icon

Ako dlho trvalo naučiť dieťa na nočník?

25. jún 2026

My sa trapime uz 3 tyzdne. Chodi iba v gatkach a stale nehody. Naslubujem modre z neba, nalepky, cukriky ked je uspech radujem sa, pochvalim..Ma 2,3 roka

anonym_d84f1e
25. jún 2026

A uz mu funguje prepojenie mechr mozog? Kym nedozreje nervova sustava su vsetky snahy zbytocne, musi si uvedomovat, ze mu treba pisat, kakat. My sme pockali a bez nehod bol do tyzdna, nehoda bola len ked nestihol dobehnut

javorinska
25. jún 2026

my sme sa dlho netrapili, v priebehu leta sa pekne naucil, chodil bez plienky po zahrade, tak je to najlepsie. nocnik vonku na trave. 🙂

minesasubu
25. jún 2026

dokáže chodiť sama po schodoch aj to má vplyv nato
a uvedomuje si ked jej treba ?

lasona
25. jún 2026

Asi dieťatko nie je este pripravené. Musi dozrieť. My sme odplienkovali za 3 dní, rovno na wc, nočník sme použili par krát. Žiadne nehody.

kkovacovak
25. jún 2026

Ja som sa s tým trápila asi mesiac. Horelo nám pod zadkom lebo už musela nastúpiť do škôlky. Tvrdohlavé dieťa ktorému bolo jedno čo hovorím a čo sľubujem. A zrazu zo dňa na deň to bolo. Prečo chcete odplienkovat? Tiež kvôli škôlke v septembri? Lebo ak nie tak na to ešte nevidím dôvod.

autor
25. jún 2026
@kkovacovak

Ja som sa s tým trápila asi mesiac. Horelo nám pod zadkom lebo už musela nastúpiť do škôlky. Tvrdohlavé dieťa ktorému bolo jedno čo hovorím a čo sľubujem. A zrazu zo dňa na deň to bolo. Prečo chcete odplienkovat? Tiež kvôli škôlke v septembri? Lebo ak nie tak na to ešte nevidím dôvod.

@kkovacovak ano, tiez nam hori pod zadkom 😄😭 snad za tie 2 mesiace zvladneme

rk123
25. jún 2026

presne jeden den. a pocikala sa potom asi 2x, lebo sa hrala a nestihla dobehnut.
ak je dieta pripravene trva to naozaj den dva tri.
ak nie je pripravene, tak sa moze trapit niekolko tyzdnov, mesiacov, lebo proste nerozumie co ma robit.

kkovacovak
25. jún 2026
@anonym_autor

@kkovacovak ano, tiez nam hori pod zadkom 😄😭 snad za tie 2 mesiace zvladneme

@anonym_autor nebojte ono to príde. Síce prídete o nervy ale nakoniec nebude mať plienku do 18 😄 ja odplienkovanie považujem za jedno z najhorších období ktoré sme zatiaľ mali. Ale jeden deň sa to zrazu zlomí a bude to dobre.

anonym_46175b
25. jún 2026

@anonym_autor ja som sa mohla aj na hlavu postavit moja mala nocnik ani vidiet, ked som jej spomenula nocnik, utekala ho schovat, nenutila som ju. A potom jedneho pekneho dna si zmyslela, ze uz je velka a bude cikat do nocnika, zo dna na den sa odplienkovala a hned aj na noc. Proste musel prist ten jej cas a potom to bolo bez problemov. Mala 2,5 roka ked jej to docvaklo.