icon

8 mesačná sa v noci budí aj 15krát

valuzan
29. okt 2019

Ahojte mám 8 mesačnú dcérku ktorá má pravdepodobne problémy zo spánkom. Doktorka sa mi k tomu nevijadrila ale cez deň spí asi 4c po 5-10 min to robí cca 45 min cez deň q v noci sa zobudí aj 15 krát. Uspavam ju od 20:00 do 21:00 vôbec sa jej nechce lezie prevracia sa atď. Poraďte mi prosím aj ja by som už chcela jeden kvalitný spánok. PS sme plne kojeny ďakujem

sonicka777
•
29. okt 2019

@valuzan ja mám doma to isté,malý mi nespí od narodenia a to bude mať za týždeň 12 m.Moj je na um ,ale je to hrôza.Cez deň nespí,keď si pospi tak tých 15 min a v noci vkuse hore.Ja už po roku chodím ako zombie...🤦😭😭😭ja dúfam,že keď vyjdú všetky zuby,tak sa to zlepší...zatiaľ má 2ks 😭

leniel
•
29. okt 2019

@valuzan zubky. Je to len obdobie. Prejde to. Neskusala si ukladat po leziacky a nechat ju dudlovat? Mozno by cez den potiahla dlhsie...

sapetka
•
30. okt 2019

Su take deti co nespis nic. Zuby to nie su to su jednoducho take deti. Treba to len prezit

valuzan
autor
•
30. okt 2019

@leniel Viem ju dať spať iba na prsku po leziacky inak sa ani nemapapá

jamidea
•
1. nov 2019

@valuzan zvykni si. Oddychuj ked sa da. Ja ma 3,5 rocneho a stale mi vykrikuje vnoci. Prvy tyzden po porode cez den nespal vobec!! Prve dve deti boli v pohode, pri tomto som este nespala celu noc ani raz.