icon

8,5 mesačné dieťa z ničoho nič začalo veľmi zle zaspávať večer

1simuska01
6. júl 2020
1simuska01
autor
6. júl 2020

Chcem ešte dodať ze stále viac a viac robí pri zaspávani akokeby MMMMMMM A Robbie to niekedy tak hlasno že aj keď jej spievam nemám šancu a mám pocit že práve kvôli tomu mkaniu akokeby nemohla zaspať veľmi dlho jej to trvava..a poslednych pár dní keď ju položím vzápätí je hore spravím tak 4krat ona sa 4krat preberie potom.je už dlho hore a plače plače plače a problém ju uspať. Zaspavame na fitlopte,skrz záchvaty placu čo mala ako bábätko pretože bývalá dlho hore a nie a nie zaspať.ani ako bábätko.

bajka16
7. júl 2020

@1simuska01 Spankova regresia 8-10 mes. Nájdi si niečo o tom na nete tiež mame momentálne túto regresiu 🙂

miriambbb
7. júl 2020

@1simuska01 tieto temy sa tu pravidelne objavuju v obdobi SPLNU 🙂 aj moje vsetky tri deti v tomto obdobi nepokojne spali

1simuska01
autor
7. júl 2020

@bajka16 ja len či ste sa nestretli s tým zvukom ona to robí už dávno ale teraz tak viac a hlasnejšie. Mám.pocit že samu seba budí nemôže kvôli tomu zaspať chcela som.pridat aj nahrávku ale nejde to sem len foto čo mi nepomôže. Či niektorej mamičky takéto zvuky vydáva pri zaspávani.

1simuska01
autor
7. júl 2020

@bajka16 myslím.ze tu sme už prekonali týždeň dozadu keď sa otočila so spaním dovtedy zaspávala v kočíku a odvtedy jak sa naučila sedkat tak ani za pána už len spíme doma a von chodíme mimo spánku dovtedy to bolo naopak. Dokáže byť Max 3h hore potom už je vidno že chce spinkať. Či mám skúsiť skôr ju uspať napr.po 2h aby nebola až taká unavená ja neviem

bajka16
7. júl 2020

@1simuska01 áno iste obdobie mi to malý robil ale pekne pri tom zaspal

bajka16
7. júl 2020

@1simuska01 netreba meniť režim ani dĺžku bdenia vôbec ma to tak byt mala by spinkať ešte dva - tri krát denne

sona96
7. júl 2020

@1simuska01 aj náš malý to robil. Vtedy sme si s mužom uťahovali, že nám vŕzga dieťa. Ja si myslím, že sa tým práve upokojoval.