mam ten istý problém s 8rocnym, nám pomáha zobrat kolobežku,vtedy ho to baví viac

elizabet173
•
5. feb 2022

@dskjhfdlkdjhl tiež si myslím, že je dieťa od útleho veku zvyknuté vonku tráviť hodiny doobeda aj poobede, víkendy v prírode a pobyt vonku nespočíva v tom, že prejde od vchodu po auto, alebo sa nudí na terase v kaviarni, tak s tým nemá problém.

janka48
•
8. feb 2022

Podľa toho čo robí doma. Ak má dovolenu telku mobil PC tak je to jasne co treba urobiť. Zmeniť to a potom sa bude nudiť a začne chodiť aj von rad.

maminkadeticiek
•
8. feb 2022

Mna zaujima co presne robi,ako travi cas ked je doma.Evidentne je doma nieco zaujimavejsie ako vilonku.