icon

Ako naučiť syna cikať postojačky?

47katka47
8. júl 2026

Dobry den,

Syn ma mensi pipik kvoli kozi ktora mu ho stahuje dnu ( sledovany urologickou) oproti svojim rovesnikom ( ide o vizualnu nie funkcnu vadu).

Moja otazka je: ako ho naucit cikat vonku? Skusila som ho dat do podrepu ako dievcatko , no cika rovno - ocikal si zadnu cast nohavic

Ked po stojacky- ledva ten pipik chytim a aj tak prud tecie na boxerky pod nim 🙈

V tomto som novacik, tak vam vopred dakuje za rady a blbe komentare si prosim nechajte pre seba.

Dakujem a krasny dnik 🍀

januska12323
8. júl 2026

Rukou chytiť a mieriť kam treba.

andulka220989
8. júl 2026

Treba predkožku stiahnuť, chytiť a mieriť. Nech skúša najprv sám vo vani napríklad. Alebo aj ty. Lepšie takto, ako byť ocikany potom. A potom ja som sťahovala nohavice a trenky až na zem k členkom. 😂

47katka47
autor
8. júl 2026
@andulka220989

Treba predkožku stiahnuť, chytiť a mieriť. Nech skúša najprv sám vo vani napríklad. Alebo aj ty. Lepšie takto, ako byť ocikany potom. A potom ja som sťahovala nohavice a trenky až na zem k členkom. 😂

@andulka220989 dakujem, tam skusim tu predkozku stiahnut

Gate mal uplne dole no aj tak sme ich trafili 🙈

andulka220989
8. júl 2026
@47katka47

@andulka220989 dakujem, tam skusim tu predkozku stiahnut

Gate mal uplne dole no aj tak sme ich trafili 🙈

@47katka47 Ja som ešte zo začiatku bola vzadu za ním a tak jemne som ho ohybala do ) takejto polohy, že proste časť s "náradím" bola najpredsie. Ale ono to je otrava /bola 😂 Stačilo že fúkalo a bol problém 😂

euka210
8. júl 2026

@47katka47 preco ho to nenauci otec? Je chlap, vie ako treba. Aspon tuto ulohu som u nas pri chlapcoch prenechala manzelovi.

hubka51
8. júl 2026

Môjho maleho som naučila cikať na dievcatko tak že si pipika drží-tlačí smerom dozadu aby sa neocikal.Po stojačky ho učím cikať v sprche keď je na hoľaka.Tento týždeň da orvý krat vycikal sám aj von 😅

komir63
8. júl 2026

@47katka47 No vidíš. Ty chceš, aby tvoj malý syn cikal postojačky a mňa žena na staré kolená učí, aby som pri tom sedel na WC, lebo vraj močím kade - tade. A pri tom, celý život som čúral postojačky. 😝

hubka51
8. júl 2026
@komir63

@47katka47 No vidíš. Ty chceš, aby tvoj malý syn cikal postojačky a mňa žena na staré kolená učí, aby som pri tom sedel na WC, lebo vraj močím kade - tade. A pri tom, celý život som čúral postojačky. 😝

@komir63 tak ale hádam vonku necikáš po sediačky nie 🤣🤣🤣?

evkatk
8. júl 2026

Radšej neuč. Dovtedy máš koberček vo WC čistý a WC nemusíš denné 3 - 5 krát zmývať a drhnúť. Moji sa tak naučili a nikdy nebol problém hlavne v čistote WC bez smradu.

komir63
8. júl 2026
@hubka51

@komir63 tak ale hádam vonku necikáš po sediačky nie 🤣🤣🤣?

@hubka51 Ani doma, ale žena to po mne chce. Radšej sa plne sústredím na "výkon" aby si to neodniesla dlážka. 😀

ukulela
8. júl 2026
@komir63

@hubka51 Ani doma, ale žena to po mne chce. Radšej sa plne sústredím na "výkon" aby si to neodniesla dlážka. 😀

@komir63 môj sám na mise vždy čítal posediačky. Kvôli čistote. Na stojáka máme doma pisoar. Takže stojím pri tvojej žene. Z výšky vždy niečo skončí mimo...

euka210
8. júl 2026
@komir63

@komir63 mne sa zda, ze moj manzel tiez sedi, lebo sa mu nechce pritom stat 😃

anonym_b51059
8. júl 2026

U môjho fungovalo keď stal vonku, nohavice som medzi nohami potiahla do zadu a kolenom som mu vytlačila mierne panvu vpred aby sa ohol. Po pár pokusoch to začal robiť sám.

beata_k
8. júl 2026

@47katka47 Nohy roztiahnut gate poriadne dole. Ty sa postavis za neho. Kolenami mu vytlacas trochu panvu dopredu. Jednou rukou ho drzis za hrudnik aby nespadol. Bude v takom poloobluku. Druhou rokou mu stiahnes predkozku aby to netieklo kade tade, ale dalo sa smerovat. Nemusis stahovat uplne, staci iba aby sa objavila dierka.

slavomira236
19. júl 2026

Moj syn ma12 a posediacky von by sa ani nevycikal vrsj je to neslusne. Postajacky cika len v skole