icon

Ako obliecť 7 mesačné bábätko?

july0
11. máj 2022

Ahojte mam 7 mesacneho syna stacilo by mu bodycko z dlhym rukavom a pancusky ked je poobede tak teplo ?

babo_n
11. máj 2022

Ja by som pánčušky už úplne vylúčila ,predsa 20-24 stupňov bolo včera aspoň u nás -skôr nejaké tenké legíny alebo teplaciky tenšie .
Ja sa držím tejto rady - dieťatko obliecť o jednu vrstvu viac ako seba …🙂

skeblicka77
11. máj 2022

@july0 ja mam 1,5r a mal včera kratase a tričko. A takemu menšiemu by som možno dala body na krátky rukáv a tenucke tepláky, ponožky. Včera mamička s kočíkom predomnou mala malinke babo, malo čiapku, kapucnu, asi deku a ešte aj vrch na kočíku ☹️, hlavne že ona mala krátke rukávy

july0
autor
11. máj 2022

@babo_n dobre pancusky vymením 😁

july0
autor
11. máj 2022

@skeblicka77 takže už mozem dat body na kratky rukav ?

skeblicka77
11. máj 2022

@july0 ja by som dala, dnes určite a poprípade zoberiem so sebou tenkú mikinu alebo tričko na dlhý rukáv, ak sa mi zdá, že mu je chladno, oblečiem

july0
autor
11. máj 2022

@skeblicka77 dakujem za radu 🙂

jaskolka
11. máj 2022

Môj mal pred rokom presne 7 mesiacov v takom čase, a mal krátky rukáv, teplačiky, ponožky a tenký klobúčik. Mala som aj takú tričkovu mikinu, keby bolo chladno, tak oblečiem mu.

elis248
11. máj 2022

Ja mám 6 mesačného chlapčeka a teraz dávam bodyčko s dlhým rukávom a tenké tepláčky a ponožky. Alebo namiesto tepláčkov a ponožiek tenké pančuchy, lebo ponožky si vie dať ľahko dole. Pančuchy sú mi pre neho lepšie do nosiča. Ale nosím pri sebe aj pár vecičiek na prezlečenie. Zatiaľ ešte takto, lebo zdržiavame sa aj v tieni nielen po slnku. A chodím von skôr doobeda, keď ešte nie tak horúco. Ostré slnko a teploty nad 25 stupňov mi vadia, cez letné horúčavy fakt trpím.

silvusias
11. máj 2022

Pančušky preboha nie. Daj tepláčiky a dlhé bodyčko, alebo krátke a nejaký svetrík, mikinu. Čiapočku podľa toho, či fúka alebo nie, keď tak len ozaj tenkú.

nttnnt
11. máj 2022

Ja mam 8mesacneho ma teplaky, bodycko s kratkym rukavom a berem mikinu tenku ak by cosi, tenku ciapocku a na nohach ponozky s capackami (rano) poobede len ponozky 😊 a aj tak vie mat potnicky v lete asi bude holy 😃

diamond007
11. máj 2022

@july0 ja už ani čiapku nedávam keď je vonku teplo a svieti slnko, Max klobuk a ma sedem mesiacov.
Aj obliekaním sa im buduje imunita a posilňuje 🙂

veronika946
11. máj 2022

No neviem aké máte pančuchy vy “panebože len nie pančuchy”, ale všetky, čo máme my, sú určite tenšie než legíny a tepláky 🙄🙄😄

svetlana16
11. máj 2022

@july0 puncosky uz urcite nie, ja si stale predstavim ako by mi bolo ak by som na sebe mala v lete este puncochy 🙂... Pripadne ine oblecenie. Kratky rukav, tenke teplaciky, ponozky a ked zadriemka a pofukuje prekryjem plienkou alebo som mala taku letnu deku + mat dlhy rukav v taske 🙂 a za mna vzdy mat uska schované - čelenka, letna ciapocka, klobucik ale s prekrytím usiek - myslim ze fuka este velmi tenky vietor niekedy, uska su velmi citlivé 🙂

sirka9
11. máj 2022

Ja 5 mesačnej dávam krátky rukáv a tenké legíny.dokonca vnútri je iba v bodycku a niekedy aj v kočíku len cez ňu prehodím decku. Ale ona všeobecne nemá rada moc teplo, aj v zime jej vadilo keď bola vo fusaku teplom. V tomto je našťastie po tatovi, lebo ja tým trpím aká som zmrzlina a furt mi je kosa.

dada337
11. máj 2022

@july0
@july0 ahoj, môj má 4,5 mesiaca a má bodicko a leginky ak sme v chládku kde trošku pofukuje má ešte tensiu mikinu alebo natelnik.😊

alexka89
11. máj 2022

Ako píšu
@elis248
@silvusias
Alebo este celotelovy bavlnený overal len a ideme

domiklik
11. máj 2022

@july0 legíny bodycko čelenka, pribral deku, mikinu, čiapku keby niečo... Ja teóriu "dieťa musí mať o 1 vrstvu viac" za každú cenu neaplikujem... Keď je vonku 24,tak nemusí...

july0
autor
11. máj 2022

Diki baby za rady 🙂

ella_bella
Autor odpoveď zmazal