8 mesačná babuľka vypila alkohol
Čauky kočky!
Moja babulka má 8 mesiačikov a asi vipila pohárik tvrdého. 😓 Teras spinká ale bojím sa čo jej to svinstvo mohlo porobiť.
😰😰😰😰😰
Prosím, poradíte??????
a ako sa mohla dostať ku alkoholu?
Moje dieta olizalo kadeco - od kremu na ritku cez antiperspirant. Ale ako sa 8 mesacne dostane k alkoholu, ked nechodi a pohar sa dava na stol, to nepochopim. A chcela by som vidiet, ako sa 8-mesacne napije z pohara, ked take male cicaju z pitika. Ci sa nudis cez prazdniny a vymyslas hluposti? Hajde vonku, popytaj rodicov, ci by ste nemohli ist dnes na vylet. Je vikend.
neviem, asi by som zavolala na 112 a opytala sa. ked nemas nejaku znamu doktorku, sestricku....
Zavolaj na pohotovost alebo na intoxikacnu linku ale pozor pokial sa to potvrdi mozu ti dat preplatit vyjazd aj celu liecbu ale radsej hned volaj na dieta to ma omnoho silnejsi ucinok
Damy, robi si z vas prdel 😘
@minttu tak,tak, ziadne osemesacne dieta si same nezoberie pohar tvrdeho a spokojne ho urcite nevypije, akoze na ex😅 ale dobreeeee
@seksimka v prvom rade by som chcela vidieť ako 8 mesačné dieťa dokáže vziať do ruky pohárik a vydrúľať ho do seba 🙂....a v druhom rade vonku je pekne, takže keď sa cez prázdniny nudíš, choď sa niekde okúpať, niekde choď s kamošmi na zmrzlinu, alebo s rodičmi na výlet a nebudeš sa musieť nudiť a vypisovať tu kadejaké ootiny 😉
@seksimka akoze to kopla do seba a bez brzdy??? Klobuk dolu 😀
@maciatkolulu Pekne v zaklone a na ex a isto jej aj chutilo, ani silne sa jej to nezdalo. Ale davam autorovi/ke 100 bodov za vtipny prispevok, ja som sa dobre zasmiala. 👍
malej muselo teda chutit, ked cely poharik udrela do seba 😂 kvalitny alkohol sa vam teda "pohadzuje" po byte, lebo aj normalny chlap sa zatvari "kyslo" ked vypije poharik tvrdeho, kde to este 8 mesacne dieta vypije bez problemov poharik 😂
jeziskove huslicky...... 🙄
velmi trapny príspevok, dieta by to predovšetkým štípalo a určite by to samo neprehltlo
jeeeeeej letne prazdniny 🙂
@novana uz len ten jej nick hovori za vsetko....normalna dospela zena by si takyto nedala....len dievca v puberte, co ani nema ponatia, co je vlastne sexi.
Ach jo. Aj to jej "cauky, kocky!!!"
Dievca, je teplo, slnko pali, PAL AJ TY, napr na kupko
Uži si prázdniny
@pillipilli slovenka nie? Naco jej je brzda? :D

Asi to je blud, ale keby aj, myslim,ze nic by sa jej nestalo, pri jednorazovej zalezitosti

Smer pohotovost