Aké je to byť matkou len chlapcov?
Ahojte mamičky chlapcov. vyzerá to tak, že budeme mať druhé a určite posledné dieťatko opäť chlapca. chcela by som vedieť na čo sa mám tešiť aj netešiť. prosím napíšte mi vaše skúsenosti. vacsina ludi ma po tejto sprave skor lutuje, tak zrejme to nebude nic prijemne a jednoduche co ma caka...su aj ludia co ma utesuju, ze neboj, to zvladnes a pod.....trochu sa toho desim. vsetko je to take vseobecne, ze neviem coho sa vlastne mam bat. preto by som rada vedela konkretnejsie. velmi pekne dakujem.
@ondrejkanova cakam druheho chlapca a uplne chapem tvoje pocity, tiez som to chvilku spracovavala. vela robia tehu hormony, urcita tuzba v kazdom rodicovi mat dieta svojho pohlavia, urcite predstavy ci sny ako budes svoju dcerku obliekat a ako ti bude rozumiet. takze odsudzovanie, niektorych pisatelok v tejto teme ignoru 😠 j.
nasla som kopec pozitiv toho mat dvoch chlapcov. myslim, ze uz pri prvom vies ake je uzasne ked ti chlap(tvoj syn) povie ako ta lubi, aka si krasna ... . A budes to mat dvojmo 😵
chlapci si budu rozumiet, budu mat spolocne zaujmy, zahraju sa 🙂
okrem toho usetris kopec penazi na ruzovu vybavicku, takze mozes zveladit svoj satnik 😉
a este je tych vyhod ovela viac, tak sa tesme ze budeme mamickami krasnych synov 😵 😵 😵
Preboooha..ako môže mať niekto s týmto problem!...niektoré baby sú za troch chalanov....ja mám aj aj :o) moj muž má 7 bratov a 1 sestru :o) p.s.a takú čo by povedala,že som chudera,preto že som porodila troch chlapcov by som opľula..trubku..určite závidela
@barbarka
mám dvoch synov a som tomu rada,ani jedného by som za dievča nevymenila 😵
@ondrejkanova ahoj, jaj tie obavy úplne opodstatnené 🙂 . Máme dvoch chlapov, typických alfa samcov 😀 , rozdiel medzi nimi nie sú ani dva roky, otĺkajú a škriepia sa, chránia si svoje teritórium od vtedy ako si uvedomili svoje "ja". Sú úplne úžasní a zároveň na porazenie 🙂 Vôbec to nie je o výchove, skôr o temperamente. Ale nevedia jeden bez druhého žiť. Mám kamarátku a kolegyňu, čo majú tiež po dvoch chlapov a je to to isté, toľko sa spolu na nich nasmejeme.
Mám dvoch synov s odstupom 15 mesiacov. Už sú dospelí, ale aj keď to zo začiatku bolo dosť ťažké /vychovávala som ich sama od 2 rokov/ potom to už bolo skvelé.... spolu sa zahrali, zastali si v škôlke a škole jeden druhého... doteraz sú takí "bračekovci"... Teraz máme dvojmesačnú slečnu a je mi tak trocha ľúto, že bude ako keby jedináčik.

Mám 50 a dvoch synov( keby nebolo vnuka a neustáleho ňurania po oblečení asi by som tu nezabehla...) ale nedá mi odpovedať : to nemyslíš vážne? vieš aký je rozdiel medzi babou a chlapcom po narodení ???????? chlapci majú pinďuláka... a šlus
mám dvoch synov, druhý mal byť katka- a má pipíka aj ma to mrzelo - dosť šijem a už som sa videla ako moja kačena behá v čipkovaných šatách...ked boli malí hrali sa, bili sa....narobili kopec blbostí....známi mali dcéru- v puberte tvrdá ako čert- moji sú jemní a citliví...no teraz starší ochutnáva úlohu otca takže ešte citlivejší...proste keby som si mala teraz vybrať pohlavie asi by som radšej chlapca ako babu
ALE NAJ NAJ NAJ dôležitejšie je aby boli deti zdravé a pohlavie - to je jedno, ja mám konečne dcéru v neveste( abezprácne-akurát svadba niečo stála....)