icon

Ako často chodiť s deťmi von?

24. júl 2020

Ako často chodíte ? 1x do dňa, 2x do dňa, 1x za dva dni .. ? Len otázka 😁

diana999
24. júl 2020

Záleží s akými malými😀😀

vilma7
24. júl 2020

Minim.2x denne, syn je radšej vonku ako dnuka, má 3.5 a dcérka rok.

pribinak
24. júl 2020

Každý deň. A keď bol maličký tak 2x denne. Pobyt vonku prospel nielen synovi ale aj mne.

deti95060810
24. júl 2020

každý deň.

klarissa25
24. júl 2020

Mna by zaujimalo preco ludia zakladaju taketo temy anonymne.. Este fakt pochopim nejake chulostive temy ale toto? A odpoved na otazku - ako kedy..

dskjhfdlkdjhl
24. júl 2020

Kym som chodila s detmi von (teraz su uz velke a chodia same), tak sme 2-krat denne boli von, za kazdeho pocasia.

lypka
24. júl 2020

Keď je pekne tak sú von celý deň, ešte aj jesť im tam vynesiem, priebežne ich kontrolujem 🙂

siska53
24. júl 2020

Idealne 2x aspon na take 2-3

ave_eva
24. júl 2020

Má dva roky a 2x denne

radkaradix
24. júl 2020

2x denne na cca 2 hoďky (1,5 r)

kittykat22
24. júl 2020

2x denne kym nesiel do skolky.

autor
24. júl 2020

A kam zvyknete chodiť aby mali aj obmenu ?

krasnysen
24. júl 2020

to je otázka dosť obšírna... kam vybehnúť? počasie? byt? dom? neviem ako by som fungovala na byte, ale keďže máme dom s dvorom a záhradou, tak dosť často trávime vonku celé dni na dvore(okrem spania malej dnu a času čo varím) ale zase keď leje pár dní a tragače pomaly padajú buď nejdeme aj 1-2dni von, sem tam aj 3 dni, prípadne ak nefučí (myslím vietor, že človeka pomaly odhadzuje)a dá sa to tak pod prístrešok aspon na pol hodku, či medzi lejakmi že vybehneme na dvor na 10-15minút a zase čakáme kedy prestane a zase tak vybehneme aj viac krát do dňa... ale nerátam do toho vychádzky mimo domu a výlety

stanulienkat
24. júl 2020

2xdenne

vilma7
24. júl 2020

@krasnysen ja zas mám opačnú skúsenosť, keď sme u svokry na dome, sme viac doma, ako keď sme u mojej mami na byte. Tu po raňajkách padáme von a prídeme až pred obedom.

Kam chodíme? Podľa počasia, možnosti- či mám auto. K rieke na pláž, na ihriská rôzne aby mali zmenu, do malej zoo čo je u nás v meste zadarmo, hrať sa k potoku, hľadám miesta kde sa.zabavia obaja.

nataliaseidlova
24. júl 2020

My byvame v dome a mame dvor a na nom vela hraciek, piesok, hojdacky, odrazadla a pod. A na dvore sme doobeda cca 3 hodinky a poobede ked sa maly vyspi ideme bud na prechadzku alebo sme na dvore do vecera ked je pekne aj do 21h . Deti maju 4roky 7mesiacov a 1rok 9mesiacov. Chodime aj na detske ihrisko alebo do prirody. Casto chodime na vylet po lesoch a hradoch (zrucaninach), v dedine mame tiez krasne prostredie vela moznosti na prechadzky.

tosomja
24. júl 2020

Každý deň za každého počasia. Záleží akú má dieťa náladu. Chodím väčšinou 2x na obed a poobede okolo 16tej. A niekedy sme vonku celý deň.
Staršia už chodí sama.

catherinah
24. júl 2020

Mna by zaujimalo, kam vsetky chodia dva krat denne, pretože ja byvam na velkom sidlisku a ked idem, nikdy ziadne nestretnem (max 1-2) hlboke kociky vacsie deti vobec a viem, ze ich tam je vela 😀

lenuliatko84
24. júl 2020

Ja som s malym vonku skoro cely den

danielahamar
24. júl 2020

Ze odmenu, to myslíš vážne? Dúfam, že nie

damtiporiti
24. júl 2020

Anonymu sa tu spovedať budem. Čo je ti do toho 🤦‍♀️

diusqa761
24. júl 2020

Mám 2 ročnú a 7 mesačnú. Chodíme na 1 hodinu doobeda a podľa toho ako sa po obedom spánku zobudia a najedia tak cca na 2 až 3 hodinky poobede. Samozrejme záleží od počasia. Vyhovuje mi to lebo sa staršia aspoň trochu vybehá a lepšie spí a hlavne čím menej času sme doma tým menej upratovania 🤣

totatimeka
24. júl 2020

@danielahamar obmenu, nie odmenu 😉

ivangeline
24. júl 2020

Ked bol malý, tak raz za 3 dni možno? Odkedy chodí, tak skoro každý deň. Má málo priestoru v byte. Chce objavovať. XD

1katus1
24. júl 2020

2x denne každý deň a keďže bývame na dome tak keď je pekne ideme ráno von a podvečer dovnútra malý vonku spí papa ak sa zahrá , opekáme a mladší má nachystané vždy jedlo odrana . A tak fungujeme od malého 10 dní . Dcérku som bravala každý deň 2x na prechádzku keď bola v kočíku v každom počasí od jej 2 týždňoch. Je narodená v decembri.

matapo
24. júl 2020

...my sme vonku stale a za kazdeho pocasia, domov sa chodime len najset ked prsi, inak jeme vonku. ma to svoje vyhody, doma stale poriadok, deti unavene, vybehane, uz moc energie na dalsie vymyslanie doma nemaju 🙂 a ja naopak som plna energie a spokojna ked po akvnom dni, uz je klud a mam cas na seba, najmensi spaval len v kociku vonku, posledny mesiac spava teraz cez obed doma, je tam prijemnejsie , so starsimi sme zatial vonku.

simuskaaa123
24. júl 2020

Moja bude mať 10 mesiacov a chodíme von tak 2 - 3x.. Ráno ideme na hodinu a pol sa prejsť, potom po obede tiež a poobede takisto.. Príp ideme len poobede až do večera

janoh9
25. júl 2020

akoze my mame take deti, co neposedia na riti ani keby neviem co bolo.. takze ekd ja hcodim do rpace, zena s nimi vybehne vonku a po praci sa ideme este perjst, inak nezaspia skoro a nemame pokoj s manzelkou :D

erikak123
25. júl 2020

2x doobeda a poobede vonku sme 2 hodinky doobeda a 3 poobede. Bývame v dome a keď prší ideme aspoň ak sa samozrejme dá do altánku kde ma hojdačku a tam sme aspoň pol hodiny. Malá má 11 mesiacov a je dosť živá ☺