Ako naučiť syna cikať postojačky?
Dobry den,
Syn ma mensi pipik kvoli kozi ktora mu ho stahuje dnu ( sledovany urologickou) oproti svojim rovesnikom ( ide o vizualnu nie funkcnu vadu).
Moja otazka je: ako ho naucit cikat vonku? Skusila som ho dat do podrepu ako dievcatko , no cika rovno - ocikal si zadnu cast nohavic
Ked po stojacky- ledva ten pipik chytim a aj tak prud tecie na boxerky pod nim 🙈
V tomto som novacik, tak vam vopred dakuje za rady a blbe komentare si prosim nechajte pre seba.
Dakujem a krasny dnik 🍀
Treba predkožku stiahnuť, chytiť a mieriť. Nech skúša najprv sám vo vani napríklad. Alebo aj ty. Lepšie takto, ako byť ocikany potom. A potom ja som sťahovala nohavice a trenky až na zem k členkom. 😂
Treba predkožku stiahnuť, chytiť a mieriť. Nech skúša najprv sám vo vani napríklad. Alebo aj ty. Lepšie takto, ako byť ocikany potom. A potom ja som sťahovala nohavice a trenky až na zem k členkom. 😂
@andulka220989 dakujem, tam skusim tu predkozku stiahnut
Gate mal uplne dole no aj tak sme ich trafili 🙈
@andulka220989 dakujem, tam skusim tu predkozku stiahnut
Gate mal uplne dole no aj tak sme ich trafili 🙈
@47katka47 Ja som ešte zo začiatku bola vzadu za ním a tak jemne som ho ohybala do ) takejto polohy, že proste časť s "náradím" bola najpredsie. Ale ono to je otrava /bola 😂 Stačilo že fúkalo a bol problém 😂
Môjho maleho som naučila cikať na dievcatko tak že si pipika drží-tlačí smerom dozadu aby sa neocikal.Po stojačky ho učím cikať v sprche keď je na hoľaka.Tento týždeň da orvý krat vycikal sám aj von 😅
Radšej neuč. Dovtedy máš koberček vo WC čistý a WC nemusíš denné 3 - 5 krát zmývať a drhnúť. Moji sa tak naučili a nikdy nebol problém hlavne v čistote WC bez smradu.

Rukou chytiť a mieriť kam treba.