Ako naučiť bábätko opäť na kočík?
Baby 4m moj drobec miloval kočik, dlhé prechádzky..zrazu ale od 4mesiaca nechce byť v kočíku, resp. má deň alebo čas kedy je relatívne ok, ale plaču chvíľkovému a zabavovaniu sa nevyhnem, ale iné dni tam ani nevlezie, totálne záchvaty plaču. Športovú časť sme skúsili ale nepomohlo, také isté plače😕 Na rukách je samozrejme spokojný. S nosičom sa ja stotožniť neviem, ani ho von nosiť nechcem, sme bežci, športujeme a chodime aj do terénu, máme terénny kočiar, no zrazu nastala u drobca taká zmena. Som z toho veľmi smutná…podarilo sa niekomu dieťatko nejako znovu naučiť na kočik? Alebo uspešne preklenuť toto obdobie? Máme aj matrac podložený klinovým, aby všetko videl, ale nepomáha. Vďaka.
@thereisabear no aktuálne teraz v 14 stupňoch chodíme v tepláčikoch, dlhom body a mikinke..prehodim max deku ale to je 5sek odkopaný, takže pochybujem…keď vidim niektore deti v overaloch a fusakoch, myslím, že ho neobliekam hrubo😅 sme skôr také otužilejšie typy…malého tiež obliekame ľahšie..on ani viac vrstiev neznesie, čiže už teraz sa bojim zimy🙈😆
@anketkarka ďakujeem, dnes som rozmýšľala and tým, že kupim niečo také visiace alebo takú špirálu, lebo hračky nosime rozne v kočiku ale to ho nebaví🙈

Skúsila by som niečo také
https://www.noelo.sk/hudobny-kralicek?gad_sourc...