icon

Ako obliecť 10 mesačné dieťa v horúčave?

marion09
30. júl 2017

Ahojte,ako obliekat 10mesacne dieta v horucavach?v com by malo spinkat?spat pri otvorenom okne alebo sa "dusit"?

lucka08099
•
30. júl 2017

Ked ideme von, tak saty, opalovacky alebo tricko a kratasky. Doma spokojne len v plienke. Spi len v kratkych bodikoch pri vetracke. Ked je uz v noci trochu chladnejsie, prikryjem ju dekou

marus33
•
30. júl 2017

Eliška mala pred rokom v týchto horúčavach dva mesiace, mala iba body,Prikryta plienkou, v noci body a ponožky som dala a bola v zavinovačke. Myslím ze stačí pyžamo a nejaká deka tenká

lucky7
•
Autor odpoveď zmazal
•
mechurik
•
30. júl 2017

moja spi pri otvor.okne bez prievanu z dalsej izby v bodynku bud ponozky alebo bez ponoziek a ked ju prikryjem a je jej teplo sama paplonik vykopne a spi len tak.teraz co su take horucavy.

jeennyv
•
30. júl 2017

Ja vidim vseliake oblecky na detoch ..uprimne, ak je velmi teplo tebe bude aj babu, jasne nie je zo zaciatku regulacia tak vyvinuta, ale v teplach body a ponozky a cez ne v kociky plienka ci tie bavlnene decky stacia a v byte sa riad vasou teplotou tam...

dzukeles
•
31. júl 2017

Ja mam mesacne babo a v tychto horucavach nosi na von iba body alebo opalovaky. Ziadne ponozky a nicim ho neprikryvam. A to aj pofukuje mierny vanok, ale to pri vyse 30 stupnoch nemoze byt problem. Na noc mame otvorene okno dokoran a maly spi v dupackach bez ponoziek.

naniatko172217
•
31. júl 2017

Vonku iba body s kratkym rukavom, ziadne ponozky. Doma len v plienke a na noc pyzamo s kratkym rukavom, otvorene okno a veeeeelmi tenka plachta. 🙂

lubka3232
•
1. aug 2017

ja dávam malému (6m) len krátkorukávové body, máme v dome dosť teplo, takže žiadne ponožky a máme otvorené okno celú noc, keď sa kus ochladí, tak cez neho prehodím dečku.