icon

Ako naučiť syna cikať postojačky?

47katka47
Dnes o 14:33

Dobry den,

Syn ma mensi pipik kvoli kozi ktora mu ho stahuje dnu ( sledovany urologickou) oproti svojim rovesnikom ( ide o vizualnu nie funkcnu vadu).

Moja otazka je: ako ho naucit cikat vonku? Skusila som ho dat do podrepu ako dievcatko , no cika rovno - ocikal si zadnu cast nohavic

Ked po stojacky- ledva ten pipik chytim a aj tak prud tecie na boxerky pod nim 🙈

V tomto som novacik, tak vam vopred dakuje za rady a blbe komentare si prosim nechajte pre seba.

Dakujem a krasny dnik 🍀

januska12323
Dnes o 14:35

Rukou chytiť a mieriť kam treba.

andulka220989
Dnes o 14:41

Treba predkožku stiahnuť, chytiť a mieriť. Nech skúša najprv sám vo vani napríklad. Alebo aj ty. Lepšie takto, ako byť ocikany potom. A potom ja som sťahovala nohavice a trenky až na zem k členkom. 😂

47katka47
autor
Dnes o 14:42
@andulka220989

Treba predkožku stiahnuť, chytiť a mieriť. Nech skúša najprv sám vo vani napríklad. Alebo aj ty. Lepšie takto, ako byť ocikany potom. A potom ja som sťahovala nohavice a trenky až na zem k členkom. 😂

@andulka220989 dakujem, tam skusim tu predkozku stiahnut

Gate mal uplne dole no aj tak sme ich trafili 🙈

andulka220989
Dnes o 14:48
@47katka47

@andulka220989 dakujem, tam skusim tu predkozku stiahnut

Gate mal uplne dole no aj tak sme ich trafili 🙈

@47katka47 Ja som ešte zo začiatku bola vzadu za ním a tak jemne som ho ohybala do ) takejto polohy, že proste časť s "náradím" bola najpredsie. Ale ono to je otrava /bola 😂 Stačilo že fúkalo a bol problém 😂

euka210
Dnes o 14:52

@47katka47 preco ho to nenauci otec? Je chlap, vie ako treba. Aspon tuto ulohu som u nas pri chlapcoch prenechala manzelovi.

hubka51
Dnes o 15:25

Môjho maleho som naučila cikať na dievcatko tak že si pipika drží-tlačí smerom dozadu aby sa neocikal.Po stojačky ho učím cikať v sprche keď je na hoľaka.Tento týždeň da orvý krat vycikal sám aj von 😅

komir63
Dnes o 15:35

@47katka47 No vidíš. Ty chceš, aby tvoj malý syn cikal postojačky a mňa žena na staré kolená učí, aby som pri tom sedel na WC, lebo vraj močím kade - tade. A pri tom, celý život som čúral postojačky. 😝

hubka51
Dnes o 15:45
@komir63

@47katka47 No vidíš. Ty chceš, aby tvoj malý syn cikal postojačky a mňa žena na staré kolená učí, aby som pri tom sedel na WC, lebo vraj močím kade - tade. A pri tom, celý život som čúral postojačky. 😝

@komir63 tak ale hádam vonku necikáš po sediačky nie 🤣🤣🤣?

evkatk
Dnes o 15:47

Radšej neuč. Dovtedy máš koberček vo WC čistý a WC nemusíš denné 3 - 5 krát zmývať a drhnúť. Moji sa tak naučili a nikdy nebol problém hlavne v čistote WC bez smradu.

komir63
Dnes o 15:52
@hubka51

@komir63 tak ale hádam vonku necikáš po sediačky nie 🤣🤣🤣?

@hubka51 Ani doma, ale žena to po mne chce. Radšej sa plne sústredím na "výkon" aby si to neodniesla dlážka. 😀

ukulela
Dnes o 15:56
@komir63

@hubka51 Ani doma, ale žena to po mne chce. Radšej sa plne sústredím na "výkon" aby si to neodniesla dlážka. 😀

@komir63 môj sám na mise vždy čítal posediačky. Kvôli čistote. Na stojáka máme doma pisoar. Takže stojím pri tvojej žene. Z výšky vždy niečo skončí mimo...