icon

Ako často kaká vaše 7 mesačne babo?

tedina7
10. máj 2022

Začali sme prikrmy už asi 1,5 mesiac. A sú take dni, ako napr včera kedy syn kakal aj 10x. Normálna stolica, ako napr tepla pastelina, neboli bruško. Cez deň viackrát kojím, aj aj cez noc. (Cca 6-7/deň, ale on len 5 min a je hotový, 4x/ noc) okolo 10 hod. Dostane výživu- jablko, slivku atd, a popoludni mäso s niečom :D naraz zje aj 100g. teraz ma 9,5 kg (3,5 kg bol keď sa narodil) a 8 mesačný bude 26.mája.

marianarem
10. máj 2022

@tedina7 U mojho bol standard 4-5x, ale on jedol menej ako tvoj a tuto hmotnost mal az v roku. Takze moze to byt ok, u nas toho postupne ubudalo. Vsimla som si, ze castejsie chodil, ked mu napriklad isli zuby, nejdu aj tvojmu?

tedina7
autor
10. máj 2022

@marianarem ale áno!

marianarem
10. máj 2022

@tedina7 Moze to byt aj tym, ja si to vysvetlujem tak, ze babatko vtedy vela slinta, nahlta sa slin, to mu nasledne riedi stolicu a je jej viac a castejsie.

ivangeline
10. máj 2022

Moj sa rozpapal az teraz. Mal 8m. Ma vyse 9kg. A kakava ovela menej. Max 3x za den. Ked jedol menej,ze len par lyzic a nejaka chrumka v ruke,tak raz za 3,4,5 dni.. :D Je to individualne. Ak myslis,ze ho neboli a nie je mu zle.. tak je ok...ale na mojho by 10x za den bolo vela a myslela som si,ze hnackuje.