icon

Ako naučiť dieťa na nočník?

Dnes o 09:22

Dcera uz vie chodit na nocnik, ale len ked je nahá. Akonáhle ma leginky sa pocika. Ukazujem, ze si ma stiahnuť q tak ist cikať ale ona akoby mala.pocit, ze ma.plienku. nejake figle ?

ludmilik13
Dnes o 09:33

no ono sa toto najlepsie uci v lete. ja mam taku skusenost, aj moja sa tak naucila. inak neviem 🙈

autor
Dnes o 09:55
@ludmilik13

no ono sa toto najlepsie uci v lete. ja mam taku skusenost, aj moja sa tak naucila. inak neviem 🙈

@ludmilik13 no ako začala sama od seba takže uz nejdem dávať plienku len preto ,ze je zima.

anonym_c6ca4b
Dnes o 10:15

Tak ona si to musi uvedomit hops a pokracovat na nocnik.
Ked sa syn pocural do gati, tak som.vedela, ze nie je pripraveny, skusila som o tri mesiace a ked si cvrkol, zistil hops a isiel na nocnik za dva dni bol bez nehody odplienkovany.

anonym_7faee5
Dnes o 10:38

Neuvadzas vek ale tvoje dieta proste nie zrele a pripravene na odplienkovanie
Problem nie je v dietati ale v tebe aby si to pochopila

autor
Dnes o 10:40
@anonym_7faee5

Neuvadzas vek ale tvoje dieta proste nie zrele a pripravene na odplienkovanie
Problem nie je v dietati ale v tebe aby si to pochopila

@anonym_7faee5 za mna zrelé je, ked ide sama na nocnik aj bez toho aby som sa jej pytala ci nepotrebuje cikať. 😀 čoskoro bude mať 3 roky ...

anonym_7faee5
Dnes o 10:42
@anonym_autor

@anonym_7faee5 za mna zrelé je, ked ide sama na nocnik aj bez toho aby som sa jej pytala ci nepotrebuje cikať. 😀 čoskoro bude mať 3 roky ...

@anonym_autor a preco sa teda pocikava a riesis to tu?

autor
Dnes o 10:43
@anonym_7faee5

@anonym_autor a preco sa teda pocikava a riesis to tu?

@anonym_7faee5 je to len pár dni co chodí na nocnik... pisem, ze ked ma leginy ma asi pocit , ze ma plienku ... ja nechápem co do mna rypes 😀 ved ak nemáš co k veci nepis 🤔

slavomira236
Dnes o 10:45

@anonym_autor 3 rocne uz by malo vediet ze plienku na sebe nema. Ved to je uz rozumne dieta..

autor
Dnes o 10:45
@slavomira236

@anonym_autor 3 rocne uz by malo vediet ze plienku na sebe nema. Ved to je uz rozumne dieta..

@slavomira236 ano zdravé 3rocne dieta ano...

anonym_8c78f1
Dnes o 13:23

Skúsenosti nemám ale podľa mňa to chce len čas. Keď je to len týždeň, čo začala sama chodiť na nočník. Nebude to večne takto. Keď to nechápe, tak to nechápe ale taz pochopí.