icon

7 mesačné bábätko vstáva ráno medzi 4. - 5. hodinou

saraandsara
6. okt 2020

ahojte,
Uz asi cca mesiac sa mi dieta pravidelne budi rano o 4:30-5:30. Dnes to bol extrem o 3:45, preto uz pisem aj sem a hladam radu ;)
Spime spolocne aj so starsim dietatom, ktore je nevyspate, a ja rovnako. Mala sa zobudi nad ranom a uz nechce byt kojena ani cumlik. Nic. Zacne mrncat, revat, prevracat atd.
Ako ju este uspat aby este trochu pospala aspon do tej 6 rano?
Dakujem

Strana
z3
misana84
6. okt 2020

keby ste ju dali neskor spat?resp. nejako upravit denny režim...

saraandsara
autor
6. okt 2020

@misana84 to nie. Som rada, ze obe deti (3roky a 7m) zaspia o 7 vecer 🙂))

terka224
6. okt 2020

Ved to je strasne skoro o 7 vecer. Sa nečudujem, že tak skoro vstava😆

hennyinnsbruck
6. okt 2020

Moja istu dobu vstavala o 5 tej a bolo jedno kedy isla spať.. Prešlo to samé 🤷‍♀️
3:45 je masaker 😔😔

misana84
6. okt 2020

tak moja zaspava medzi 20.00-21.00 a vstava okolo 7...budieva sa pocas noci ale cumlicek zabera

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
saraandsara
autor
6. okt 2020

@terka224 ma 7 mesiacov, nemyslim, ze to je skoro pre take male dieta. Pocas noci sa zobudi na kojenie 2-3x, nad ranom uz papat nechce

terka224
6. okt 2020

@saraandsara no ja neviem, mne mala ked bola úplne mini zaspavala o polnoci, to bolo na nervy.
Ale ked mala tak 6m tak sa to ustalito a spat chodí o 20:30-21:00 a spi niekedy do 6 niekedy do 7 a ked sa podarí do 8 som cela happy😆

misana84
6. okt 2020

@saraandsara to sa este aj budi? a este 2-3 krat kojis?a o 3.45 je nadranom?tak to nespis vobec...maleho by som dala už do vlastnej izby aby sa vyspal

misana84
6. okt 2020

@terka224 aj my tak

bona69
6. okt 2020

Náš išiel o šiestej spat a tiež vstával okolo štvrtej, pohrala som sa s ním do tej pol siedmej a šiel spať, bolo jedno či šiel neskôr, aj tak bol o štvrtej hore, tak som to prestala riešiť, teraz mal rok a pol a už dva mesiace ide spať o siedmej a vstáva o piatej Max pol šiestej, jednoducho vie že už je ráno, a spí už len doobedu, my sme boli v lete už o pol šiestej vonku😁

terka224
6. okt 2020

@misana84 No ale mne sa tiez budi 1-2 krat na cecok.. keby jej dám dudlik tak ju pekne naštvem🤣

alexandra2468
6. okt 2020

@saraandsara podla mna to nie je tym o kolkej chodi spat.
Je to len obdobie.
Moja tiez vstavala o 4tej rano a mohla ist spat o 7mej, aj o 9tej vecer. Vobec sa to neodzrkadlilo na vstavani.
Prvy mesiac som skoro zomrela :D a bola som z toho nervozna. potom som to prijala, isla s nou do obyvacky, naranajkovali sme sa a zivot bol lahsi :D bezne takto fungujeme uz.

tulipanicek
6. okt 2020

@saraandsara Zatemnujete?

misana84
6. okt 2020

@terka224 tak moja už v noci neje...asi tak od 6-7 mesiacov ako nastal prikrm

saraandsara
autor
6. okt 2020

@misana84 a chodim spat okolo 1-2am kedze po nociach pracuje za pc. #coffeepower
Nemame zatial moznost dat starsieho do inej izby.

tenerifka
6. okt 2020

@saraandsara no je to skoro ist spat o 19,00, 7-mesacne babo je este malicke a nevydrzi tak dlho bez jedla, a cez deñ by malo mat este 2 spanky minimalne. Moje chodili spat o 22,00-my dospeli o 23,00, ale boli to kludne spolocenske babetka-dievcatka, chceli byt s nami a nas to nijako neobtazovalo, a vstavali cca po 7 - 7,30,vobec sa nebudili v noci na jedenie, cez deñ ale do tych 10-11 mesiacov mali 2 spanky

saraandsara
autor
6. okt 2020

@tulipanicek Ano uplne tma len mala lampicka v rohu

misana84
6. okt 2020

@saraandsara nemate to lahke, no jedine to vydržat

patka06
6. okt 2020

Ukladať jednoznačne neskôr, o 19stej je veľmi skoro pre 7 mesačné dieťa, jasné, že potom je nadránom už vyspaté a zobudí celý dom
Nepíšeš, či spí s vami aj v posteli ..to tiež môže pôsobiť rušivo

saraandsara
autor
6. okt 2020

@tenerifka v noci je kojena takze hladna nieje. A pocas dna ma este 3 spanky

saraandsara
autor
6. okt 2020

@misana84 ja od narodenia fungujem na 3-4h spanku a myslim, ze sa to zacina zdravotne odzrkadlovat

nikkya
6. okt 2020

Moje deti (2,5r a 2m) chodia spávať o 18tej a vstávajú spolu o 6-6:30 ráno ,maly posledný x papa o 21,takže o 19 podľa mňa úplne skoro nie je 🤷

saraandsara
autor
6. okt 2020

@nikkya my sme tiez tak maly na zaciatku, a okolo 5m sa to zmenilo na taketo skore vstavanie. Odkedy zacala lozit, sa zobudi a lozi v postielke 🙂 dala som jej tam hracky nech sa zahra aspo do tej 6 sem tam funguje ale stale pri tom mrnci niekedy reve, ze mama vstaaaaavaj

danielahamar
6. okt 2020

Ak moji chodila dosť o 19hod. a to do určite veku, tuším aj 6r. už mali. Ale vstávali po 6hod.

lucylliana
6. okt 2020

Vôbec nie je skoro dávať spinkať dieťa o7 malo by mat 10-11h spánkový nočný ciklis skúšala si na noc nedávať cicik ale kojeneckú kašu ryžovú alebo pohánkovu? Ja mám 4mesacneho syna a o6 ho okupem o8 ho väčšinou uspim a spinka 6h zobudí sa na kojenie a potom spinka ešte 4hodiny

ckatka
6. okt 2020

@saraandsara no tri spanky cez deň sú pre 7m veľa. Potom jasne ze potrebuje byť niekedy aktívne...
Môj v 7m mal.dva spanky cez deň, také hodinu až dve, a večer chodil spať okolo 8 a ráno okolo 7 vstával. Budil sa relatívne často až do.roka.

sorizzo
6. okt 2020

@saraandsara nie je to skoro, aj môj tak chodieval (prvý i druhý), je to malé dieťa, nemá čo ponocovat. Moj 12rocny dodnes chodí o osmej spat a zije 😉

jessica1122
6. okt 2020

moja tiež chodi o 7 spinkat 7mesačna a vstava niekedy aj o pol 9 samozrejme niekedy aj skorej cca 7:00

sorizzo
6. okt 2020

@saraandsara ani tri spánky nie su vela je to všetko klasika..nechapem zeny co ti tu píšu 🙄 mij sa budieva okolo pol 6 a tiez uz nezaspi davam ho potom k nam do postele, bude mat 7mesiacov.ked bol mensi prespal aj celu noc, teraz nie. Ale to prejde uvidis 😍

Strana
z3