icon

8 mesačná babuľka vypila alkohol

seksimka
29. júl 2017

Čauky kočky!
Moja babulka má 8 mesiačikov a asi vipila pohárik tvrdého. 😓 Teras spinká ale bojím sa čo jej to svinstvo mohlo porobiť.
😰😰😰😰😰
Prosím, poradíte??????

ljzozv
29. júl 2017

Smer pohotovost

dudka75
29. júl 2017

a ako sa mohla dostať ku alkoholu?

iskrickaa
29. júl 2017

Moje dieta olizalo kadeco - od kremu na ritku cez antiperspirant. Ale ako sa 8 mesacne dostane k alkoholu, ked nechodi a pohar sa dava na stol, to nepochopim. A chcela by som vidiet, ako sa 8-mesacne napije z pohara, ked take male cicaju z pitika. Ci sa nudis cez prazdniny a vymyslas hluposti? Hajde vonku, popytaj rodicov, ci by ste nemohli ist dnes na vylet. Je vikend.

erickatt
29. júl 2017

@seksimka z toho sa vyspí. Jednorazovo jej nic nemôže byt.

kassandra25
29. júl 2017

neviem, asi by som zavolala na 112 a opytala sa. ked nemas nejaku znamu doktorku, sestricku....

loginexistuje
29. júl 2017

Zavolaj na pohotovost alebo na intoxikacnu linku ale pozor pokial sa to potvrdi mozu ti dat preplatit vyjazd aj celu liecbu ale radsej hned volaj na dieta to ma omnoho silnejsi ucinok

minttu
29. júl 2017

Damy, robi si z vas prdel 😘

maciatkolulu
29. júl 2017

@minttu tak,tak, ziadne osemesacne dieta si same nezoberie pohar tvrdeho a spokojne ho urcite nevypije, akoze na ex😅 ale dobreeeee

nikawero12
29. júl 2017

@seksimka v prvom rade by som chcela vidieť ako 8 mesačné dieťa dokáže vziať do ruky pohárik a vydrúľať ho do seba 🙂....a v druhom rade vonku je pekne, takže keď sa cez prázdniny nudíš, choď sa niekde okúpať, niekde choď s kamošmi na zmrzlinu, alebo s rodičmi na výlet a nebudeš sa musieť nudiť a vypisovať tu kadejaké ootiny 😉

pillipilli
29. júl 2017

@seksimka akoze to kopla do seba a bez brzdy??? Klobuk dolu 😀

minttu
29. júl 2017

@maciatkolulu Pekne v zaklone a na ex a isto jej aj chutilo, ani silne sa jej to nezdalo. Ale davam autorovi/ke 100 bodov za vtipny prispevok, ja som sa dobre zasmiala. 👍

helencek
Autor odpoveď zmazal
nadhja
29. júl 2017

malej muselo teda chutit, ked cely poharik udrela do seba 😂 kvalitny alkohol sa vam teda "pohadzuje" po byte, lebo aj normalny chlap sa zatvari "kyslo" ked vypije poharik tvrdeho, kde to este 8 mesacne dieta vypije bez problemov poharik 😂

obsadenemeno
29. júl 2017

jeziskove huslicky...... 🙄

december12
29. júl 2017

velmi trapny príspevok, dieta by to predovšetkým štípalo a určite by to samo neprehltlo

monika15
29. júl 2017

jeeeeeej letne prazdniny 🙂

novana
29. júl 2017

@seksimka , čauky! Máš to popletené. 😀 Tvoja babulka určite nie. Predpokladám, že ty. Neboj, z jedného? pohárika alkoholu sa vyspinkáš. Na to sa nezomiera, nanajvýš píšu blbosti na MK.

obsadenemeno
29. júl 2017

@novana uz len ten jej nick hovori za vsetko....normalna dospela zena by si takyto nedala....len dievca v puberte, co ani nema ponatia, co je vlastne sexi.
Ach jo. Aj to jej "cauky, kocky!!!"

pribinak
29. júl 2017

Dievca, je teplo, slnko pali, PAL AJ TY, napr na kupko
Uži si prázdniny

lenkaam_1
29. júl 2017

@pillipilli slovenka nie? Naco jej je brzda? :D

svetlana35
29. júl 2017
sticker
mamulka211
29. júl 2017

Asi to je blud, ale keby aj, myslim,ze nic by sa jej nestalo, pri jednorazovej zalezitosti