Čo si obliecť na pohreb?
Dobrý deň.
Ak by nedaj bože prišiel pohreb tak, že by to zasahovalo do našej rodiny, a vonku by bolo po týchto horúčavách extrémne ochladenie (aké bolo tento víkend) aspoň na východe, čo si obliecť? ..... Je v poriadku aj na chalanovi (24r) ak mám oblek a na tom ešte dlhý čierny kabát? ..... Lebo ak by sme sa mali triasť od zimy počas napríklad štátneho pohrebu (kde sú pocty, hymna) - dlhšie to o dosť s týmto trvá ...... Tak vážne neviem čo na seba, asi len kabát lebo vetrovka a bunda čierna, no neviem toto sa mi už nezdá ..... Diky za rady
Akzoe toto je strop..rozmyslas co si oblecies na pohreb,ale vlastne nemas ist komu na pohreb🤷♀️
Ty co akože riešiš? Lebo takú precudesnu otázku som dávno nepočula.
Máš v rodine niekoho, kto sa chystá zomrieť a je to nejaký človek, čo bude mať štátny pohreb, že riešiš hymnu a pocty? 🤔🤔🤔
Okrem toho všetko je v poriadku?
Podla mna sa nudi nejaky skolak a caka co sa tu zomelie..asi nerreba reagovat
štátny pohreb býva dlhšie? pocty, hymna... to ideš komu na pohreb - exprezidentovi? však žiaden nezomrel...
u nás pohreb býva cca 30min... cirkevný, občiansky - všetko jedno...
Takže všetkých Vás nahlasujem kvôli agresivite a šikane ...... Ste tu akurát tak agresívne a komunistky, dovolím si povedať že by ste za otázku zabíjali
Na toto sa da napisat jedine; tebe to dobre *ebe na tu hlavu..a nahlas ma kde chces.😀😀
tak za prve ja agresivna nie som a nikoho nesikanujem
za druhe - nie som ziadna komunistka, takze ma neurazaj, inak ja nahlasim teba .. vidiet, ze si nevyzrety jedinec 🤦♀️ daj sa liecit
Asi chce byť vždy pripravený, na pohreb v teple, na pohreb v zime, v hmle, na štátny pohreb, ....
Konecne prispevok na pobavenie🤣🤣🤣...joooj dakujem...po tych pribehoch tyranych zien je toto balzam na dušu 🤣🤣🤣parada
Aká šikana? Každý sa tu len čuduje nad takou hlupou otázkou, kto ťa šikanoval a bol agresívny?
🙈🙈🙈
tak akože zostala som kukať, že akože ozaj?? takéto teplá a niekto nad niečím takýmto uvažuje? žeby ozaj teplo bolo problém? :D
Myly autor, keď budeš ležať v drevenom.spacaku tak ti bez ohľade na počasie oblečú parádny oblek. A nebude ti v ňom zima a ani horúco. Len neviem, či to bude štátny pohreb s hymnou a čestným salvami. Na toľké počty zatiaľ nárok nemas
@lenqua_12325 prosím Ta, mne sa procesor zasekol. Až tak, že napíšem mYly. Uznaj, to už je fakt cosi
😂😂😂😂 odpadnem. Kazdy den lepsie a lepsie veci na citanie. Bude lepsie ak si das spodne pradlo nato minimalne merino tricko gate. Hod este tricko s dlhym rukavom,koselu kravatu sako kabat a bunda bude fajn tiez. Potom uz len rukavice ciapka keby nahodou ste boli dlhsie a zasnezilo by. Nikdy nevies co pride
mna by zaujimalo, na zaklade čoho určuje autorka, kto je komunista. A vie vôbec vysvetliť pojem komunista?
Jasné, daj si kabátik, taký po zem, ak máš, aby ti nebolo zima. K tomu odporúčam kožušinovú ušianku, aby ti náhodou neprechladol mozog. Pozdravujem súdruhov na štátnom pohrebe. Česť práci!