8 mesiacov, nezáujem o hru a len nosenie.
Ahojte,chcem sa s vami poradiť a mozno aj vyzalovat trosku 🙂 Mam synceka 8 mesačného, koncom februára bude mat 9m no a v poslednej dobe sa chce staaaaaaale len nosit na rukach, idealne od rana do vecera. Nebaví ho skoro ziadna hracka,ktorá ho este donedavna bavila. Par sekund sa s niecim hra a potom zacne okamzite mrniet a plazit sa za mnou. Zubky este nemame,ale idu nam (podla dr je to na spadnutie). zhoršili sa nam spánky , pospi cez den 20 - 30 min, ja nic nestihnem za ten cas, som z neho unavena a teraz som aj nachladnuta,takze je to des. Mam nosic,tak ked je ozaj zle,nosim ho v nom. Je to ozaj len z tych zubkov,ze je takyto? Predtym sa vedel aj sam trosku prehrat. Teraz je len nervozny a stale chce byt na rukach. Tak mi napadlo ze by som bola vdacna inym mamkam za ich skusenosti s podobnym obdobim u ich deticiek. 🙂 Ďakujem vam
Ako môže to byť aj separačná úzkosť. Ja som to mala pri dcére v 10 mesiacoch a nemohla som sa vzdialiť na 2 metre, hneď vreskoty.
Ano moze to byt zo zubkov. Kup mu gelik na dasienka. Mozno sa mu ulavi a pohra sa ked ho nebude nic trapit. Alebo nejake hryzatko
Moja je tiež taká že len na rukách chce byť ... Niekedy som v pohode aj navarila teraz ani v jedálenskej stoličke nevydrží ... Tak isto má 8 mesiacov ... Niekedy sa pekne dlho aj hrala ale teraz len chvíľu a hneď za mnou lezie
Podla.mna to je len obdobie, prejde to. Súhlasím, že to môžu by zuby, aj môjmu vyšli až v 9mes. Určite je to trošku obťažujúce, že chce byť stále na rukách, ale ber to tak, že maličký je len raz, vyrastie a ešte ti jeho blízkosť bude chýbať. Inak, môj bude mať 2 roky a ešte aj teraz hocikedy za.mnou príde a chce sa tulinkat, to je také zlaté
@catherine1989 ano,samozrejme,ze viem,ze dietatko sa tulka a mojka a ja take chvíle s nim neskutocne milujem 🙂 Skor mi islo o to,ze sa chce nosit nonstop aj ked sa prave mojkat nechce :D Dakujem za tvoju skusenost
@pauli_cka tak aj ja dúfam že je to len obdobie ... Do teraz sa vedela pekne sama hrať teraz sa pohraje 5 minút aj to musím byť pri nej

Separácia úzkosť. Chce to len trpezlivosť, to prejde.