Ako kúpať malé dieťa v sprchovacom kúte?
Ahojte , tie čo máte doma len sprchovací kút ako kúpete vaše deti ? Myslím tie menšie ešte ( syn 17 mesiacov ) doteraz mal taký malý bazénik ale je už ozaj malý a chcela by som niečo väčšie možno sú aj vaničky nato určené tak som si chcela nechať poradiť ak máte a s čím ste spokojné ? Ďakujem za rady.
@anonym_autor máme od 9 mesiaca shnuggle vaničku, sme mega spokojní
Mám síce veľkú vaňu ale zvyčajne len sprchujem, nevidím dôvod každý deň kúpať, asi by som nekupovala nič beztak s toho za chvíľku vyrastie a bude to ďalšia haraburda
Sprchujem, však už stojí 🤷. Kupem len dvakrát do týždňa a to len.preto, že sa tomu hrozne teší, máme aj kúpeľňu s vaňou. Sestra mala do sprchy také sedátko - ale rýchlo ju omrzelo, tiež sprchovala
Tiez normalne,stoji a sprchujem ho.Ziadna vanicka,tu mal ked bol male babätko.
@anonym_autor my sme kupili bazen v Decathlone, mala ma 4 roky a je super a rada sa kupe 🙂
@anonym_autor moja nema rada sprchovanie a rada sa kupe a hra s hrackami,aj preto 🙂
daj na dno vanicky sprch. kuta protismykovu podlozku a napusti mu vodu s penou do kupela....ci nemate kut s vanickou?
Ako bez srandy my mame už roky murovany sprchac a nechcela som ďalšiu veľkú haraburdu ktorú nemám kde skladovať tak som kúpila skladaci bazén pre psov ….. účel plnil, potom sme začali sprchovat a bazén ďalej užívajú psy 😂.
Normálne sedí alebo stojí.. Má rok a pol
@anonym_autor mali sme malú vaničku aj maxi lavór na to.

@anonym_autor my uz od cca 11 mesiacov nasho syna sprchujeme len kazdy vecer, a raz za cas u babkovcov si da vanicku, lebo maju vanu. Nam sa uz do bytu nic nezmesti, co by sme davali do sprchoveho kutu, len to zavadzia. Tak riesime to len sprchovanim 🙂